Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Ένας ψαράς έπιασε αυτό το πλάσμα και σοκαρίστηκε! Μόλις το δείτε, δε θα πιστεύετε την αντίδρασή του! (video)

Πάγωσε!

6 Δεκεμβρίου 2022 14:18
Ένας ψαράς έπιασε αυτό το πλάσμα και σοκαρίστηκε! Μόλις το δείτε, δε θα πιστεύετε την αντίδρασή του! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «σοκ» βίωσε ένας ψαράς, ο οποίος έπιασε ένα μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, με τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και ένα τεράστιο κεφάλι, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τι είναι, ενώ φοβερό είναι αυτό που κατέγραψε η κάμερα με έναν παππού που χάθηκε στην νύχτα!

Όπως και να έχει, το μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, που έπιασε ψαράς, έχει προκαλέσει σάλο στα social media, καθώς κανείς δεν ξέρει τι είναι.

 Ένας ψαράς έπιασε αυτό το πλάσμα και σοκαρίστηκε! Μόλις το δείτε, δε θα πιστεύετε την αντίδρασή του! (video)

Το γλοιώδες ον έχει τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και τεράστιο κεφάλι, δυσανάλογο σε μέγεθος με το υπόλοιπο σώμα του πλάσματος. Έχει, δε, πολύ μεγάλο στόμα, ενώ φαίνεται να αναπνέει από ανοίγματα... που βρίσκονται στη θέση που θα έπρεπε να είναι τα μάτια!

«Τι στο καλό, τι είναι αυτό; Μαμά, το βλέπεις αυτό;», ακούγεται στο βίντεο, που ανέβασε στο Tic Toc η Nataliia Vorobok. «Θεέ μου, τι στο διάολο είναι αυτό», απαντά η μητέρα.

Δεν μπορούμε να δούμε από πότε είναι το βίντεο, αλλά έχει συγκεντρώσει ήδη 1,4 εκατομμύρια views και 18,6 χιλιάδες σχόλια!

@natalie1526n

#whatisthat #wtf #fyp #animal #ocean #nyc #atlanticocean #coneyisland #fishing

♬ Apocalyptic ASMR - kiyohshi

Όταν ήταν μικρός φώναζαν αυτόν τον σκύλο "κουασιμόδο" γιατί είχε καμπούρα... Σήμερα η ζωή του χαμογελάει!

Αυτός ο σκύλος είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο, που τον κάνει να ξεχωρίζει και να είναι αξιολάτρευτος. Γνωρίστε τον Κουασιμόδο, ένα καθαρόαιμο Γερμανικό ποιμενικό που τυχαίνει να έχει γεννηθεί με πραγματικά πολύ κοντή σπονδυλική στήλη.

Πάσχει από μια πολύ σπάνια πάθηση που ονομάζεται short spine syndrome (σύνδρομο βραχέος της σπονδυλικής στήλης) και πιστεύεται πως είναι ένα από τα 13 σκυλιά στον κόσμο με αυτήν την πάθηση. Η ιστορία του συγκινεί, όπως και αυτή του σκύλου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι,ενώ η ζωή τους χαμογέλασε ξανά!

Τον είχαν βρει στον δρόμο και αρχικά νόμιζαν πως ζούσε σε κυνοτροφείο.

Παρά το ότι δεν μπορεί να στρίψει το κεφάλι του, δεν έχει κάποιο άλλο κινητικό πρόβλημα.

I'm a lover 💕

Posted by Quasi The Great on Friday, January 29, 2016

Στην ασθένεια αυτή, οι σπόνδυλοι συμπιέζονται και έτσι κονταίνει πολύ η σπονδυλική στήλη. Κάποιοι σπόνδυλοι ίσως και να ενώνονται μεταξύ τους. Και ενώ το κεφάλι φαίνεται κανονικό, στέκεται πάνω στους ώμους, σαν να μην υπάρχει καν λαιμός.

Λόγω της κατάστασής του, το καταφύγιο που τον βρήκε έχει φτιάξει μια σελίδα στο Facebook για να καταγράφει τη διαδικασία μέχρι να βρουν μια οικογένεια να το υιοθετήσει και μέχρι τώρα έχει αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές.

“Δεν φαίνεται να πονάει, ίσως μόνο λίγο στο λαιμό του που φαίνεται να έχει προκληθεί τραυματισμός από κολάρο.»

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share