Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

96χρονη γιαγιά πουλάει το σπίτι της - Μόλις οι αγοραστές μπαίνουν μέσα δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους

Αδιανόητο!

6 Δεκεμβρίου 2022 20:50
96χρονη γιαγιά πουλάει το σπίτι της - Μόλις οι αγοραστές μπαίνουν μέσα δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από 72 χρόνια αυτό το σπίτι χτίστηκε και διακοσμήθηκε από μία 96χρονη γιαγιά που είναι έτοιμη να το πουλήσει. Πάντα φρόντιζε πολύ καλά το σπίτι της και της άρεσε πάρα πολύ. Είναι τόσο κρίμα που δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό της και το σπίτι της. Έτσι ένιωσε την ανάγκη να το πουλήσει.

Παράλληλα, απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που αντίκρισαν οι γείτονες μιας ηλικιωμένης γυναίκας, που την έβλεπαν επί ώρα να κάνει κάτι σαν... οικοδομικές εργασίες στον κήπο του σπιτιού της, κουβαλώντας με καρότσι χώμα και σκάβοντας έναν λάκκο.

Το κατάλληλο σπίτι για μια βασίλισσα

Όταν μπήκε στο σπίτι ο μεσίτης του έπεσε το σαγόνι. Το σπίτι φαινόταν εκπληκτικό. Ένιωθε σχεδόν σαν το σπίτι μίας βασιλικής οικογένειας. Εξωτερικά αυτό το σπίτι φαίνεται απλό και συνηθισμένο, αλλά μόλις περάσει κάποιος το κατώφλι του, νιώθει αμέσως πως έχει μπει σε ένα εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Είναι φωτεινό, πολυτελές, γεμάτο με πραγματικά παλιά vintage έπιπλα που είναι σε τέλεια κατάσταση. Χωρίς σκόνες ή λεκέδες πουθενά. Είναι σαφές πως αυτή η κυρία αγαπούσε πραγματικά όλα τα υπάρχοντα της και τα εκτιμούσε σε μεγάλο βαθμό.

Το εσωτερικό του σπιτιού

Παρακάτω θα βρείτε μερικές πραγματικές υπέροχες εικόνες από το εσωτερικό αυτού του σπιτιού. Σίγουρα δεν είχε να ζηλέψει κάτι ακόμα και από σπίτια που έμεναν βασιλικές οικογένειες.

96χρονη γιαγιά πουλάει το σπίτι της με τους αγοραστές να μένουν άφωνοι με την διακόσμηση

Τα δωμάτια σε αυτό το σπίτι έχουν διαφορετικό στιλ

Μερικά από τα δωμάτια είναι πολύ καθαρά και κομψά. Κρατάνε το vintage στιλ τους. Μερικά από αυτά έχουν την αίσθηση της εξοχής. Δεν είναι καταπληκτικό; Με ένα σπίτι σαν αυτό ο καθένας θα αισθανόταν σαν βασιλιάς.

Το τέλειο μπαρ

Στο υπόγειο υπάρχει ένα μίνι μπαρ και lounge με πανέμορφη διακόσμηση. Το τέλειο μέρος για να χαλαρώσει κάποιος μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά.

Το ροζ είναι το αγαπημένο της χρώμα

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η κυρία λάτρευε τις αποχρώσεις του ροζ. Οι αγοραστές βρήκαν αυτό το χρώμα σχεδόν παντού. Οι ταπετσαρίες αυτών των δωματίων σε συνδυασμό με το αγαπημένο χρώμα της κυρίας, έκαναν το σπίτι να μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι. Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για να δείτε και την τελευταία φωτογραφία από αυτό το πανέμορφο σπίτι.

Είναι τόσο ξεχωριστό

Όλοι αγάπησαν αμέσως αυτό το σπίτι γιατί είναι τόσο ξεχωριστό. Εμείς ελπίζουμε ο επόμενος ιδιοκτήτης να φροντίσει και να το αγαπήσει όσο καλά έκανε τόσα χρόνια η κύρια που έμενε. Ελπίζουμε να σας άρεσε και εσάς το εσωτερικό αυτού του σπιτιού και να το βρήκατε τόσο υπέροχο, όσο κι εμείς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share