Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή η selfie με το νεογέννητο μωρό έγινε viral - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο!

9 Δεκεμβρίου 2022 11:24
Αυτή η selfie με το νεογέννητο μωρό έγινε viral - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βλέπετε κάτι περίεργο στην οικογενειακή selfie; Η φωτογραφία αυτή έγινε viral, λόγω της μαμάς. Όταν μάθετε τον λόγο θα πάθετε πλάκα.

Η 28χρονη Αμάντα από τη Βόρεια Καρολίνα και ο σύντροφός της, Κεν, είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την νέα προσθήκη στην οικογένειά τους. Είναι σίγουροι πως ο μικρός Πιέρσον θα γίνει ένας πολύ καλός αδερφός για την κόρη τους.

Ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook, η οποία έχει πάρει περισσότερα από μισό εκατομμύριο "Likes", κυριολεκτικά σε μία νύχτα. Αυτό έγινε λόγω της μικρής αλλά αρκετά σημαντικής λεπτομέρειας στο φόντο, που δύσκολα κάποιος θα δημοσιοποιούσε.

Αυτή η selfie με το νεογέννητο μωρό έγινε viral. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

"Ανέβασα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι πραγματική. Έτσι είναι η μητρότητα, ωμή. εκπληκτική, ακατάστατη και ξεκαρδιστική όλα σε ένα. Το να κάνεις ένα παιδί είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία και σπάνια κάποιος μιλάει για το αληθινό πρόσωπο της μητρότητας, πόσο μάλλον να το αποτυπώσει με μία φωτογραφία. Κάποιοι το θεωρούν λάθος, αλλά γιατί;

Αλήθεια δεν μπορώ να τους καταλάβω. Θα έπρεπε να μορφωθούμε και να αποδεχτούμε κάθε πλευρά μίας εγκυμοσύνης, συμπεριλαμβανομένου και στιγμών όπως αυτή. Τίποτα δεν χαρακτηρίζει περισσότερο την μητρότητα από ένα μωρό που λερώνει τα πάντα και μία μητέρα που φοράει πάνα."

Αυτή η selfie με το νεογέννητο μωρό έγινε viral. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

Η Λοχία (βαριά αιμορραγία μετά τη γέννα) μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με πάνες και όλες οι μητέρες το ξέρουν αυτό. Αλλά ανεβάζοντας αυτή τη φωτογραφία, η Αμάντα δείχνει απλά την πραγματικότητα μετά από μία γέννα με ότι συνεπάγεται αυτή. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη γυναίκα που προσπαθεί να δείξει την αλήθεια μετά τη γέννα. Μια μητέρα έβγαλε selfie μετά από την γέννα για να δείξει κάτι τρομερό.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share