Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδιές: Ο κτηνίατρος ήταν έτοιμος να κάνει ευθανασία στον σκύλος λόγω του τεράστιου όγκου - Ωστόσο στη συνέχεια...

Απίστευτο!

7 Δεκεμβρίου 2022 14:55
Ραγίζει καρδιές: Ο κτηνίατρος ήταν έτοιμος να κάνει ευθανασία στον σκύλος λόγω του τεράστιου όγκου - Ωστόσο στη συνέχεια...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας σκύλος έχει βρεθεί σε ένα καταφύγιο ζώων, είτε γιατί βρέθηκε εγκαταλειμμένο,είτε γιατί ο ιδιοκτήτης του δεν είχε τη δυνατότητα να το αναθρέψει, είτε επειδή έπασχε από κάποια αρρώστια, όπως και να έχει η στιγμή που ένας ιδιοκτήτης παραδίδει το κατοικίδιο του σε ένα καταφύγιο είναι άκρως συγκινητική, όπως θα δείτε και εδώ την άκρως συγκινητική στιγμή που ένας 12χρονος αφήνει το σκύλο του σε ένα αντίστοιχο κέντρο και το σημείωμα που βρέθηκε μέσα στο κουτί πραγματικά ραγίζει καρδιές!

Μερικές φορές οι στιγμή είναι πραγματικά τραγική μιας και δεν είναι λίγες οι φορές όπου ένας ιδιοκτήτης μεταβαίνει εκεί με σκοπό την ευθανασία λόγω κάποιας ασθένειας η οποία δεν μπορεί να σωθεί διαφορετικά. Αυτό συνέβη και με την Άλθεα, ένα χαριτωμένο σκυλάκι που διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και ο κτηνίατρος ήταν έτοιμος να την υποβάλλει σε ευθανασία, τελευταία στιγμή όμως, κατάφεραν και της έσωσαν τη ζωή!

Κοιτάξτε το μέγεθος του όγκου στο κεφάλι της! Δεν μπορούσε καν να δει από το αριστερό της μάτι προηγουμένως, αλλά κοίταξε την τώρα!

Ραγίζει καρδιές: Ο κτηνίατρος ήταν έτοιμος να κάνει ευθανασία στον σκύλος λόγω του τεράστιου όγκου - Ωστόσο στη συνέχεια...

Δείτε πως έγινε τώρα:

Πήγαιναν τον σκύλο για ευθανασία και το διαισθάνθηκε...Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε

Ένας σκύλος έχει τρομερή διαίσθηση και μπορεί να καταλάβει εάν κάποιος είναι αξιόπιστος ή όχι, αλλά και το τι πρόκειται να του συμβεί. Αυτός στο παρακάτω βίντεο αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα.

Το καημένο σκυλάκι του παρακάτω βίντεο, ονομάζεται Έντι. Σε αυτό το σκυλί υποτίθεται ότι έπρεπε γίνει ευθανασία, αλλά κάποιος αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο βίντεο, αρχικά ο Έντι φαίνεται τρομοκρατημένος. Κάθε τι, κάνει τον Έντι να τρέμει και να ανατριχιάζει. Φαίνεται να ξέρει αυτό που πρόκειται να του συμβεί. Δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να τον πλησιάσει. Το γάβγισμα και η αγριότητα, είναι όλα από φόβο, όπως και ο φόβος αυτής της γάτας που όπως θα δείτε εδώ πιάνει το χέρι του ιδιοκτήτη της, ενώ πάνε στον κτηνίατρο.

Είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς το βίντεο μέχρι το τέλος.

Μωράκι ψηνόταν στον πυρέτο: Τότε το σκυλί της οικογένειας κάνει κάτι το μοναδικό! Θα λυγίσετε (video)

Η συγκλονιστική ιστορία με τον σκύλο που πήρε αγκαλιά το μωρό της οικογένειας που ψηνόταν στο πυρετό και θυμίζει πολύ την αντίστοιχη με τους γονείς που άφησαν το βρέφος με τα σκυλιά της οικογένειας!

Η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσουν τα μωράκια με τα σκυλάκια είναι γνωστή. Όταν μάλιστα μιλάμε και για ένα άρρωστο μωρό, ο ρόλος του σκύλου είναι ρόλος μαμάς, προστατευτικός και η σχέση, σχέση λατρείας και τόσο συγκινητική!

Στο παρακάτω video η μαμά αφήνει για λίγο το άρρωστο μωράκι της με τον σκύλο και πηγαίνει στο μπάνιο για να φέρει το φάρμακο του παιδιού της. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα…θα αγγίξει την καρδιά σας!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share