Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του... Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει!

Θα σας συγκινήσει η συνέχεια!

6 Δεκεμβρίου 2022 09:56
Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του... Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο πατέρας κατέγραψε με κάμερα τις συγκινητικές στιγμές από το δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του, η οποία είχε πέσει σε κώμα. Το βίντεο στην συνέχεια ανατριχιάζει και συγκινεί παράλληλα!

Κάποιοι βάζουν κάμερες στην θερμοκοιτίδα του μωρού τους για να δουν πόσο καλά πάει η υγεία τους, ενώ άλλοι για να του τονώσουν την αυτοπεποίθηση και να συμπαρασταθούν με τις πράξεις τους. H Λίντσει Λουρένκο ήταν μαχήτρια και αυτά δεν είναι κούφια λόγια: η Λίντσει ήταν μόλις 18 χρονών και είχε ήδη περάσει τα 6 από αυτά πολεμώντας τον καρκίνο του αίματος. Κάθε φορά που ανάρρωνε από τις χημειοθεραπείες ήλπιζε πως αυτή τη φορά είχε νικήσει τον καρκίνο, αλλά η τραγική ασθένεια την χτυπούσε ξανά.

Η τελική κατάρρευση ήρθε πολύ χειρότερη από όλες τις άλλες φορές και τελικά έπεσε σε κώμα από το οποίο ποτέ δεν ξύπνησε. Εκείνη τη μέρα, η μητέρα της έκατσε δίπλα από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο και τράβηξε αυτές τις συγκινητικές εικόνες αγάπης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share