Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Ο επιστάτης ουρούσε σε μπουκαλάκι νερού γυναίκας και την κόλλησε... - Η κρυφή κάμερα αποκάλυψε τη φριχτή αλήθεια (Video)

Είχε επαναλάβει την ίδια πράξη και σε προηγούμενη δουλειά – Ο ίδιος κάνει λόγο για «αρρώστια»

9 Δεκεμβρίου 2022 09:05
Απίστευτο! Ο επιστάτης ουρούσε σε μπουκαλάκι νερού γυναίκας και την κόλλησε... - Η κρυφή κάμερα αποκάλυψε τη φριχτή αλήθεια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας επιστάτης σε κτίριο ιατρικών γραφείων στο Χιούστον συνελήφθη αφού φέρεται να ούρησε σε μπουκάλι νερού που ανήκε σε συνάδελφο, η οποία αργότερα προσβλήθηκε από σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθήσει το αγόρι της όταν μπήκε στο σούπερ μάρκετ! Αυτό που είδε έγινε ο χειρότερος εφιάλτης της!

Από τότε που ήρθε στο φως το αηδιαστικό αυτό περιστατικό, άλλα 11 θύματα έχουν εμφανιστεί και εξετάζονται για ΣΜΝ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του KHOU.

Η κρυφή κάμερα που αποκάλυψε το αναπάντεχο

Η New York Post αναφέρει ότι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το θύμα στους ερευνητές, άρχισε να φέρνει καθημερινά τα δικά της μπουκάλια νερού που αγόραζε από κατάστημα, αφού τον Αύγουστο έπαιρνε νερό από έναν διανομέα στο γραφείο που είχε περίεργη γεύση και μυρωδιά, είπε στους ερευνητές.

Αν δεν τελείωνε το νερό της κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, το άφηνε στο γραφείο της για να το πιει την επόμενη μέρα, εξήγησε η γυναίκα.

Καθώς περνούσαν οι μέρες, η γυναίκα παρατήρησε ότι το νερό που έφερνε η ίδια άρχισε να μυρίζει άσχημα, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τι ήταν, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Όταν ένας συνάδελφος προσφέρθηκε να της φτιάξει έναν καφέ τον Σεπτέμβριο, τους ρώτησε αν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν νερό από το μπουκάλι της αντί για τον διανομέα λόγω της μυρωδιάς. Η συνάδελφός της κοίταξε το μπουκάλι με το νερό της και παρατήρησε ότι φαινόταν κίτρινο.

«Ένιωσα αηδία», δήλωσε στο KHOU το θύμα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Το σήκωσα στο πρόσωπό μου, το μύρισα και μύριζε σαν ούρα».

Ένας γιατρός για τον οποίο εργαζόταν το θύμα έκανε ανάλυση ούρων στο νερό, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της γυναίκας. Ο γιατρός υποψιάστηκε ότι μπορεί να ήταν ο επιστάτης.

Όταν το θύμα είπε σε άλλους συναδέλφους τι είχε συμβεί, μια γυναίκα είπε ότι το ίδιο είχε συμβεί και σε εκείνη, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Το θύμα εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα στο γραφείο και έπιασε τον επιστάτη, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο Lucio Catarino Diaz, να τρίβει τα γεννητικά του όργανα στο μπουκάλι με το νερό της.

Η «αρρώστια» του επιστάτη που τον κάνει να ουρεί σε μπουκάλια νερού συναδέλφων

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share