Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μητέρα πούλησε το κρεβάτι του μωρού της - Τρεις μέρες αργότερα ο αγοραστής κάνει μία απίστευτη ανακάλυψη

Ανατριχιαστική ιστορία

7 Δεκεμβρίου 2022 16:33
Μητέρα πούλησε το κρεβάτι του μωρού της - Τρεις μέρες αργότερα ο αγοραστής κάνει μία απίστευτη ανακάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η μητέρα πούλησε το παλιό κρεβάτι του μωρού της. Περνούσε μία δύσκολη περίοδο τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Τα πράγματα ήταν πάρα πολύ άσχημα. Πούλησε λοιπόν την κούνια και σκέφτηκε ότι αυτό θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα της. Όμως, τρεις μέρες αργότερα ο αγοραστής έκανε μία εντυπωσιακή ανακάλυψη! Ενώ, μία γάτα δεν άφηνε μωρό να κοιμηθεί και όταν οι γονείς ανακαλύπτουν τον λόγο καλούν την αστυνομία.

Το περίεργο μήνυμα

Η γυναίκα υπέθεσε ότι η πώληση ήταν πολύ καλή και ο αγοραστής ήταν ευχαριστημένος με αυτό που πήρε. Ξαφνικά, δέχτηκε ένα μήνυμα από τον αγοραστή της κούνιας. Το περιεχόμενο του μηνύματος ήταν πάρα πολύ περίεργο. Τόσο περίεργο που παραλίγο η Κάρεν να πέσει από την καρέκλα της καθώς το διάβαζε. Τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα και διάβασε το μήνυμα του αγοραστή. Όταν τελείωσε με την ανάγνωση δεν μπορούσε να το πιστέψει…

Δύσκολοι καιροί

Ήταν μία προσπάθεια από την Κάρεν να βάλει λίγο φαγητό στο τραπέζι της. Τόσο για την ίδια όσο και για την κόρη της. Ήταν θέμα επιβίωσης. Η μοίρα της είχε παίξει άσχημα παιχνίδια και προσβλήθηκε από τη νόσο του Lyme. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορούσε να δουλέψει όσο και αν το ήθελε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πατέρας της κόρης της έφυγε από το σπίτι μόλις έμαθε ότι η Κάρεν είναι έγκυος. Η Κάρεν προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα χάρη σε μία μικρή επιδότηση που έπαιρνε και τα πράγματα που πουλούσε από το διαδίκτυο. Έτσι μία μέρα αποφάσισε να βάλει προς πώληση ότι δε χρησιμοποιούσε, συμπεριλαμβανομένου του κρεβατιού της κόρης της. Της πήρε πολύ χρόνο για να απαλλαγεί από την κούνια.

Η κούνια είχε περάσει από μητέρα σε κόρη και από γενιά σε γενιά. Ήταν πραγματικά ένα οικογενειακό κειμήλιο. Όμως, όταν ένας άνθρωπος πρόσφερε 200 δολάρια για να κάνει την κούνια δικιά του, η Κάρεν δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Πραγματική βοήθεια

Ίσως, για τους περισσότερους αυτό το ποσό να μη φαίνεται πολύ μεγάλο, αλλά στην πραγματικότητα για εκείνη ήταν πολλά χρήματα. Θα μπορούσε επιτέλους να αγοράσει καινούρια παπούτσια για την κόρη της και να πληρώσει το σχολείο της.

Αλλά, όταν ο αγοραστής ήρθε από το σπίτι για να πάρει την κούνια, η Κάρεν ένιωσε σαν να έφευγε ένα μικρό μέρος μαζί της. Δεν μπορούσε να αρνηθεί τη σχέση που είχε αναπτύξει η οικογένεια της με τη συγκεκριμένη κούνια και τις αναμνήσεις που είχαν όλοι από αυτήν.

Οι αναμνήσεις

Η Κάρεν πάντα ήταν πολύ συνδεδεμένη με την κούνια και όλες εκείνες τις στιγμές που η κόρη της βρισκόταν σε αυτό, χαρίζοντας της απίστευτες αναμνήσεις. Οι αναμνήσεις ήταν πολύ ιδιαίτερες. Όμως, μόλις ο αγοραστής εμφανίστηκε στο σπίτι για να παραλάβει την κούνια, η Κάρεν ένιωσε λίγο καλύτερα για αυτή την πώληση. Κάτι σε αυτόν τον αγοραστή της έδινε ένα αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας.

Ο αγοραστής

Ο αγοραστής ήταν μία νεαρή ανύπαντρη μητέρα, όπως εκείνη. Πολύ σύντομα θα έκανε άλλο ένα μωράκι, αφού ήταν ήδη αρκετών μηνών έγκυος και η κατάσταση της ήταν πολύ ιδιαίτερη. Ούτε η νεαρή γυναίκα ήταν πολύ καλά από οικονομική άποψη, καθώς είχε τα προβλήματα της, όμως της άρεσε τόσο πολύ αυτό το κρεβατάκι για το κορίτσι που μεγαλώνει μέσα της.

“Ένα ξεχωριστό κορίτσι αξίζει μία ιδιαίτερη κούνια”, είπε την εποχή που οι δύο γυναίκες γνωριζόντουσαν. Η Κάρεν συμφώνησε με αυτή τη σκέψη. Πούλησε την κούνια με ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης. Αλλά αυτό το συναίσθημα δεν κράτησε για πολύ, καθώς τρεις μέρες αργότερα, τρεις μέρα μετά από εκείνη την ήσυχη στιγμή, εμφανίστηκε ξαφνικά ένα μήνυμα στα εισερχόμενα της που θα άλλαζε για πάντα τη ζωή της.

 Μητέρα πούλησε το κρεβάτι του μωρού της και ο αγοραστής έπαθε σοκ

Έκπληκτη

Η Κάρεν χτένιζε τα μακριά μαλλιά της κόρης της, όπως έκανε σχεδόν κάθε μέρα μερικές φορές την εβδομάδα. Ξαφνικά χτύπησε το κινητό της χωρίς να σταματήσει. Είχε μία ειδοποίηση. Η Κάρεν κατέβασε για λίγο τη βούρτσα για να δει το μήνυμα που μόλις είχε φτάσει στο κινητό της. Εκείνη τη στιγμή ήταν ένα μήνυμα όπως όλα τα άλλα που λάμβανε, οπότε τίποτε δε φαινόταν το ασυνήθιστο.

Μήνυμα από τη γυναίκα αγόρασε την κούνια

Όταν όμως είδε ότι το μήνυμα ήταν από τη γυναίκα που αγόρασε την κούνια, ζήτησε από την κόρη της να περιμένει λίγο μέχρι να το διαβάσει. Φαινόταν ότι αυτό δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο. Σκέφτηκε ότι ίσως δεν πήγε κάτι καλά με την αγορά. Ήταν απολύτως φυσιολογικό αυτό, καθώς η αγορά μεταχειρισμένων αντικειμένων δεν είναι πάντα όπως αναμένουμε οι περισσότεροι. Ξεκλείδωσε το κινητό της, άνοιξε το μήνυμα και άρχισε να το διαβάζει.

Διαβάζοντας το μήνυμα

Καθώς διάβαζε το μήνυμα, το πρόσωπο της πήρε μία ολοένα και πιο έκπληκτη εμφάνιση. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έπαιρνε αυτό το μήνυμα για την κούνια που μόλις πούλησε. Θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό στα αλήθεια; Η γυναίκα που αγόρασε την κούνια ήθελε να τη βάψει σε ένα διαφορετικό χρώμα. Όταν είχε καθαρίσει το παλιό, ξαφνικά είδε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Υπήρχε μία υπογραφή κάποιου. Νόμιζε ότι ήταν υπογραφή από τον κατασκευαστή της κούνιας.

Ψάχνοντας για βοήθεια

Η γυναίκα ήταν σοκαρισμένη από αυτή την ανακάλυψη. Όμως δεν μπορούσε να βρει μόνη της τις απαντήσεις που έψαχνε. Έτσι, δημοσίευσε τη φωτογραφία της κούνιας σε ένα φόρουμ με αντίκες για να δει αν οι άνθρωποι που θα έβλεπαν την εικόνα θα μπορούσαν να της δώσουν πληροφορίες για την εταιρεία.

Πριν προλάβει να κλείσει τον υπολογιστή της, έλαβε πάρα πολλές απαντήσεις. “Αυτή η κούνια είναι πολύ παλιά!”, ήταν μία από τις απαντήσεις. “Δεν ξέρω αν κοστίζει πολλά ή καθόλου χρήματα, αλλά θα μπορούσατε να το μάθετε” έγραψε ένα άλλο άτομο.

Δημοπρασίες

Το μήνυμα που δέχτηκε η Κάρεν από τη γυναίκα που αγόρασε την κούνια της πήγε ένα βήμα παραπέρα. Η γυναίκα πήγε με την κούνια την επόμενη μέρα σε ένα οίκο που κάνει δημοπρασίες για να μάθει πόσο κοστίζει.

Πραγματικά, αυτή η ανακάλυψη την είχε ενθουσιάσει. Και πράγματι, αποδείχθηκε ότι αυτό το παλιό αντικείμενο ήταν τουλάχιστον 200 ετών. Μία απίστευτη ανακάλυψη για την ανύπαντρη μαμά. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μία κούνια θα μπορούσε να κρατήσει για τόσο πολύ καιρό.

Το μυστήριο

Μία μόνο ερώτηση την απασχολούσε εκείνη τη στιγμή. Πόσο ακριβώς μπορούσε να κοστίζει; Ούτε ο εκτιμητής δεν μπορούσε να καταλάβει. “Είναι ένα όμορφο δείγμα, αλλά δεν μπορώ να βάλω τιμή σε αυτό”, της είπε. “Είναι απλώς θέμα τι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι άνθρωποι για αυτό…”, συμπλήρωσε. Και αυτή ήταν η αλήθεια. Η αξία των πραγμάτων καθορίζεται μερικές φορές από το άτομο που κάνει την αγορά και από τα πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να ξοδέψει.

Η απόφαση που θα της άλλαζε τη ζωή

Η γυναίκα που αγόρασε την κούνια αποφάσισε να τη βγάλει σε δημοπρασία. Ήταν μία όμορφη κούνια για την κόρη της, αλλά φυσικά μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει για να βγάλει κάποια επιπλέον χρήματα.

Ωστόσο, αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν ότι αυτή η κούνια θα μπορούσε να της αλλάξει τη ζωή. Η κούνια ήταν το τελευταίο αντικείμενο που δημοπρατήθηκε εκείνη τη μέρα στην εκδήλωση και μάλιστα κάποιοι είχαν εγκαταλείψει ήδη τον χώρο. Φαινόταν όμως να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και οι προσφορές ολοένα και ανέβαιναν.

Δεν έφτασαν στην τελική τιμή

Έτσι, η δημοπρασία ξεκίνησε εκείνη την ημέρα: 500, 1000, 5.000, 10.000 δολάρια και συνεχίστηκε να ανεβαίνει η τιμή χωρίς να υπάρχει κάπου το τέλος. Η γυναίκα που αγόρασε την κούνια άκουγε τις προσφορές και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Πώς γίνεται μία κούνια που είχε αγοράσει μεταχειρισμένη να αξίζει τόσα χρήματα; Τι ήταν αυτό το τόσο ιδιαίτερο που τρέλανε τους πάντες και αυτούς τους αγοραστές; Ήταν απίστευτο.

Η τελική τιμή

Ο πλειστηριασμός συνεχίστηκε. 350.000, 500.000, ένα, δύο ΠΩΛΗΘΗΚΕ! Η γυναίκα που αγόρασε την κούνια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συμβαίνουν όλα αυτά. Στην πραγματικότητα, αυτό ήταν κάτι απίθανο, ακόμη και για τους ανθρώπους που συνήθιζαν να κάνουν προσφορές. Είχε γίνει παράλογα πλούσια από τη μία στιγμή στην άλλη και όλα αυτά για μία κούνια! Αυτή τη μεγάλη περιουσία όμως την όφειλε σε κάποιον άλλον.

Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ ξεχωριστό για την Κάρεν. Όμως, ούτε η Κάρεν δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Διάβασε το μήνυμα τουλάχιστον έξι φορές πριν καταλάβει τι είχε συμβεί. Η γυναίκα που είχε αγοράσει την κούνια από την Κάρεν ήταν τόσο ευγνώμων που ήθελε να μοιραστεί τα χρήματα μαζί της.

Έτσι σύντομα θα της έδινε 250.000 στον λογαριασμό της. Αυτό θα έβγαζε την Κάρεν από όλα τα οικονομικά προβλήματα και δε θα είχε καμία δυσκολία πλέον να στείλει την κόρη της στο σχολείο, αλλά θα είχε και αρκετά χρήματα για να μπορέσει να πληρώσει τις σπουδές της στο μέλλον.

Έβαλε τα κλάματα

Όταν η Κάρεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Κλαίγοντας από ευτυχία αγκάλιασε την κόρη της που την κοιτούσε μπερδεμένη. “Όλα θα πάνε καλά αγάπη μου”, ψιθύρισε στο αυτί της κόρης της. Και πραγματικά έτσι ήταν. Γιατί σήμερα, έξι χρόνια μετά, η κόρη της σπουδάζει στο κολέγιο και δε στερείται τίποτα από τον εαυτό της. Η Κάρεν επίσης έχει βρει τον δρόμο της.

Άνοιξε μία καινούρια επιχείρηση και αποφάσισε να δουλέψει μόνη της. Τα υπόλοιπα χρήματα τα έβαλε σε λογαριασμό για την κόρη της. Έτσι θα έχει πάντα χρήματα για να φάει, σε περίπτωση που είχε οικονομικά προβλήματα στο μέλλον ή κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Δεν ήταν μόνο αυτό. Η κούνια δημιούργησε επίσης έναν πολύ όμορφο δεσμό ανάμεσα στις δύο ανύπαντρες μητέρες που μοιράστηκαν αυτή την ιστορία. Οι δύο μαμάδες συμφώνησαν να βλέπουν η μία την άλλη σε τακτική βάση.

Οι καλύτερες φίλες

Μετά από τις κοινές εμπειρίες μητρότητα, κάτι φαινόταν να γίνεται μεταξύ τους που τελικά έγιναν οι καλύτερες φίλες σχεδόν αμέσως εκείνη τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα μπορούσε να φέρει μία κούνια. Δύο καταπληκτικές μαμάδες που έλυσαν όλα τους τα οικονομικά προβλήματα και έγιναν φίλες για μία ζωή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share