Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο ελέφαντας της φωτογραφίας παίρνει στο κυνήγι τον ποδηλάτη. Ο λόγος συγκλονίζει!

Προσέξτε την προβοσκίδα του!

8 Δεκεμβρίου 2022 09:04
Ο ελέφαντας της φωτογραφίας παίρνει στο κυνήγι τον ποδηλάτη. Ο λόγος συγκλονίζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν φαντάζεστε τον λόγο που αυτός ο ελέφαντας, πήρε στο κυνήγι τον ποδηλάτη. Μόλις μάθετε και δείτε το βίντεο θα μείνετε άφωνοι.

Ένα απίστευτο βίντεο κατεγράφη σε δάσος περιοχής της Ασίας, όπου ζουν κοπάδια με ελέφαντες. Ένας φωτογράφος κατέγραψε τις ζωές αυτών των όμορφων ζώων.

Οι ελέφαντες είναι προστατευτικά ζώα όσον αφορά την οικογένειά τους. Ταξιδεύουν σε κοπάδια και τα μικρά τους πάντα προστατεύονται, ενώ όπως έχουμε δει ξανά τους αρέσει το παιχνίδι.

Ο φωτογράφος, απαθανάτισε ένα σπάνιο περιστατικό, που θα σας συγκινήσει. Ένας ποδηλάτης πλησίασε έναν ελέφαντα, που όμως δεν δίστασε να υπερασπιστεί τα όριά του στο δρόμο.

Αλλά υπάρχει λόγος για αυτή τη συμπεριφορά. Ο ενήλικος ελέφαντας ανοίγει το δρόμο για να περάσει ολόκληρο το κοπάδι του απέναντι. Σηκώνει την προβοσκίδα του και κάνει νόημα στους άλλους ελέφαντες ότι είναι ασφαλές να περάσουν το δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

Ελέφαντας παγιδεύτηκε σε πηγάδι 10 μέτρων. Δείτε την απίστευτη στιγμή του απεγκλωβισμού του!

Ένα μωρό ελέφαντας ταξίδευε με το κοπάδι του μέσα από ένα δάσος στην βόρεια Ινδία όταν έπεσε σε ένα πηγάδι. Το κοπάδι του περνούσε κοντά από μία φάρμα και 10 ελέφαντες αποκόπηκαν από την ομάδα. Μια ιστορία που θυμίζει αρκετά την χθεσινή μας!

Ενώ περπατούσαν, το μικρό γλίστρησε και έπεσε μέσα στο πηγάδι της φάρμας. Το τρομαγμένο μωρό προσπαθούσε επίμονα να βγει. Κάποια άλλα μέλη του κοπαδιού έμειναν πίσω να το περιμένουν αλλά τελικά έφυγαν.

Ευτυχώς, ντόπιοι είδαν τον μικρό ελέφαντα και ειδοποίησαν τις αρχές. Έτσι, έφτασαν μηχανήματα στο σημείο και άρχισαν οι προσπάθειες διάσωσης.

Για έξι ώρες, οι διασώστες έσκαβαν το πηγάδι με σκοπό να φτιάξουν μία ράμπα για τον ελέφαντα. Τελικά, έφτασαν αρκετά κοντά στην βάση του πηγαδιού και άρχισαν να το γεμίζουν με χώμα.

Ο καημένος ελέφαντας είχε μείνει αρκετές ώρες μακρυά από το κοπάδι του και ήταν πολύ μπερδεμένες και αποπροσανατολισμένος. Ευτυχώς όμως είχε ανθρώπους να τον προσέχουν.

Δείτε τις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν τον μικρό ελέφαντα στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share