Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα ζούσε για δύο χρόνια με όγκο που έφτασε να ζυγίζει 15 κιλά! Δε θα πιστεύετε τον τρόπο που προσπάθησε να το αντιμετωπίσει! (video)

Αδιανόητο περιστατικό!

9 Δεκεμβρίου 2022 10:06
Γυναίκα ζούσε για δύο χρόνια με όγκο που έφτασε να ζυγίζει 15 κιλά! Δε θα πιστεύετε τον τρόπο που προσπάθησε να το αντιμετωπίσει! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερή αίσθηση, όπως με την εικόνα που είδε 16χρονη που πήρε τον αδελφό της από το σχολείο, προκαλεί η περίπτωση μιας γυναίκας ασθενούς στη Λετονία, η οποία έφτασε στο σημείο να έχει ένα λιποσάρκωμα που ζύγιζε 15 κιλά, προσπαθώντας με έναν φοβερό τρόπο να το αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα αυτή επιχειρούσε να το αντιμετωπίσει πίνοντας τσάι και βότανα, αλλά η μέθοδος αυτή κάθε άλλο παρά αποτέλεσμα, καθώς ήταν απαραίτητη η ιατρική βοήθεια.

Γυναίκα ζούσε για δύο χρόνια με όγκο που έφτασε να ζυγίζει 15 κιλά! Δε θα πιστεύετε τον τρόπο που προσπάθησε να το αντιμετωπίσει! (video)

Μετά από ώρες στο χειρουργείο, οι γιατροί του Ογκολογικού Κέντρου της Λετονίας κατάφεραν να αφαιρέσουν τελικά το λιποσάρκωμα.

Έπρεπει να προχωρούν χιλιοστό- χιλιοστό και σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης να κρατούν τον όγκο με τα χέρια λόγω του βάρους του!

«Ήταν μία πολύ επικίνδυνη επέμβαση γιατί ήταν πιθανό να προκληθεί τραύμα σε κάποιο άλλο όργανο» δήλωσε ο χειρουργος και επικεφαλής του Ογκολογικού Κέντρου, Αρμαντς Σινινς. «Έπρεπε να κινούμαστε χιλιοστό με χιλιοστό. Ήταν πολύ δύσκολο. Πρώτη φορά συναντάμε τόσο μεγάλο όγκο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η ασθενής είναι καλά στην υγεία της.

Έκαναν δώρο στη γιαγιά, μία πλαστική κούκλα! Η αντίδρασή της, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η ιστορία αυτής της γιαγιάς θα σας κάνει να δακρύσετε, αφού έκαναν δώρο στη γιαγιά, μία πλαστική κούκλα και η αντίδρασή της είναι συγκινητική!

Αν είχατε μια γιαγιά με άνοια, ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο για εκείνη; Μια γυναίκα δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά της που υποφέρει από άνοια, να χαίρεται με το δώρο της, μια παιδική κούκλα.

Η Maxine Daniel, έγραψε στην περιγραφή του βίντεο, “Το χριστουγεννιάτικό μου δώρο στην αγαπημένη μου γιαγιά Lilly (η οποία δυστυχώς έχει άνοια) ήταν μια κούκλα. Η αντίδρασή της είναι μόνο χαρά και με κάνει να νιώθω συγκινημένη.”

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε τη κούκλα ως χριστουγεννιάτικο δώρο και αμέσως την παίρνει αγκαλιά. Δε σταματά να χαμογελά και δείχνει έκπληκτη, καθώς η κούκλα βγάζει ήχους μωρού. Η γιαγιά την προσέχει σαν ένα αληθινό μωρό, τυλίγοντάς την σε μια κουβερτούλα για να την κρατήσει ζεστή.

Σε μια συνέντευξη στο FEMAIL, η Maxine δήλωσε: “Η γιαγιά μου, πριν την άνοια, ήταν το πιο γλυκό άτομο που φρόντιζε τους πάντες. Λάτρευε τα παιδιά. Η άνοιά της σταδιακά χειροτέρεψε στο σημείο που έχει ξεχάσει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας και η συμπεριφορά της έγινε περισσότερο παιδική, έτσι σκέφτηκα ότι μια κούκλα θα την κρατούσε απασχολημένη.”

Επίσης, παραδέχεται ότι δε περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα. Η εγγονή της γυναίκας λέει ότι η γιαγιά της έχει τώρα ένα αίσθημα σκοπού, καθώς κάθεται και τραγουδάει στη κούκλα.

Τι υπέροχο δώρο! Συμφωνείτε; Δείτε τη γλυκιά γιαγιά να απολαμβάνει το νέο της δώρο στο βίντεο που ακολουθεί, και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share