Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Γιαγιά κρατούσε το μπαστούνι της και φαινόταν πως χωρίς αυτό δε θα μπορούσε να σταθεί όρθια - Τότε ήταν που...

Κανείς από το κοινό που αποτελούνταν από νέους ανθρώπους δεν έκανε αυτό που έκανε η συγκεκριμένη γιαγιά

9 Δεκεμβρίου 2022 09:45
Γιαγιά κρατούσε το μπαστούνι της και φαινόταν πως χωρίς αυτό δε θα μπορούσε να σταθεί όρθια - Τότε ήταν που...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές φορές έχουμε δει γιαγιάδες και παππούδες που μας έχουν συγκινήσει, όπως στην περίπτωση ενός παππού και μιας γιαγιάς που αποχαιρετούν ο ένας τον άλλο. Μπορεί να πιστεύουμε ότι η τρίτη ηλικία αποτελείτε από ανθρώπους που πλέον περνούν την ώρα τους βαρετά, όμως αυτό δεν ισχύει.

Μάλιστα πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι δείχνουν ότι ξέρουν να ζουν πολύ παραπάνω από εμάς τους…νέους. Γιατί πλέον αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι το νόημα της ζωής είναι να μαζεύεις συνεχώς καινούριες εμπειρίες.

Η θέλησή τους για ζωή και νέες εμπειρίες λοιπόν τους κάνει μέχρι και να ξεπερνούν τον εαυτό τους. Όπως στην περίπτωση αυτής της γιαγιάς, που δεν δίστασε να πετάξει το μπαστούνι για να χορέψει ένα εκπληκτικό τανγκό μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θεατών.

Η ιστορία

Καθώς περνούσαμε άλλο ένα βαρετό βράδυ σκρολάροντας στο Facebook “πέσαμε πάνω” σε ένα εκπληκτικό βίντεο που μας έκανε να χαμογελάσουμε γλυκά και να δούμε την ζωή πιο αισιόδοξα. Το βίντεο φαίνεται πως είχε τραβηχτεί μερικά χρόνια πριν, αφού η ανάλυση δεν είναι υψηλής ποιότητας όπως γίνεται με τα σημερινά κινητά.

Στο βίντεο λοιπόν φαίνεται πως σε κάποια χώρα του εξωτερικού κάποιοι χορευτές έκαναν παράσταση σε κοινό οι οποίοι τους χάζευαν με δωρεάν είσοδο, όπως διάφορα shows που διαδραματίζονται για παράδειγμα στο Μοναστηράκι.

Ανάμεσα στο κοινό υπήρχε και μία γιαγιά η οποία είχε εντυπωσιαστεί από τις χορευτικές ικανότητες των χορευτών. Η γιαγιά κρατούσε το μπαστούνι της και φαινόταν πως χωρίς αυτό δε θα μπορούσε να σταθεί όρθια για πολύ ώρα.

Κανείς από το κοινό που αποτελούνταν από νέους ανθρώπους δεν έκανε αυτό που έκανε η συγκεκριμένη γιαγιά. Γιατί η γιαγιά της σημερινής μας ιστορίας, ακόμη κι αν το σώμα της φαινομενικά δεν την βαστούσε, είχε το θράσος να ζητήσει τον χορευτή σε χορό.

Ο χορευτής δεν δίστασε να της πει το ναι. Η γιαγιά αφήνει το μπαστούνι της στην άκρη και χορεύει με τον χορευτή ένα εκπληκτικό τανγκό. Φυσικά ο χορευτής την στήριζε κατάλληλα έτσι ώστε να μην πέσει και το κοινό χαμογελούσα και κατέγραφε την στιγμή με τα κινητά του τηλέφωνα.

Η γιαγιά έδωσε σε όλους το μάθημα ότι η ζωή δεν σταματάει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου. Και ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ κανένα μπαστούνι δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να το ζήσεις. Στην προκειμένη αυτό που η γιαγιά ήθελε πάρα πολύ ήταν να θυμηθεί τα νιάτα της.

Και δεν κατάφερε μόνο να θυμηθεί τα νιάτα της. Έβαλε τα… γυαλιά στους 20χρονους και στους 30χρονους του κοινού, που δεν είχαν ούτε την θέληση αλλά ούτε και το θράσος, να γίνουν από απλό κοινό ξαφνικά, πρωταγωνιστές. Το βίντεο υπάρχει στο τέλος του άρθρου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share