Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτή η έγκυος πήγε για έναν τυπικό υπέρηχο. Αυτό που έδειξε η εξέταση την έκανε να "παγώσει"!

Σοκ!

8 Δεκεμβρίου 2022 15:12
Αυτή η έγκυος πήγε για έναν τυπικό υπέρηχο. Αυτό που έδειξε η εξέταση την έκανε να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας κλασσικός και τυπικός υπέρηχος μερικές φορές μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη όπως συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου μια έγκυος γυναίκα επισκέφθηκε το γυναικολόγο της και στην εξέταση είδε δίπλα στην κυοφορούμενη κορούλα της έναν... άγγελο! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια μητέρα σοκάρεται από έναν υπέρηχο, μπορείτε να δείτε εδώ τι συνέβη σε μια γυναίκα που περίμενε τρίδυμα.

Πρώτη δημοσίευσε την είδηση η εφημερίδα Mirror, όπου όπως αναφέρει, η Κέλι Λούις μοιράστηκε μαζί τους το υπερηχογράφημα της κόρης της όπου δείχνει έναν άγγελο να βρίσκεται μαζί της και να της χαμογελάει. «Μία φίλη μου, είδε τον υπέρηχο με τον δαίμονα και μου θύμισε ότι στον δικό μου υπέρηχο το 2013 υπήρχε ένας άγγελος, κάτι που εγώ η ίδια δεν είχα δει πιο πριν», είπε η 26χρονη και συνέχισε, «Φαίνεται πώς ένας άγγελος καθοδηγεί το παιδί μου. Είναι τόσο καθαρό, που όσοι είδαν τον υπέρηχό μου δεν το πίστευαν!».

Αυτή η έγκυος πήγε για έναν τυπικό υπέρηχο. Αυτό που έδειξε η εξέταση την έκανε να 'παγώσει'!

Η ίδια ανεξήγητα, ονόμασε την κόρη της που τώρα είναι τριών ετών Χάρπερ, που σημαίνει κάποιος που παίζει μια άρπα. «Η κόρη μου είναι τόσο καλό και ήσυχο κορίτσι που μοιάζει να είναι ευλογημένη!».

Τραβούσε βίντεο τον υπέρηχο του μωρού της όταν ο γιατρός της είπε να κλείσει την κάμερα. Ο λόγος, την έκανε να ανατριχιάσει…

Τραβούσε βίντεο τον υπέρηχο του μωρού της όταν ο γιατρός της είπε να κλείσει την κάμερα. Ο λόγος, την έκανε να ανατριχιάσει…

Όταν η Jessica πήγε να κάνει τον πρώτο της υπέρηχο, ήταν κατενθουσιασμένη. Ανυπομονούσε να μάθει όσα περισσότερα γινόταν για το μωρό που μεγάλωνε μέσα στην κοιλιά της. Στο βίντεο που ανέβηκε στις 26 Μαΐου 2015, η Jessica εξηγεί:

«Νόμιζα ότι ο υπέρηχος εκείνη τη μέρα ήταν για να μάθω το φύλο του μωρού μου. Ήμουν τόσο αφελής που δεν σκεφτόμουν τους υπόλοιπους λόγους για τους οποίους γίνονται υπέρηχοι.» Η Jessica είναι ξαπλωμένη και κρατάει φωτογραφίες από τον υπέρηχο. Ο σύζυγος της, Frank, στέκεται δίπλα της και η μητέρα της κρατάει την κάμερα.

«Είδαμε το σώμα ενός αγοριού στην οθόνη του υπερήχου. Ανυπομονούσαμε να το πούμε σε όλους στην οικογένεια», θυμάται χαμογελώντας. Ξαφνικά η χαρά της εξαφανίζεται. Στο βίντεο είναι έτοιμη να ακούσει την ανακοίνωση του γιατρού για το φύλο του μωρού της, αλλά εκείνος της λέει να κλείσει την κάμερα. «Είπε, “Πιθανόν να μην θέλεις να το βιντεοσκοπήσεις αυτό”.»

Ο γιος των Capitani είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Ο γιατρός τους εξήγησε ότι θα γεννιόταν με σύνδρομο Down, υδροκεφαλία και προβλήματα στην καρδιά. Παρά την προειδοποίηση, η Jessica γέννησε το αγόρι, τον Caden, του οποίου το όνομα σημαίνει «μαχητικό πνεύμα» στα γαελικά. Η οικογένεια δεν παράτησε ποτέ τις ελπίδες της για τον Caden.

Σήμερα ο Caden μεγαλώνει και φωτίζει τις ζωές όσων βρίσκονται γύρω τους.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share