Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αν δεις στον ύπνο σου ότι ψάχνεις τουαλέτα και δεν βρίσκεις τότε... δώσε μεγάλη προσοχή!

Ποια η ερμηνεία;

8 Δεκεμβρίου 2022 11:51
Αν δεις στον ύπνο σου ότι ψάχνεις τουαλέτα και δεν βρίσκεις τότε... δώσε μεγάλη προσοχή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποια όνειρα είναι πολύ ανησυχητικά και πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να τα βλέπουν σε καθημερινή βάση. Ένα από τα πιο συνηθισμένα όνειρα είναι να κατουριέσαι και να ψάχνεις σαν τρελός μια τουαλέτα. Όταν την βρίσκεις όμως είτε είναι κατειλημμένη είτε βρώμικη... Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου αυτού και θα εκπλαγείς!

Δείτε επίσης: Ποια είναι η Μόρα και γιατί έρχεται όταν κοιμάσαι;

Αφού έτρεχες σαν τρελός για να κάνεις την "ανάγκη" σου, καταφέρνεις να φτάσεις σε μια μεγάλη ουρά μπροστά στην τουαλέτα. Όταν φτάνει η σειρά σου, καταλαβαίνεις ότι η τουαλέτα είναι πολύ βρώμικη ή ότι δεν υπάρχει πόρτα, και έτσι είσαι ορατός από παντού. Πολλές φορές δεν υπάρχει χαρτί υγείας, που το συνειδητοποιείς πολύ αργά. Ένα όνειρο που σε αγχώνει πραγματικά!

Τι σημαίνει:

Αν δεις στον ύπνο σου ότι ψάχνεις τουαλέτα και δεν βρίσκεις τότε... δώσε μεγάλη προσοχή!

Οι τουαλέτες στο όνειρο υποδεικνύουν ότι έχουμε ανάγκη κάποια απομόνωση για να κατανοήσουμε τα αισθήματά μας. Το όνειρο με την τουαλέτα σημαίνει ότι αισθάνεσαι εκτεθειμένος, κάτι που συχνά έχει να κάνει με την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν ακούν αυτά που έχεις να πεις. Αν πηγαίνεις στην τουαλέτα και όλοι στο όνειρο μπορούν να σε δουν, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σου που σε κάνει να αισθάνεσαι αγχωμένος. Μια τουαλέτα χωρίς πόρτες σημαίνει ότι έχεις χάσει τον έλεγχο σε κάποια κατάσταση.

Για να το αντιμετωπίσεις μπορείς να αρχίσεις να λες «όχι» κάποιες φορές. Μην αφήνεις όλους τους ανθρώπους να σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και σκέψου τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share