Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου σας χαρτονόμισμα, απομακρυνθείτε

Μεγάλη προσοχή!

9 Δεκεμβρίου 2022 11:31
Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου σας χαρτονόμισμα, απομακρυνθείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κλέφτες και οι απατεώνες έχουν βρει ατέλειωτους τρόπους για να σας κλέψουν τα υπάρχοντα, και ένας είναι και αυτός με τα χρήματα στον υαλοκαθαριστήρα. Μια λάθος κίνηση θα μπορούσε να σας κοστίσει το αυτοκίνητο σας η ακόμα και την ίδια σας την ζωή σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου κάνουν πιο δύσκολη την δουλειά των ληστών στην προσπάθεια τους να κλέψουν το όχημα. Αλλά οι κλέφτες πάντα βρίσκουν την λύση. Φανταστείτε να έχετε σταθμεύσει το όχημα σας έξω από ένα σούπερ μάρκετ. Λίγα λεπτά αργότερα αφού έχετε κάνει τα ψώνια σας και γυρνάτε στο αυτοκίνητο ξαφνικά παρατηρείτε ότι πάνω στο υαλοκαθαριστήρα έχετε κάποια λεφτά. Ακόμα μια μέθοδος είναι και αυτή με το κέρμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας.

Αυτό που μπορεί για σας να νομίζετε ότι είστε πολύ τυχεροί είναι μια σκληρή μέθοδος για να κλέψουν το αυτοκίνητο σας. Ο λόγος που τοποθετείτε σε αυτό το σημείο είναι για να σας κάνουν να βγείτε από το όχημα σας και να το πάρετε. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα σε χώρους στάθμευσης όταν το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου βρίσκεται κοντά σε τοίχο.

Όταν βγείτε έξω για να πάρετε τα λεφτά χαρούμενος ένας κλέφτης μπορεί να μπει στο αυτοκίνητο σας ενώ εσείς έχετε ανάψει την μηχανή η έχετε τα κλειδιά πάνω και να σας κλέψει το αυτοκίνητο και να εκδιωχθεί. Επειδή όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα μπορείτε να χτυπήσετε κιόλας με το ίδιο σας το όχημα.

Αυτό συνέβη και σε μια νεαρή μητέρα με το όνομα Kyri Viehmann. Η γυναίκα ήταν στον δρόμο και πήγε να κάνει τα ψώνια των Χριστουγέννων. Και έπαθε ακριβώς αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω…

Αν έχετε μονόλεπτα ή δίευρα παρατηρήστε τα - Μπορεί να αξίζουν χιλιάδες ευρώ

Κάποια από τα δίευρα ή μονόλεπτα που έχετε στο σπίτι σας μπορεί να αξίζουν χιλιάδες ευρώ. Παρατηρήστε τα καλά και δείτε αν είναι συλλεκτικά.

Σπάνια νομίσματα

Το 2007 κυκλοφόρησε νόμισμα των 2 ευρώ αφιερωμένο στην Grace Kelly και κοστίζει 600-1.000 ευρώ, ενώ αυτό εδώ το συλλεκτικό δίευρω αξίζει ακόμα περισσότερα. Φτιάχτηκαν μόνο 20.000 αντίτυπα. Τα κέρματα του 1 λεπτού που κυκλοφόρησαν στην Ιταλία 15 χρόνια πριν κοστίζουν 6.000 ευρώ. Γιατί; Αυτά τα νομίσματα έχουν το ίδιο σχέδιο με τα κέρματα των 2 λεπτών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share