Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

42χρονη βγάζει selfie στο καινούριο της σπίτι. Αυτό που εντόπισε πίσω της θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Απίστευτο!

8 Δεκεμβρίου 2022 14:28
42χρονη βγάζει selfie στο καινούριο της σπίτι. Αυτό που εντόπισε πίσω της θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 42χρονη ραδιοφωνική παραγωγός από την Αυστραλία αποφάσισε να αγοράσει ένα παλιό αρχοντικό 800 ετών στην Μπολόνια της Ιταλίας με σκοπό να το χρησιμοποιήσει σαν εξοχικό. Αφού λοιπόν έκλεισε τη συμφωνία με το μεσιτικό γραφείο που είχε αναλάβει να της βρει το σπίτι το οποίο έψαχνε αποφάσισε να πάρει μια φίλη της και να επισκεφθούν το νέο της σπίτι. Όπως ήταν αναμενόμενο περιχαρής η ιδιοκτήτρια ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες από το νέο της "απόκτημα" αλλά και selfie φωτογραφίες σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Πού να ήξερε τι την περιμένει;

Μεταξύ των φωτογραφιών οι δυο γυναίκες έβγαλαν και μια selfie μπροστά σε ένα καθρέφτη.

Όταν ανέβασαν την συγκεκριμένοι φωτογραφία, οι followers τους ξεκίνησαν να τους κάνουν διάφορα ανατριχιαστικά σχόλια για αυτό που φαινόταν στο πίσω μέρος του πλάνου, και συγκεκριμένα μέσα στον παλιό καθρέφτη. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που απαθανατίζετε κάτι τρομακτικό σε μια selfie, δείτε εδώ τι τρομακτικό αποκαλύφθηκε σε μια selfie φωτογραφία που τράβηξε ένας δύτης.

Στην φωτογραφία μέσα από τον καθρέφτη φαίνεται μια λευκή φιγούρα την οποία οι followers της ραδιοφωνικής παραγωγού πιστεύουν ότι πρόκειται για… φάντασμα!

42χρονη βγάζει selfie στο καινούριο της σπίτι. Αυτό που εντόπισε πίσω της θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Τράβηξε μια selfie και προκάλεσε οργή...Όταν δείτε τι τράβηξε αυτός ο άνδρας θα εξοργιστείτε και εσείς!

Έβγαλε selfie με... και δεν περίμενε ότι θα ξεσπάσει τέτοιος χαμός στο διαδίκτυο. Όταν δείτε από πίσω θα καταλάβετε τον λόγο!

Δεν είναι άλλο από το νεκροκρέβατο του θείου του γράφοντας: «Ο θείος μου πέθανε. Νιώθω λυπημένος», φράση την οποία συνόδευσε και με το αντίστοιχο emoticon, εξοργίστηκαν. Και δεν είναι η μόνη selfie που μας έκανε να παγώσουμε, μιας και αυτή δύο αδερφών κρύβει κάτι επίσης τρομακτικό!

Μάλιστα στη φωτογραφία ο Ρι δεν είχε κάνει καμία επεξεργασία και το πρόσωπο του νεκρού φαινόταν κανονικά. Αυτό προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια των χρηστών, όπως αναφέρει η βρετανική METRO.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση του Ντίνες Ντέβι Devi ο οποίος σχολίασε στο Facebook: «Αδελφέ, αλήθεια τώρα; Αυτό είναι αηδιαστικό. Δείξε λίγο σεβασμό», ενώ ο Νάλιν Κοντικάρα σχολίασε: «Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τόσο αηδιαστικά κακόγουστο όσο αυτό». Ο Σιβ Άροορ έγραψε στο Twitter: «Οχι, όχι, όχι! Τώρα τα είδα όλα».

Μετά την κατακραυγή, ο 34χρονος αναγκάστηκε να κατεβάσει τη φωτογραφία, αλλά ήδη είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

12χρονη έφηβη ανέβασε αυτή την selfie στο διαδίκτυο και λίγα λεπτά προκάλεσε οργή! Ο λόγος; Δείτε καλύτερα...

Αυτή η 12χρονη ανυποψίαστη ανέβασε μια selfie στο διαδίκυτο και μέσα σε λίγα λεπτά προκάλεσε αντιδράσεις και κύμα οργής. Τι είχε συμβεί;

Ένα 12χρονο λευκό κορίτσι δέχτηκε πολλές αντιδράσεις όταν ανέβασε μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο που έδειχνε το νέο της χτένισμα, το οποίο κατά πολλούς θα έπρεπε να είναι μόνο για μαύρους ανθρώπους. Όλες οι έφηβες συνηθίζουν να βγάζουν selfie χωρίς να σκέφτονται περαιτέρω, ειδικά για το τι κρύβεται πίσω από αυτές, όπως και αυτή η 13χρονη που αποκαλύφθηκε κάτι τρομακτικό για την φωτογραφία της!

Σύμφωνα με τον Σκότ, η Μάλορι Μέρκ ανέβασε φωτογραφίες από το νέο της μαλλί για να το δείξει στους φίλους της αλλά δέχτηκε πολύ έντονη επίθεση από αρνητικά σχόλια.

«Το θέμα είναι πως αυτό που κάνεις είναι προσβλητικό και πως όλοι έχουμε την κουλτούρα μας και θα έπρεπε να σέβεσαι κάποια πράγματα,» έγραψε στο Twitter η CaramelCreamQueen.

Υπήρξαν πολλοί που υποστήριξαν πως αυτό είναι ψυχολογικός βασανισμός και κλοπή ιδεών της μαύρης φυλής από ανθρώπους που δεν τους σέβονται και δεν τους φέρονται σωστά.

Υπήρξαν όμως και πολλοί που υπερασπίστηκαν το κορίτσι: ‘Μαύρες γυναίκες λένε πως οι λευκές δεν πρέπει να κάνουν κοτσιδάκια ενώ βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά,’ είπε ένας.

Πιστεύετε πως αυτό που έκανε η Μέρκ ήταν προσβλητικό;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share