Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ο σύντροφος αυτής της 26χρονης που ζυγίζει 205 κιλά την βοηθάει να πάρει ακόμα 10.000 θερμίδες! Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Έτσι δένονται περισσότερο!

6 Δεκεμβρίου 2022 12:22
Ο σύντροφος αυτής της 26χρονης που ζυγίζει 205 κιλά την βοηθάει να πάρει ακόμα 10.000 θερμίδες! Ο λόγος θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια παθολογικά παχύσαρκη γυναίκα που τρώει μέχρι 10.000 θερμίδες την ημέρα, αποκάλυψε ότι παντρεύεται τον άνδρα που την ενθαρρύνει να προσθέσει παραπάνω κιλά. Διαβάστε την ιστορία πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Η Τζέσικα Γουίλσον, 26 ​​ετών, από το Δυτικό Τσέστερ της Πενσυλβανίας στην Βρετανία, που ζυγίζει σήμερα 116 κιλά φιλοδοξεί να ζυγίζει 275. Ενώ λοιπόν άλλες προσπαθούν να αδυνατίσουν και να αλλάξουν την ζωή τους, όπως έκανε και αυτή η παχύσαρκη που δεν της έδιναν ελπίδα ζωής, άλλες κάνουν το αντίθετο!

Συναντήθηκε με τον Έρικν Μπουντεχάγκεν, 34 ετών, αναζητώντας στο διαδίκτυο για κάποιον να γίνει τροφοδότης της. Ενδιαφερόταν για την εξεύρεση μιας «μεγαλύτερης γυναίκας που θα μπορούσε να ταίσει».

Το ζευγάρι συναντήθηκε για την πρώτη τον Αύγουστο του 2019 και έτρωγε πίτσα, παρακολούθησε ταινίες και έπαιξε βιντεοπαιχνίδια μαζί καθώς η Τζέσικα αποκάλυψε σε αυτόν ότι θέλει να πάρει άλλα 150 κιλά!

« Αρχικά έψαχνα για ένα τροφοδότη και κάποιον που αγαπά τις παχύσαρκες γυναίκες, αλλά ποτέ δεν περίμενα να βρω έναν αρραβωνιαστικό.

«Ήταν πραγματικά αγάπη εκ πρώτης όψεως και αρχικά μας ενδιέφερε περισσότερο να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον από το να προσθέσουμε κιλά. Ξεκινήσαμε τη σχέση τροφοδοσίας ένα μήνα αργότερα.

«Σε μια κανονική μέρα τρώω 5.000 θερμίδες, αλλά σε μια« γεμάτη»ημέρα, που κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα, μπορώ να φάω μέχρι 10.000 θερμίδες.

Ο σύντροφος αυτής της 26χρονης που ζυγίζει 205 κιλά την βοηθάει να πάρει ακόμα 10.000 θερμίδες!

«Σε μια μέρα γεμίσματος ο Έρικ θα με πάρει σε μπουφέ και θα μου παραγγείλει διάφορα τρόφιμα όλη μέρα για να δει το στομάχι μου να πρίζεται- και ενώ τρώω θα μου τρίβει την κοιλιά και θα μου δίνει ενθαρρυντικά λόγια.

«Έχουμε εντελώς διαφορετικά σώματα, αλλά βρίσκει την κοιλιά μου σέξι. Ο στόχος μας είναι να φτάσω 270 κιλά και ελπίζουμε ότι, μέχρι να παντρευτούμε φέτος, το βάρος θα έχει αυξηθεί».

Παρά το γεγονός ότι είναι παχύσαρκοι, η Τζέσικα ισχυρίζεται ότι είναι στην πραγματικότητα «υγιής» και λαμβάνει μέτρα για να εξασφαλίσει ότι δεν θέτει σε κίνδυνο.

«Ακούγεται ότι είμαι χοντρή και ανθυγιεινή όλη μου τη ζωή από φίλους και αγνώστους.

«Όμως, κάθε γιατρός που έχω επισκεφθεί μένει συγκλονισμένος για το πόσο υγιής είμαι πραγματικά, αφού δεν έχω καθόλου προβλήματα υγείας.

«Η αρτηριακή πίεση, η χοληστερόλη και η ζάχαρη είναι σε υγιείς επίπεδα!

Ο σύντροφος αυτής της 26χρονης που ζυγίζει 205 κιλά την βοηθάει να πάρει ακόμα 10.000 θερμίδες!

«Με εκνευρίζει ότι οι άνθρωποι συνδέουν πάντα το λίπος με την ανθυγιεινό, επειδή αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

«Επίσης, θέλουμε να ενσωματώνουμε τα τρόφιμα στη ερωτική μας ζωή, καθώς περιλαμβάνει ένα νέο επίπεδο οικειότητας και κάτι που αγαπάμε και εμείς σε αυτό το κομμάτι της ζωής μας.

«Αλλά πιο πρόσφατα, ο Έρικ αναβάθμισε την σχέση μας όταν μου έκανε πρόταση γάμου τον Δεκέμβριο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share