Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

7χρονο αγοράκι κάνει 5 νταντάδες να παραιτηθούν - Η μητέρα του έβαλε κρυφές κάμερες για να βιντεοσκοπήσει την 6η και έπαθε σοκ με αυτό που είδε

Σοκαριστική ιστορία

7 Δεκεμβρίου 2022 11:10
7χρονο αγοράκι κάνει 5 νταντάδες να παραιτηθούν - Η μητέρα του έβαλε κρυφές κάμερες για να βιντεοσκοπήσει την 6η και έπαθε σοκ με αυτό που είδε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Madeline δεν καταλάβαινε τίποτε. Μέσα σε 6 μήνες, 5 νταντάδες είχαν περάσει από το σπίτι της, αλλά καμμιά τους δεν παρέμεινε. Όλες παραιτούνταν μετά από ένα μήνα περίπου, μέσα σε κατάσταση απελπισίας, και μάλιστα χωρίς να δώσουν καμμιά εξήγηση! Τί στο καλό συνέβαινε εδώ; Ποιό ήταν άραγε το πρόβλημά τους;

Η Madeline ήταν αποφασισμένη να το μάθει, αλλά δεν θα ήταν και τόσο εύκολο. Θα χρειαζόταν να επιστρατεύσει όλη της την εξυπνάδα για να λύσει αυτό το πρόβλημα. Έτσι λοιπόν, η μητέρα του έβαλε κρυφές κάμερες για να βιντεοσκοπήσει την 6η και έπαθε σοκ με αυτό που είδε...

Δείτε επίσης: Παππούς έσκυβε και κοιτούσε κάτω από τις πόρτες δωματίων σε ξενοδοχείο! Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα μας πάγωσε

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την σοκρατισική ιστορία του 7χρονου με τις νταντάδες

Ο ερχομός του Benjamin

H Madeline γέννησε τον Benjamin σε ηλικία 25 ετών. Η εγκυμοσύνη της ήταν μια έκπληξη που δεν την περίμενε. Και το χειρότερο, είχε χάσει τα στοιχεία επικοινωνίας του ανθρώπου που υποπτευόταν ότι ήταν ο πατέρας.

Βλέπετε η σχέση τους ήταν περιπέτεια μίας νύχτας, που δεν είχε φανταστεί ότι θα οδηγούσε σε εγκυμοσύνη. Καθώς δεν είχε άντρα να τη βοηθάει, αφιέρωνε τον περισσότερο χρόνο της στη φροντίδα του μωρού. Όταν οι φίλοι της διασκέδαζαν και ξεκινούσαν την καριέρα τους, αυτή ξενυχτούσε και άλλαζε πάνες.

Μεγαλώνοντας μόνη το παιδί της

Οι γονείς της Madeline έμεναν σχετικά κοντά, και τη βοηθούσαν περιστασιακά με το παιδί τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Αλλά μετά τη συνταξιοδότηση του πατέρα της μετακόμισαν σε άλλη πολιτεία, και η Madeline έμεινε εντελώς μόνη.

Ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτήν, αλλά έκανε το παν για να τα βγάλει πέρα. Εργαζόταν σε μεσιτικό γραφείο, και έβγαζε αρκετά χρήματα για να ζεί μια άνετη ζωή με το παιδί της. Ποιός όμως θα πρόσεχε το παιδί, τις ώρες που ήταν αναγκασμένη να λείπει από το σπίτι;

Αναζητώντας βοήθεια

Επειδή παιδικοί σταθμοί κοντά δεν υπήρχαν, η μόνη επιλογή που της έμενε ήταν να προσλάβει νταντά. Δεν την ενθουσίαζε καθόλου αυτή η ιδέα. Πίστευε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να μεγαλώνει τον Benjamin καλύτερα απ’ ότι η μητέρα του.

Επίσης ο Benjamin ήταν πολύ ντροπαλός με τους ξένους. Είχε προσκολληθεί πολύ στη μαμά του και θύμωνε όταν την έχανε από κοντά του. Δεν καταλάβαινε γιατί επέλεγε να πάει στη δουλειά, αντί να μένει συνεχώς μαζί του.

Η μόνη επιλογή

Όμως ήταν αδύνατο να παρατήσει τη δουλειά της. Έτσι, έπρεπε οπωσδήποτε να βρεθεί μια νταντά. Υπήρχαν πολλές στην περιοχή, και δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρεθεί η πιο κατάλληλη. Μετά από πολλή και κουραστική έρευνα σε αρμόδια γραφεία και ανεξάρτητους επαγγελματίες, αποφάσισε τελικά να προσλάβει μια νεαρή κοπέλα, τη Denise.

Ήταν μια ζωηρή και δραστήρια γυναίκα, που φαινόταν ικανή ν’ αναλάβει τον Benjamin. Σε μια βδομάδα το παιδί τη συμπάθησε. Δεν έβλεπε την ώρα να τη συναντήσει. Όμως σύντομα ήρθε η καταστροφή…

Η πρώτη αποτυχία

Ένα απόγευμα η Madeline γύρισε από τη δουλειά της και βρήκε τη Denise να κλαίει. Η κοπέλα παραιτήθηκε επί τόπου, κι έφυγε χωρίς να δώσει εξηγήσεις! Η Madeline προσπάθησε στη συνέχεια να μάθει από τον Benjamin τί είχε συμβεί, αλλά μάταια.

Το παιδί σήκωσε απλά τους ώμους και συνέχισε το παιχνίδι του, σα να μην είχε συμβεί τίποτα το ιδιαίτερο! Της ζήτησε μάλιστα να παίξει μαζί του, αλλά η μητέρα του ήταν πολύ αναστατωμένη με αυτή την εξέλιξη.

Προσλαμβάνοντας έναν άντρα

Η Madeline αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά. Προσέλαβε και δεύτερη γυναίκα, αλλά απέτυχε όπως και την πρώτη φορά. Η νταντά παραιτήθηκε χωρίς εξηγήσεις, και ο Benjamin σήκωσε και πάλι τους ώμους του σα να μην ήξερε τίποτα!

Ορκίστηκε μάλιστα στο αρκουδάκι του ότι δεν είχε κάνει τίποτε κακό! Την τρίτη φορά προσέλαβε έναν άντρα, τον Aidan, ελπίζοντας ότι ίσως θ’ αντιμετώπιζε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες ενός αγοριού. Ο πρώτος μήνας πέρασε χωρίς προβλήματα, και η Madeline άρχισε να ελπίζει ξανά…

Μητέρα έβαλε κρυφές κάμερες να παρακολουθήσει το 7χρονο παιδί της

Το αδιέξοδο

Όμως δυστυχώς, την πέμπτη εβδομάδα η Madeline έχασε κι αυτό το βοηθό. Την ενημέρωσε ότι ήθελε να παραιτηθεί, διότι του είχε προκύψει μια καλύτερη δουλειά πλήρους απασχόλησης. Ο Benjamin ήταν συντετριμμένος.

Η Madeline δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που τους συνέβαινε. Πήρε ξανά τηλέφωνο το γραφείο εύρεσης εργασίας για να της στείλουν βοηθό, αλλά την απέρριψαν. Είχαν δεχτεί πάρα πολλά παράπονα από τους ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτήν. Και τώρα;

Ζητείται ελπίδα

Η Madeline δεν μπορούσε να χωνέψει ότι για όλα έφταιγε η συμπεριφορά του γιού της. Πώς ήταν δυνατόν αυτό το γλυκό και συμπαθητικό αγόρι να είχε φερθεί απρεπώς; Τελικά επικοινώνησε με κάποιο άλλο γραφείο, που της έστειλε δύο ακόμη βοηθούς.

Αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς κι αυτοί μετά από λίγο εγκατέλειψαν. Ο Benjamin τους εξάντλησε και δεν έβλεπαν την ώρα ν’ απαλλαγούν από αυτόν. Η Madeline κόντευε να χάσει κάθε ελπίδα.

Μια τελευταία προσπάθεια

Αν δεν έβρισκε τελικά βοηθό, θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη δουλειά της και να μετακομίσει στην πολιτεία που έμεναν οι γονείς της. Αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια. Μετά από αρκετή έρευνα στο διαδίκτυο βρήκε την 6η νταντά, τη Brooklyn.

Η Madeline προσευχόταν ν’ αντέξει πάνω από ένα μήνα. Αλλά δεν μπορούσε να ζει άλλο μέσα στην αβεβαιότητα. Έπρεπε οπωσδήποτε να μάθει τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι της, και υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να το πετύχει.

Με τους δικούς της κανόνες

Πριν ξεκινήσει με τη Brooklyn, εγκατέστησε κρυφές κάμερες στο σπίτι, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί όσα θα συνέβαιναν κατά την απουσία της. Η Madeline ήξερε ότι δεν ήταν σωστό να καταγράφει τη νταντά και το γιό της εν αγνοία τους, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή.

Ήταν η μόνη λύση, αφού όλοι τόσο καιρό κρατούσαν το στόμα τους κλειστό. Κάθε βράδυ λοιπόν που ο Benjamin έπεφτε για ύπνο, η Madeline πήγαινε στον υπολογιστή της για να δεί το βίντεο της ημέρας.

Ηρεμία πριν την καταιγίδα

Τις πρώτες ημέρες όλα πήγαν καλά. Η Madeline βεβαιώθηκε ότι η νταντά έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Αλλά και ο Benjamin ήταν πολύ ήσυχος. Η συμπεριφορά του δεν είχε τίποτε το ασυνήθιστο.

Η Madeline χάρηκε που είχε επί τέλους βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για το γιό της. Αφού τα βίντεο δεν είχαν δείξει τίποτε το δυσάρεστο, σταμάτησε να τα παρακολουθεί. Όμως μετά από ένα μήνα κάτι άσχημο συνέβη. Κάτι που της θύμισε τα παλιά…

Τα φαντάσματα του παρελθόντος

Μία μέρα η Madeline γύρισε από τη δουλειά της και βρήκε τη Brooklyn αναστατωμένη και χωρίς διάθεση για κουβέντα. Αντάλλαξαν ελάχιστα λόγια και μετά η Brooklyn έφυγε άρον-άρον από το σπίτι.

Από την άλλη μεριά, ο Benjamin ήταν ήρεμος όπως πάντα και χαμογελούσε μέχρι το βράδυ. Αυτό ήταν πάρα πολύ ύποπτο. Μέχρι εκείνη την ημέρα, η Brooklyn ήταν πάντα ευχάριστη και ομιλητική. Τί είχε μεσολαβήσει λοιπόν? Μόνο οι κάμερες θα μπορούσαν να το αποκαλύψουν…

Η έρευνα ξεκινάει

Η Madeline περίμενε υπομονετικά να πάει ο γιός της για ύπνο, για να παρακολουθήσει το βίντεο εκείνης της ημέρας. Τις πρωινές ώρες δεν έδειξε τίποτα ανησυχητικό. Η Brooklyn και ο Benjamin τα πήγαιναν περίφημα.

Όμως το απόγευμα η κατάσταση χειροτέρεψε. Οι κάμερες δεν κατέγραφαν ήχο, και δεν μπορούσε να ακούσει τί συζητούσε ο γιός της με τη νταντά. Όμως φαινόταν ξεκάθαρα ότι υπήρχε διαμάχη μεταξύ τους. Η Brooklyn κουνούσε τα χέρια της νευρικά, ενώ ο Benjamin τσίριζε.

Η διαμάχη

Μετά τη λογομαχία, ο Benjamin έτρεξε στο δωμάτιό του κι έκλεισε με δύναμη την πόρτα. Η Brooklyn έμεινε μόνη της στο σαλόνι σε κατάσταση αμηχανίας. Μετά από μία ώρα σηκώθηκε από τον καναπέ και πήγε στο δωμάτιο του μικρού.

Άνοιξε την πόρτα και άρχισαν να μιλάνε ξανά. Από τις χειρονομίες που έκαναν, η Madeline κατάλαβε ότι η κουβέντα τους δεν ήταν καθόλου φιλική. Σύντομα τα πράγματα πήραν απροσδόκητη τροπή…

Μικρέ κατεργάρη!

H Brooklyn έκανε μεταβολή και βγήκε από το σπίτι, αφήνοντας τον Benjamin μόνο του για μία ολόκληρη ώρα! Πού στο καλό πήγε; Ο μικρός άρπαξε αμέσως την ευκαιρία για να κάνει σκανταλιές!

Όρμησε στο ντουλάπι με τα γλυκά και μπούκωσε το στόμα του με σοκολάτες. Μετά έβγαλε τα σπίρτα από ένα συρτάρι και προσπαθούσε να τα ανάψει. Η Madeline παρακολουθούσε συγκλονισμένη! Αυτά έκανε ο γιός της όταν έλειπε από το σπίτι; Αυτό το παιδί ήταν πραγματικός εφιάλτης για όλους, εκτός από τη μητέρα του!

Καταστρώνοντας ένα σχέδιο

Η Madeline δεν μπορούσε φυσικά να τους βάλει κάτω και να τους κάνει ανάκριση. Δεν θα τους έπαιρνε λέξη! Έπρεπε να πιάσει το γιό της στα πράσα. Γι’ αυτό κατέστρωσε ένα σχέδιο. Θα παρακολουθούσε το βίντεο σε ζωντανή σύνδεση, για να μπορεί να επέμβει την κατάλληλη στιγμή. Αυτό βέβαια σήμαινε ότι θα έπρεπε να πάρει άδεια από τη δουλειά της για μερικές μέρες. Ευτυχώς, ο προϊστάμενός της έδειξε πολλή κατανόηση και της έδωσε την άδεια αμέσως.

Σε τσάκωσα!

Μετά από τρείς μέρες το σκηνικό επαναλήφθηκε. Μετά από μια λογομαχία, η Brooklyn έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας τον Benjamin μόνο του. Τότε η Madeline έτρεξε στο σπίτι και μπήκε αθόρυβα από την πίσω πόρτα.

Κρύφτηκε πίσω από ένα τοίχο, και είδε το γιό της να ψάχνει τα ντουλάπια και να τα κάνει όλα άνω-κάτω. “Γειά σου Benjamin!” του είπε αυστηρά. Ο γιός της γύρισε απότομα και την κοίταξε με το στόμα μπουκωμένο με γλυκά. Αμέσως κατακοκκίνισε κι έχασε τη λαλιά του. Τον είχε τσακώσει στα πράσα!

Η ώρα της αλήθειας

Η Madeline κάθισε το γιό της στο σαλόνι περιμένοντας εξηγήσεις. Μετά από μια παύση, ο Benjamin ομολόγησε τα πάντα! Αποκαλύφθηκε ότι ήταν πολύ κτητικός και ζήλευε τη ζωή που ζούσαν οι νταντάδες του, όταν δεν ασχολούνταν μαζί του.

Στην αρχή τους φερόταν πολύ φιλικά, και μάζευε πληροφορίες για τη ζωή τους κάνοντας δήθεν αθώες ερωτήσεις. Έφτανε σε σημείο να ψάχνει και τις φωτογραφίες που αναρτούσαν στο διαδίκτυο, όπου φαινόντουσαν να πίνουν, να πηγαίνουν σε πάρτυ, όλα αυτά δηλαδή που κάνουν συνήθως οι νέοι άνθρωποι.

Η απογοήτευση

Αργότερα, μόλις συνέβαινε να κάνουν μία σχέση, να δείξουν λίγο παραπάνω ενδιαφέρον για τους φίλους τους, ή απλά να βρούν μια καινούρια δουλειά, ο Benjamin έπαιρνε εκδίκηση. Χρησιμοποιούσε όλες τις πληροφορίες που είχε ήδη συλλέξει, για να τις εκβιάσει!

Απειλούσε να αποκαλύψει στη μητέρα του λεπτομέρειες της ιδιωτικής τους ζωής, προσθέτοντας μάλιστα και δικά του φανταστικά σενάρια! Απειλούσε για παράδειγμα να κατηγορήσει τη νταντά ότι έφερνε το αγόρι της στο σπίτι του, χωρίς αυτό να έχει συμβεί στην πραγματικότητα!

Αίσιο τέλος

Να λοιπόν γιατί όλες οι νταντάδες παραιτούνταν η μία μετά την άλλη. Διότι δεχόντουσαν εκβιασμό! Η Madeline δεν αναγνώριζε το γιό της! Αυτή τον είχε μεγαλώσει με άλλες αρχές! Τον είχε διδάξει να σέβεται τους ανθρώπους, κι όχι να τους εκβιάζει!

Η συμπεριφορά του την πλήγωσε αφάνταστα. Όμως ευτυχώς, όταν όλα αποκαλύφθηκαν ο Benjamin άλλαξε. Έγινε ξανά ευγενικός και συμφιλιώθηκε με τη Brooklyn. Η Madeline μπορούσε πλέον να πηγαίνει χωρίς άγχος στη δουλειά της, και δεν ξαναχρειάστηκε τις κάμερες!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share