Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Οικογένεια πήρε αυτό το σκύλο - Μόλις το εξέτασε ο κτηνίατρος κάλεσε αμέσως... την αστυνομία

Σοκαριστική ιστορία

6 Δεκεμβρίου 2022 18:28
Οικογένεια πήρε αυτό το σκύλο - Μόλις το εξέτασε ο κτηνίατρος κάλεσε αμέσως... την αστυνομία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σου Σου είναι από την Κίνα και ζει στη Γιουνάν. Αυτή και η οικογένειά της συζητούσαν πώς να αποκτήσουν ένα σκύλο. Ενώ, αυτός ο άστεγος είχε μόνο τον σκύλο του στον κόσμο και έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει... Αν δείτε ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία θα δακρύσετε!

Μια μέρα πήγαν σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων για να βρουν ένα σκυλί. Ένα χαριτωμένο και χνουδωτό κουτάβι της τράβηξε την προσοχή και η Σου ήξερε αμέσως ότι αυτός είναι που ήθελε. Ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά όταν η Σου και η οικογένειά της είδαν το κουτάβι.

Δε χρειάστηκε να σκεφτούν πολύ ότι αυτό το κουτάβι θα το έπαιρναν σπίτι μαζί τους. Πριν επιστρέψει στο σπίτι, η οικογένεια ρώτησε τον διευθυντή του καταστήματος τι είδους σκυλί ήταν. Εκείνος απάντησε με αυτοπεποίθηση ότι ήταν ένας Θιβετιανός μαστίφ. Η Σου ήταν πολύ ευτυχισμένη. Τα συγκεκριμένα σκυλιά μετατρέπονται σε μεγάλα, όμορφα, αφράτα. Τον ονόμασε Little Cutie Blackie.

Παράξενη συμπεριφορά

Μόλις έφτασαν στο σπίτι, η Σου συνειδητοποίησε ότι η συμπεριφορά του κουταβιού είναι πολύ μοναδική και διαφορετική από τη συμπεριφορά άλλων σκύλων. Ο σκύλος είχε τεράστια όρεξη. Το κουτάβι έτρωγε δύο κουβάδες ζυμαρικών και ένα κουτί φρούτων κάθε μέρα.

Το χαριτωμένο κουτάβι γάβγιζε επίσης με έναν παράξενο τρόπο. Δεν ακούγεται σαν ένα συνηθισμένο “γαβ”, αλλά περισσότερο σαν μια κραυγή. Ο διευθυντής του καταστήματος τους είχε ήδη πει ότι οι Θιβετιανοί Μαστίφ ήταν μια ειδική φυλή, κάτι που η Σου δεν είχε σκεφτεί. Ο Little Cutie Blackie απολάμβανε τη φροντίδα της Σου και της οικογένειά της. Μια μέρα ο σκύλος άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ παράξενα. Όλη η οικογένεια σοκαρίστηκε. Γιατί γίνεται αυτό;

Ο Little Cutie Blackie στάθηκε στα δύο πόδια! Και δεν ήταν πλέον “μικρός”. Όταν ήταν δύο ετών, είχε γίνει ήδη ένα μέτρο σε μήκος και ζύγιζε πάνω από 110 κιλά. Ο Θιβετιανός μαστίφ είναι μια μεγάλη φυλή σκύλου, αλλά αυτή ήταν μια ακραία περίπτωση. Η οικογένεια συνειδητοποίησε επίσης ότι ο Little Cutie Blackie έχει τεράστια δόντια.

Είναι ιδιαίτερα αισθητό ότι δε μοιάζουν με τα δόντια του σκύλου. Τα αιχμηρά δόντια μοιάζουν περισσότερο με τα σαγόνια ενός θυμωμένου ζώου. Η οικογένεια φοβήθηκε πολύ τον σκύλο. Όσο φιλικός και γλυκός κι αν ήταν, ανησυχούσαν ότι μπορεί να επιτεθεί και να δαγκώσει κάποιον. Εάν το χαριτωμένο Little Cutie Blackie δαγκώσει κάποιον, θα αφήσει μια μεγάλη πληγή πάνω του λόγω των μεγάλων αιχμηρών δοντιών.

Στον κτηνίατρο

Η Σου και η οικογένειά της αποφάσισαν να μεταφέρουν τον Little Cutie Blackie στην κτηνιατρική κλινική. Ο κτηνίατρος κάλεσε αμέσως την αστυνομία και μοιράστηκε τα θλιβερά νέα με την οικογένεια. Ήταν η τελευταία φορά που είδαν το αγαπημένο τους κατοικίδιο. Ο κτηνίατρος άρχισε να κάνει πολλές ερωτήσεις στην οικογένεια σχετικά με τον Little Cutie Blackie όπως, από πού ήταν, ποια ήταν η διατροφή του, πόσο μεγάλος ήταν στην αρχή, πώς συμπεριφέρθηκε κ.λ.π.

Οικογένεια πήρε ένα σκύλο το εξέτασε ο γιατρός και κάλεσε την αστυνομία

Λίγο αργότερα, η αστυνομία ήρθε να τον πάρει. Ποιο ήταν λοιπόν το πρόβλημα; Ο Little Cutie Blackie δεν ήταν σκύλος. Ήταν ασιατική μαύρη αρκούδα. Η ασιατική μαύρη αρκούδα είναι ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση. Επειδή η χολή της αρκούδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί φαρμακευτικά, οι άνθρωποι τις πιάνουν και τις σκοτώνουν.

Στην Κίνα, υπάρχει ένας νόμος ότι η αστυνομία πρέπει να προστατεύσει αυτά τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση. Αυτό ήταν θλιβερό νέο για την οικογένεια της Σου, η οποία τώρα έπρεπε να αποχαιρετήσει τον γούνινο φίλο της. Ωστόσο, χάρηκαν όταν έμαθαν γιατί ο Little Cutie Blackie ένα τόσο παράξενο σκυλί στην αρχή είναι τώρα προστατευμένο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share