Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η κοπέλα έβγαζε κάθε μέρα την ίδια selfie φωτογραφία - Η τελευταία ένα χρόνο μετά θα σας σοκάρει!

Δεν θα το πιστεύετε!

7 Δεκεμβρίου 2022 14:04
Αυτή η κοπέλα έβγαζε κάθε μέρα την ίδια selfie φωτογραφία - Η τελευταία ένα χρόνο μετά θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια χήρα, όταν έχασε τον άνδρα της πήρε την "κάτω βόλτα", και έτρωγε ανεξέλεγκτα. Τότε πήρε ξανά τον έλεγχο στα χέρια της βγάζοντας selfie κάθε μέρα!

Η 31χρονη Τζάστιν Μακγκάμπ από το Λος Άντζελες δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι και βρήκε παρηγοριά στο γρήγορο φαγητό μετά τον θάνατο του συζύγου της, Τζον Πολ, τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι selfie είναι μια μάστιγα που μπορεί να έχουν κακά αποτελέσματα, όπως για αυτή την κοπέλα εδώ, αλλά και να αποδειχθούν σωτήριες!

Μετά από 3 μήνες, φίλοι και συγγενείς καλόπιασαν την Τζάστιν , η οποία είχε φτάσει στα 142 κιλά, να πάει στο γυμναστήριο, ελπίζοντας ότι αυτό θα της έφτιαχνε την διάθεση. Τελικά το αδυνάτισμα δεν ήταν και τόσο έυκολη υπόθεση.

Η διάθεση της έφτιαξε με την γυμναστική, κι έτσι κατάλαβε ότι έπρεπε να αλλάξει την ζωή της. Άρχισε να βγάζει selfies καθημερινά καταγράφοντας την διαδικασία απώλειας βάρους της.

Ξεκίνησε να τρώει υγιεινά και γράφτηκε σε ένα πρόγραμμα γυμναστική για 6 μέρες τη βδομάδα.

Παράλληλα, αποφάσισε να βάλει στον εαυτό της κάποιες προκλήσεις για να ξεπεράσει τους φόβους της, όπως το να κάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, να ταξιδέψει μόνη της στο εξωτερικό και να ανέβει στον πύργο του Άιφελ. Όλα αυτά τα κατέγραψε στο προφίλ της στο Instagram (@hairstargetsfit) με το hashtag #Ichoosetolive.

Ένα χρόνο μετά είναι αγνώριστη, έχοντας χάσει 57 κιλά και έχοντας πέσει πολλά νούμερα στα ρούχα της.

“Ο θάνατος του άντρα μου ήταν πολύ δύσκολη στιγμή και το χειρότερο ήταν ότι η μαμά μου είχε πεθάνει λίγο καιρό πριν.”

“Όταν ένας αγαπημένος σου αυτοκτονεί κι εσύ ζεις τις επιπτώσεις αυτής της πράξης, είναι ένα από τα πιο τρομακτικά και απαίσια πράγματα που μπορείς να περάσεις.”

“Ο θάνατος του άντρα μου με ταρακούνησε και με έκανε να καταλάβω ότι πρέπει να κάνω πολλές αλλαγές.”

“Αφού γυμνάστηκα και επανεκτίμησα την ζωή μου, κατέληξα ότι έπρεπε να ακολουθήσω τα όνειρα μου και να ξεπεράσω τους φόβους μου.”

“Ήξερα ότι αν μπορώ να ζήσω χωρίς τον άντρα και την μαμά μου, τότε πρέπει να πιέσω τα όρια μου και να αντιμετωπίσω τους φόβους μου, να ζήσω μια ζωή για την οποία εκείνοι θα ήταν περήφανοι.”

Αυτή η κοπέλα έβγαζε κάθε μέρα την ίδια selfie φωτογραφία - Η τελευταία ένα χρόνο μετά θα σας σοκάρει!

“Οι selfies μου για 365 μέρες ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα, ξεκίνησα όταν περνούσα την περίοδο πένθους μου – η πρώτη φωτογραφία που τράβηξα ήταν απαίσια, ήμουν χαμένη.”

Η Τζάστιν αποκάλυψε ότι άρχισε να χάνει κιλά όταν έγινε πιο περιπετειώδης. Παρά την υψοφοβία της, έκανε πολλά πράγματα για να την ξεπεράσει.

“Κάθε πρόκληση που αντιμετώπιζα με έκανε να νιώθω πιο ζωντανή και μου έδινε δύναμη να συνεχίσω.”

Από τα 18 της πάλευε με την παχυσαρκία. Η αλλαγή τρόπου ζωής περιελάμβανε και την απώλεια των κιλών που την έκαναν να νιώθει άβολα τόσα χρόνια.

Οι selfies λειτούργησαν ενθαρρυντικά – της θύμιζαν τον στόχο που είχε θέσει.

“Κοιτάζοντας πίσω σε αυτές τις selfies ανατριχιάζω, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο έχω προχωρήσει και πόσους στόχους που θεωρούσα ανέφικτους έχω εκπληρώσει.”
“Νιώθω άλλος άνθρωπος. Κυνηγάω τα όνειρα μου και ζω πραγματικά.

Η Τζάστιν άρχισε να παχαίνει στα 18 και έβαλε άλλα 30 κιλά όταν έμεινε έγκυος. Από τότε έχασε τον έλεγχο και άρχισε να τρώει ανεξέλεγκτα. Τελικά έφτασε στα 142 κιλά.

Όλο αυτό είχε επηρεάσει την αυτοπεποίθση της και για να νιώσει καλύτερα έτρωγε, μπαίνοντας έτσι σε έναν φαύλο κύκλο.

7 μήνες από τότε που ξεκίνησε τον υγιεινό τρόπο ζωής, άρχισε να χωράει σε ρούχα που φορούσε στα 18 της και να αντιμετωπίζει τους φόβους της μέσα από προκλήσεις.

Συνεχίζει τις προκλήσεις, γιατί, όπως λέει, κάνουν την ζωή της πιο πλούσια

“Ο κόσμος που με ξέρει εδώ και χρόνια δεν με αναγνωρίζει και έχει πάθει πλάκα με το πόσα κιλά έχω χάσει.”

Η Τζάστιν αποδίδει την επιτυχία της στην προσωπική της θέληση αλλά και τον προπονητή της, ο οποίος λέει ότι από την αρχή έδειχνε αποφασισμένη και διάλεγε πάντα τον πιο δύσκολο δρόμο για την επιτυχία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share