Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα υιοθετεί παιδί που κανείς δεν θέλει να βλέπει! 30 χρόνια αργότερα, ανακαλύπτει την τρομακτική αλήθεια! (Video)

Σοκαριστική ιστορία!

7 Δεκεμβρίου 2022 15:03
Γυναίκα υιοθετεί παιδί που κανείς δεν θέλει να βλέπει! 30 χρόνια αργότερα, ανακαλύπτει την τρομακτική αλήθεια! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν ο Τζόρννταν Μακλοντς ανακάλυψε ότι η θετή του μητέρα ήταν άρρωστη με μια επώδυνη νεφροπάθεια, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για να την βοηθήσει να το ξεπεράσει! Ήταν αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαζόταν. Μια ιστορία που μοιάζει αρκετά με την εκείνη όπου ζευγάρι υιοθετεί νεογέννητο παιδί αλλά μόλις ο πατέρας κοιτάει προσεκτικά την φυσική του μητέρα, καταλαβαίνει πως την έχει ξαναδεί!

Αντί να μείνει άπρακτος για την θετή του μητέρα, τη μοναδική γυναίκα που τον ήθελε όταν ήταν ακόμα μωρό, ο Τζόρνταν της προσέφερε τον δικό του νεφρό. Ήταν μια απόφαση που δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ.

Όταν ο Τζόρνταν ήταν μόλις μερικών ημερών, βρέθηκε υπό την φροντίδα της Κοινωνικής Πρόνοιας της πολιτείας. Η προοπτική αυτή δεν ήταν πολλά υποσχόμενη για το βρέφος, αλλά η τύχη του χαμογέλασε όταν βρήκε ένα πραγματικό σπίτι με την Ίνκαμποργκ Μακλοντς και τον άντρα της.

Γυναίκα υιοθετεί παιδί που κανείς δεν θέλει να βλέπει! 30 χρόνια αργότερα, ανακαλύπτει την τρομακτική αλήθεια! (Video)

Έχοντας ζήσει για πολλά χρόνια ως ανάδοχο παιδί μαζί με δεκάδες άλλα παιδιά, η οικογένεια McIntosh ήταν τελικά σε θέση να υιοθετήσει τον Τζόρνταν και επίσημα. Έτσι, όταν η Ίνκαμποργκ διαγνώστηκε με Πολυκυστική Νεφρική Νόσο, ο Τζόρνταν ήταν επόμενο να κάνει μια ανιδιοτελή πράξη για να ανταποδώσει στη θετή του μητέρα.

Αρχικά, ο Τζόρνταν συγκλονίστηκε με την είδηση της υγείας της, αλλά ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να σώσει τη μητέρα του. Και έτσι και το έκανε.

Ενώ η Ίνκαμποργκ αιωνιζόταν να παραμείνει υγιής, ο Τζόρνταν μυστικά έκανε εξετάσεις για να δει αν ο νεφρός του θα ήταν συμβατός για τον οργανισμό της μητέρας του. Ως εκ θαύματος, το νεφρό του ήταν απολύτως συμβατό!

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον Τζόρνταν ότι θα μπορούσε να προχωρήσει με τη μεταμόσχευση! Ο Τζόρνταν ένιωθε ενθουσιασμένος ανακοινώνοντας στη μητέρα του τα καλά νέα.

Εξήγησε ότι ο λόγος για τον οποίο το έκανε ήταν απλός. Έπειτα από όλα όσα είχε κάνει εκείνη γι ‘αυτόν μεγαλώνοντας, ήταν σωστό να κάνει το ίδιο σε μια κρίσιμη στιγμή!

Η μεταμόσχευση του νεφρού ήταν επιτυχής και η Ίνκαμποργκ ανέκαμψε, χάρη στον αγαπημένο της γιο. Ο δεσμός τους ήταν δυνατός από την αρχή και τώρα είναι ακόμη πιο οικείος.

Μάθετε περισσότερα σχετικά για την συγκινητική ιστορία της Ίνκαμποργκ και του Jordan στο παρακάτω βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share