Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γαμπρός και νύφη κάνουν μια φωτογράφιση γάμου - Αλλά τότε ο φωτογράφος παρατηρεί κάτι περίεργο

Σοκαριστική ιστορία

6 Δεκεμβρίου 2022 21:40
Γαμπρός και νύφη κάνουν μια φωτογράφιση γάμου - Αλλά τότε ο φωτογράφος παρατηρεί κάτι περίεργο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το ζευγάρι πόζαρε για πρώτη φορά μπροστά σε ένα όμορφο και μεγάλο κάστρο. Όταν όμως ο φωτογράφος έκανε λίγο ζουμ στον γαμπρό, παρατήρησε κάτι το ασυνήθιστο. Πώς θα το έλεγε στη νύφη; Διαβάστε την ιστορία για να μάθετε στη συνέχεια τι ήταν αυτό που τον άφησε τόσο έκπληκτο! Ενώ, ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει.

Ο φωτογράφος άργησε στο γάμο

Ο φωτογράφος του γάμου ήταν ο Ken. Το ραντεβού του με το ζευγάρι ήταν στο κάστρο Artagne, όπου ο Remco με την Anna είχαν πει το πολυπόθητο “ναι” πριν από μερικά λεπτά. Δυστυχώς, λόγω της μεγάλης κίνησης που επικρατούσε στους δρόμους ο Ken άργησε λίγο.

Με τις βαλίτσες γεμάτες φωτογραφικό εξοπλισμό, κατάλαβε ότι ήταν ήδη αργά. Πέρασε μέσα από το πλήθος για να φτάσει στους νεόνυμφους. Όταν η Anna και ο Remco είδαν τον φωτογράφο να έρχεται, έβγαλαν έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Μπορούσαν επιτέλους να βγάλουν μερικές φωτογραφίες σε μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους. Έτσι, ο Ken έπιασε αμέσως δουλειά. Όμως, αυτό που συνέβη στη συνέχεια τον σόκαρε ακόμα και τον ίδιο…

Κάνοντας ζουμ

Όλες οι στιγμές γύρω από το ζευγάρι ήταν υπέροχες. Η ευτυχία φαινόταν καθαρά στα μάτια τους. Ήταν τρελά ερωτευμένοι. Ο φωτογράφος ήθελε να αποτυπώσει αυτές τις όμορφες στιγμές. Έτσι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και έβγαλε πολλές φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

“Τα παιδιά είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι. Το βλέπω από τις φωτογραφίες”, είπε συγκινημένος ο Ken για την Anna και τον Remco, που δεν τους πείραζε να ποζάρουν για αρκετή ώρα. Ο Ken χαμογέλασε και τράβηξε ακόμα μερικά κοντινά πλάνα κάνοντας ζουμ. Ωστόσο, το χαμόγελο του χάθηκε αμέσως από το πρόσωπο του…

Εξετάζοντας τις εικόνες

Ένας κρύος ιδρώτες έπιασε ξαφνικά τον Ken. Για μια στιγμή δεν ήξερε τι να πει, αλλά αναγκάστηκε να βγάλει και τις τελευταίες φωτογραφίες. Μετά το τέλος της φωτογράφισης του γάμου, ξεκίνησε το πάρτι της νύφης και του γαμπρού. Ο Ken αναζήτησε ένα ήσυχο μέρος για να ρίξει μια καλή ματιά στις φωτογραφίες που μόλις είχε βγάλει και να χαλαρώσει λίγο. Είχε δει καλά; Πραγματικά, ήλπιζε πώς όχι.

Ο Ken άνοιξε τον φορητό του υπολογιστή και κοίταξε καλά τις φωτογραφίες των νεόνυμφων. Στη συνέχεια τις συνέκρινε με μια άλλη φωτογράφιση που είχε κάνει πριν ένα μήνα περίπου. Κράτησε τις δύο φωτογραφίες δίπλα – δίπλα και έπαθε σοκ. “Είναι αλήθεια!”, αναφώνησε. Έπρεπε να βρει αμέσως τη νύφη και να της πει για την περίεργη ανακάλυψη.

Γαμπρός και νυφη κάνουν φωτογράφιση γάμου

Πήγε να βρει τη νύφη

Ο Ken σκέφτηκε για λίγο τι έπρεπε να κάνει και πως θα μπορούσε να πει τα νέα στην Anna. Ήξερε, ότι θα της ραγίσει την καρδιά, αλλά έπρεπε να το κάνει. Η ευτυχία του για το ζευγάρι είχε μετατραπεί σε εφιάλτη. Αλλά, δεν είχε άλλη λύση.

Ήταν η αλήθεια και δε θα μπορούσε να ζήσει χωρίς να της το πει. Ο φωτογράφος μπήκε στην αίθουσα χορού όπου γινόταν το πάρτι και κατευθύνθηκε στο μπαλκόνι όπου έμεινε εκεί για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια έψαξε στο πλήθος. Εντόπισε τη νύφη που χόρευε χαρούμενη με τους καλεσμένους της. Χαμογελούσε συνέχεια. Δυστυχώς, η χαρά της δε θα κρατήσει για πολύ. Με πλήρη αποφασιστικότητα, ο Ken κατευθύνθηκε προς τη νύφη…

Την ακολούθησε στο δωμάτιο

Καθώς ο Ken ήταν έτοιμος να πλησιάσει τη νύφη, είδε ξαφνικά εκείνη να φεύγει από το πλήθος και από την αίθουσα. Η Anna κατευθύνθηκε στην άλλη πλευρά του κτιρίου σε ένα άλλο πολύ μικρότερο δωμάτιο. Ο φωτογράφος ήταν αποφασιστικός και την ακολούθησε. Την είδε μόνη να κοιτάει έξω από το παράθυρο. Χτύπησε την πόρτα και η Anna γύρισε να δει ποιος ήταν.

Ο Ken της είπε: “Συγγνώμη που σε ενοχλώ, αλλά έχω κάτι να σου πω”, με τη φωνή του να τρέμει. Η νύφη του εξήγησε ότι χρειαζόταν μερικά λεπτά να πάρει μια ανάσα από τον χορό. Όμως, ήταν πολύ περίεργη να μάθει τι ήθελε να πει ο φωτογράφος και γιατί ήταν τόσο πολύ νευρικός. Στα μάτια του Ken μπορούσε ο καθένας να καταλάβει την ανησυχία του.

Ο φωτογράφος δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Άρπαξε το laptop και τη φωτογραφική μηχανή του. Δεν ξέρω πώς να στο πω αυτό, αλλά νομίζω ότι ο άνδρας σου έχει διπλή ζωή. Παντρεύτηκε αυτή τη γυναίκα ένα μήνα νωρίτερα. Όταν έκανα ζουμ στη φωτογραφία τον αναγνώρισα.

Αν δεν είχα αργήσει σήμερα, μάλλον θα στο είχα πει νωρίτερα”. Ο Ken της είπε συγγνώμη που έπρεπε να της φέρει τέτοια δυσάρεστα νέα και ήλπιζε ότι δε θα ήταν τόσο πολύ σοκαρισμένη και λυπημένη. Ωστόσο, βλέποντας την αντίδραση της, δεν μπορούσε να καταλάβει τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή.

Η αντίδραση

Ο φωτογράφος ήταν πολύ στεναχωρημένος που έπρεπε να ήταν εκείνος που θα της έλεγε αυτά τα δυσάρεστα νέα και περίμενε για λίγο μαζί της για να δει την αντίδραση της, μήπως ήταν υπερβολική ή να έβαζε τα κλάματα. Βλέποντας την αντίδραση της νύφης δεν μπορούσε να καταλάβει τι σκεφτόταν. Η Anna τον κοίταξε με ένα περίεργο βλέμμα.

Έβαλε το χέρι της στον ώμο του Ken και προσπάθησε να μη γελάσει. Στη συνέχεια του είπε: “Αυτός ο άλλος άνδρας είναι ο Greg, ο δίδυμος αδερφός του Remco. Παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα. Δυστυχώς, ο Greg δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο γάμο, γιατί είναι άρρωστος.

Ρίξε μια ματιά εδώ…” και του έδειξε μια φωτογραφία των δίδυμων αδερφών να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον. Ο Ken έβαλε το χέρι του στο μέτωπο του και ανέπνευσε με μεγαλύτερη ανακούφιση. “Ας πάμε στο πάρτι!”, του είπε η Anna. Όμως, υπήρχε κάτι ακόμα που δεν είχε καταλάβει.

Η απορία

Ο Ken κοίταξε το όνομα του Remco από το φωτογραφικό άλμπουμ και αμέσως κατάλαβε ότι τα δίδυμα αδέρφια είχαν διαφορετικό επώνυμο. Αυτό ήταν όντως λίγο περίεργο. Σταμάτησε την Anna για να τη ρωτήσει, λέγοντας της: “Και τι γίνετε με αυτό;”.

Η Anna έβγαλε έναν μικρό αναστεναγμό και με καθησυχαστική φωνή απάντησε στον Ken. “Οι γονείς του Remco και του Greg χώρισαν όταν τα δύο αδέρφια ήταν σε μικρή ηλικία. O Greg είχε κακές σχέσεις με τον πατέρα του και επέλεξε να ζήσει με τη μητέρα του, αλλάζοντας παράλληλα το επίθετο του!”. Ο φωτογράφος έγνεψε καταφατικά και ακολούθησε τη νύφη στο πάρτι. “Ευτυχώς τώρα μπορούσε να χορεύουμε όλο το βράδυ, χωρίς άλλες ανησυχίες!”.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share