Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η νύφη ζήτησε από τον παππού της να χορέψει - Εκείνος της λέει: «Ξέρω την αλήθεια»

Σοκαριστική ιστορία

4 Δεκεμβρίου 2022 12:50
Η νύφη ζήτησε από τον παππού της να χορέψει - Εκείνος της λέει: «Ξέρω την αλήθεια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η καταστροφή ενός γάμου είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κάποιος να κάνει. Ωστόσο, ο William ήξερε ότι αυτό που θα έλεγε στην εγγονή του, θα μπορούσε να φέρει την καταστροφή.

Η εγγονή του Debbie επρόκειτο να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Anthony. Αλλά, αυτή η μέρα δεν πρόκειται να συνεχιστεί όπως τη σχεδίαζαν.

Με το που ξεκίνησε η τελετή, η νύφη Debbie άρπαξε το χέρι του William και του είπε κάτι που δύσκολα θα ξεχάσει στην υπόλοιπη ζωή του. Μόλις 10 λεπτά αργότερα και αφού είχε περπατήσει μπροστά στους καλεσμένους, το ζευγάρι έπρεπε να πει μερικά λόγια που είχαν ετοιμάσει να πουν ο ένας στον άλλον παρουσία των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Ο Anthony ξεκινάει πρώτος και στην ομιλία του, του φεύγουν κάποια δάκρυα στο πρόσωπο του. Είναι ξεκάθαρο για εκείνον πόσο πολύ αγαπάει τη γυναίκα του.

Αλλά, τα λόγια της Debbie αφήνουν το πλήθος με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά τον William, που σίγουρα εκείνη τη στιγμή είχε μια διαφορετική αίσθηση από όλους τους άλλους.

Η Debbie αντί να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο στον Anthony, γύρισε το κορμί της και απευθύνθηκε στο κοινό. Είχε δάκρυα στα μάτια της και η φωνή της έτρεμε. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι. Τι συμβαίνει;

Ο William έχει καταλάβει τι έχει κάνει; Μήπως, φταίει εκείνος; Η Debbie αυτό που αποκαλύπτει στη συνέχεια θα κάνει τον William να γονατίσει με δάκρυα στα μάτια. Τι αποκάλυψε η Debbie στο πλήθος;

Δείτε επίσης: Συγκίνηση με 94χρονο παππού που συνόδευσε την εγγονή του νύφη στο γάμο της - 2 μέρες μετά συνέβη κάτι το τραγικό

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω ολόκληρη την σοκαριστική ιστορία

Η γνωριμία με τη Fiona

Το βράδυ πριν το γάμο, η διάθεση του William δεν ήταν πολύ καλή. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί εύκολα και σκεφτόταν συνέχεια τον γάμο. Δεν μπορούσε να αφήσει τις σκέψεις του. Είχε ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα και το κακό το έβλεπε να έρχεται. Τα τελευταία χρόνια του William ήταν αρκετά δύσκολα. Είχε χάσει τη γυναίκα του πριν 5 χρόνια.

Μετά γνώρισε τη Fiona. Αλλά, αυτό δε σήμαινε ότι όλα έγιναν ξαφνικά τέλεια. Η κόρη της Fiona και ο σύζυγος της είχαν πεθάνει σε ατύχημα και από τότε ζούσε μόνη της με τα δύο της εγγόνια. Ο William έπρεπε να προσαρμοστεί με αυτά τα δεδομένα, ειδικά όταν είδε τη νέα του εγγονή Debbie.

Ο William από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη Fiona ένιωσε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Είχε παντρευτεί στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς η γυναίκα του πέθανε λίγα χρόνια μετά τον γάμο τους. Αυτό δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς όλοι στην οικογένεια γνώριζαν για τα προβλήματα υγείας.

Η απώλεια και η αλλαγή στη ζωή του William

Για τον William ήταν μια απόδειξη ότι την αγαπούσε. Ότι και αν γινόταν ήθελε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να παντρευτεί μαζί του προτού αναγκαστεί και φύγει από αυτόν τον κόσμο. Χρειάστηκε πολύς καιρός για τον William για να το ξεπεράσει. Αλλά, όταν τελικά ένιωσε έτοιμος ξανά, γνώρισε τη Fiona.

Η Fiona είναι μια γυναίκα μερικά χρόνια νεότερη του, αλλά αυτό δεν τον ενδιέφερε. Πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο. Ο William δεν είχε πρόβλημα που ζούσε με τα δύο της εγγόνια. Στην πραγματικότητα, ήταν πολύ ενθουσιασμένος με αυτό. Πάντα ήθελε να γίνει πατέρας και παππούς, αλλά ήξερε ότι οι πιθανότητες να τα καταφέρει και να αποκτήσει δικά του παιδιά λιγόστεψαν με κάθε χρόνο που περνούσε.

Με τα δύο εγγόνια της Fiona ήταν το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορούσε να του τύχει, αλλά δεν πήγαν όλα όπως είχε φανταστεί μετά τη γνωριμία του με τη Fiona.

Ο Eric και η Debbie

Είχε έναν 24χρονο εγγονό, τον Eric, με τον οποίο ο William συνδέθηκε αμέσως μαζί του. Ο Eric δε συμπαθούσε τον βιολογικό του παππού και ήταν πολύ ανοιχτός να αφήσει τον William να γίνει ο νέος παππούς του. Αλλά, όσο ομαλά πήγαν τα πράγματα με τον Eric, τόσο δύσκολα ήταν με την εγγονή Debbie.

Η Debbie ήταν ήδη 27 ετών και όταν γνώρισε τον William τον έκανε συνέχεια σύγκριση με τον βιολογικό της παππού. Ήταν συχνά γκρινιάρα και είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον γνωριμίας από την πλευρά της για τον William. Τις πρώτες μέρες της σχέσης της Fiona με τον William, η Debbie δεν ήθελε να τον κοιτάξει καν στα μάτια.

Ένα άλλο πρόβλημα που υπήρχε είναι η στενή σχέση που είχε η Debbie με τον βιολογικό της παππού Peter. Έναν άνθρωπο που δε συμπαθούσε καθόλου ο William. Παρόλο που ο Peter ήταν αυτός που προκάλεσε το διαζύγιο καθώς απάτησε τη Fiona με μια συνάδελφο του, ο William ήξερε ότι ήθελε να γυρίσει πίσω και να ξαναφτιάξει τη ζωή του με τη Fiona.

Οι προσπάθειες του William

Για κάποιο λόγο, τη Debbie δε φαινόταν να την απασχολεί καθόλου αυτό. Φαινόταν πιο στεναχωρημένη με τη γιαγιά της που πήρε το διαζύγιο. Άλλαζε η ζωή της γιαγιάς της και αυτό δεν της άρεσε καθόλου.

Ο William ήθελε πραγματικά να έρθει κοντά στη νέα του εγγονή. Προσπάθησε να συνδεθεί με την Debbie σε οποιοδήποτε επίπεδο, αλλά εκείνη κρατούσε τις αποστάσεις της. Όσο προσπαθούσε, τόσο εκείνη απομακρυνόταν, περνώντας περισσότερο χρόνο στο σπίτι των γονιών του φίλου της.

Το έκανε για μέρες αυτό. Δεν άρεσε καθόλου στη Fiona αυτή η συμπεριφορά και μάλιστα την έκανε να έχει αμφιβολίες για τη σχέση της με τον William. Ήταν περίεργη η συμπεριφορά της Debbie.

Δεν την είχε δει ποτέ αυτή τη συμπεριφορά όταν ήταν παντρεμένη με τον Peter. Προτιμούσε να μείνει μακριά από τον William παρά να περάσει χρόνο με τη γιαγιά της; Ποτέ δεν ήθελε τα εγγόνια της να έχουν κακές σχέσεις με τον αγαπημένο της. Αυτές οι ανησυχίες άρχισαν να γεμίζουν το μυαλό της με σκέψεις όλο και περισσότερο.

Σοκαριστική ιστορία γάμου με την νύφη να σοκάρετε από τον παππού

Η μεγάλη ευκαιρία

Στην αρχή, ο William απολάμβανε τη σχέση του με τη Fiona, αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Συνειδητοποίησε τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες της συντρόφου του και ένιωσε ότι κάτι πρέπει να κάνει για να κρατήσει τη σχέση του και να φέρει πιο κοντά την εγγονή του.

Τότε, ξαφνικά παρουσιάστηκε μια ευκαιρία. Μετά από λίγο το ζευγάρι, μετακόμισε στο σπίτι της Fiona. Μέχρι τότε, η Debbie επέστρεφε στο σπίτι λίγο πιο συχνά, κατευνάζοντας τις αμφιβολίες της Fiona. Μια μέρα ο William επιστρέφει σπίτι εξαιρετικά ενθουσιασμένος, καθώς είχε λάβει καταπληκτικά νέα.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας στην οποία εργαζόταν είχε πουλήσει όλες του τις μετοχές σε έναν επενδυτή για εκατομμύρια δολάρια. Αυτό φυσικά είχε φέρει κάποια αβεβαιότητα στους εργαζόμενους, αλλά τους είχε υποσχεθεί ότι θα μπορούσαν να κρατήσουν τη δουλειά τους όσοι το επιθυμούσαν.

Το δώρο

Αλλά, αυτό δεν είχε κάνει τόσο ενθουσιασμένο τον William. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι ήταν πολύ πιστοί και είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην ανάπτυξη της εταιρείας, ο πλέον πρώην ιδιοκτήτης αποφάσισε ότι ήθελε να δώσε σε όλους ένα αποχαιρετιστήριο δώρο.

Κανείς δεν περίμενε πολλά, αλλά τους έκανε τελικά δώρο 25.000 δολάρια στον καθένα ως μεγάλο ευχαριστώ. Στο δρόμο για το σπίτι ο William σκεφτόταν συνέχεια τι να τα κάνει τα λεφτά και τι θα μπορούσε να αγοράσει. Θα μπορούσε να τα επενδύσει ανακαινίζοντας το σπίτι που χρειαζόταν λίγη δουλειά.

Ίσως, θα μπορούσε να πάει κάπου διακοπές με τη Fiona. Ακόμα καλύτερα, στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου! Αλλά, το ιδανικό ξόδεμα αυτών των χρημάτων θα εμφανίζονταν σύντομα μπροστά στα μάτια του.

Όταν έφτασε σπίτι η Fiona ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ και η Debbie στεκόταν μπροστά της με τον Anthony. Για πρώτη φορά η Debbie δε φάνηκε να ενοχλείται και του έκανε νόημα να έρθει να καθίσει στον καναπέ με τη Fiona.

Η ανακοίνωση του γάμου

Η Debbie και ο Anthony είναι συναρπαστικά νέα να πουν. Ήταν μαζί για περισσότερο από τρία χρόνια και τώρα ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή τους. Παντρεύονται! Ο Anthony είχε κάνει πρόταση γάμου εκείνη τη μέρα το πρωί, ζητώντας μάλιστα την ευλογία από τον βιολογικό παππού της Debbie, ο οποίος την είχε δώσει.

Ο William είχε ανάμεικτα συναισθήματα για αυτά τα νέα. Ήταν πολύ χαρούμενος για το ζευγάρι, αλλά έσφιξε το στομάχι του που κατάλαβε ότι δε ζητήθηκε η δικιά του ευλογία. Όμως, ήξερε ότι αυτό ήταν μη ρεαλιστικό.

Δεν ήταν ο πραγματικός παππούς της Debbie και έπρεπε να το δεχτεί. Όταν έφτασαν να συζητήσουν για τον γάμο, το ζευγάρι κατάλαβε ότι θα έπρεπε να περιμένει άλλα δύο χρόνια, καθώς δεν είχαν σχεδόν καθόλου χρήματα. Τότε, ήταν που μπήκε στη μέση ο William. Σκέφτηκε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξοδέψει το δώρο από τη δουλειά του.

Η αντίδραση της Debbie

Ο William σηκώθηκε από τον καναπέ, εξηγώντας την κατάσταση, πιάνοντας όλους στον ύπνο. Κανείς δεν το περίμενε. “Debbie, γλυκιά μου, σου έχω καλά νέα.”, είπε στην Debbie και στον Anthony για το μεγάλο δώρο που μόλις είχε πάρει από τη δουλειά και ήταν πρόθυμος να το ξοδέψει στον γάμο τους.

Όμως, ο William δε σταμάτησε εκεί. Έκανε επίσης μία δήλωση για το πόσο πίστευε στην αγάπη μεταξύ του Anthony και της Debbie και ήθελε να δώσει την ευλογία του για τον γάμο. Ο Anthony φάνηκε αμέσως χαρούμενος και μάλιστα σηκώθηκε και αγκάλιασε τον William. Για κάποιο λόγο, η Debbie δεν το έκανε.

Ο William δεν ήξερε ακριβώς τι να περιμένει, αλλά θα ήθελε σίγουρα μια παρόμοια αν όχι πιο ενθουσιώδης αντίδραση από τη θετή εγγονή του. Έμεινε απογοητευμένος. Η Debbie μετά βίας αντέδρασε στα λόγια του. Ο William, σκέφτηκε στην αρχή, ότι ίσως να χρειαστεί λίγο χρόνο να επεξεργαστεί αυτό που μόλις της είχε προσφέρει.

Ο William ήταν μπερδεμένος

Όμως, το μόνο που πήρε ο William ήταν ένα σύντομο ευχαριστώ, ένα μικρό χαμόγελο και μια γρήγορη αγκαλιά. Τότε, η Debbie και ο Anthony ανέβηκαν στον επάνω όροφο, στο δωμάτιο της και δεν κατέβηκαν παρά μόνο αργά το βράδυ.

Ο William ήταν μπερδεμένος. Έκανε ότι μπορούσε να δείξει τις καλές προθέσεις του. Αποφάσισε να μιλήσει με τη Fiona. Αλλά, ούτε εκείνη δεν είχε κάποια εξήγηση για την αντίδραση της Debbie σε αυτή την προσφορά. Επίσης, δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί συμπεριφέρεται τόσο ψυχρά στον αγαπημένο της.

Είχε προσπαθήσει να μιλήσει με την εγγονή της για αυτό μερικές φορές, αλλά πάντα η κατάσταση ήταν περίεργη και δεν μπορούσε να την καταλάβει. Η Debbie δεν είχε μιλήσει ποτέ άσχημα για τον William, αλλά είχε πει στη Fiona ότι είναι απλώς ο εαυτός της και πιστεύει ότι είναι το ίδιο γκρινιάρα μαζί του όσο και με όλους τους άλλους ανθρώπους.

Αυτή ήταν η εξήγηση που έδινε τις περισσότερες φορές. Όμως, ο William πάλι δεν μπορούσε να καταλάβει, καθώς δεν είχε κάνει και τίποτα κακό για να έχει αυτή τη συμπεριφορά.

Τα σχέδια για το γάμο

Ο William άρχισε να αμφιβάλλει αν ήθελε ακόμα να πληρώσει για τον γάμο, αλλά δεν ήθελε να κάνει πίσω στην υπόσχεση του. Αυτός και η Fiona δε χρειάζονταν πραγματικά αυτά τα χρήματα και το ζευγάρι είχε εκτιμήσει τη χειρονομία του. Έπρεπε να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Τους επόμενους δύο μήνες, η Debbie και ο Anthony προχώρησαν στον προγραμματισμό του γάμου. Κατέληξαν σε ένα εκτενές σχέδιο, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού κόστους που πίστευαν και το παρουσίασαν στον William.

Προς έκπληξη του, το κόστος βγήκε πολύ χαμηλότερο από αυτό που περίμενε. Ο William είχε μείνει έκπληκτος με το ποσό και σκέφτηκε ότι το ζευγάρι θα ένιωσε άσχημα που θα κάνει το γάμο με τα δικά του χρήματα. Τους είπε, ότι δε χρειάζεται να κάνουν οικονομία μόνο και μόνο επειδή πλήρωνε αυτός, αλλά τα παιδιά έκαναν αυτό που ήθελαν και θα ήταν ευτυχισμένοι. Ο William τους εμπιστεύτηκε ότι πήραν τη σωστή απόφαση και μετέφερε τα χρήματα στην Debbie.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο και η περίεργη κλήση

Το ευχαριστώ της Debbie ήταν πάλι σύντομο, αλλά αυτή τη φορά ο William είχε την αίσθηση ότι ήταν πραγματικό. Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων προετοιμασίας για τον γάμο, ο William προσπάθησε να συμμετέχει όσο το δυνατόν περισσότερο και η Debbie του επέτρεπε πραγματικά να γίνει μέρος του και να μοιραστεί τις σκέψεις του.

Άρχισε να νιώθει ότι αυτή τη φορά συνδέεται με τη θετή εγγονή του όλο και καλύτερα. Χαιρόταν που είχαν έρθει πιο κοντά και είχε μεγάλες ελπίδες για το μέλλον. Ένιωθε ότι τελικά έγινε αληθινά αποδεκτός στην οικογένεια. Αλλά, μετά συνέβη κάτι που άλλαξε εντελώς αυτό το συναίσθημα του William.

Ήταν το βράδυ πριν το γάμο όταν ο William και η Fiona απολάμβαναν ένα ποτήρι κρασί στον καναπέ. Στη συνέχεια, η Fiona έλαβε μια κλήση στο κινητό της από έναν άγνωστο αριθμό. Σήκωσε το τηλέφωνο και όταν άκουσε ποιος ήταν, το πρόσωπο της άσπρισε. Ο William το είδε και πήγε αμέσως κοντά της να της συμπαρασταθεί.

Ήταν ο Peter

Ήταν κάποιος που η Fiona είχε να μιλήσει πολύ καιρό μαζί του, αλλά για έναν σημαντικό λόγο. Ήταν ο πρώην σύζυγος της, ο Peter. Η Fiona σοκαρίστηκε και άφησε το τηλέφωνο. Έτσι, ο William παρενέβη γρήγορα. Άρπαξε το τηλέφωνο, πήρα μια βαθιά ανάσα και απάντησε. Με το άκουσμα της φωνής του Peter, τον έπιασε ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Του Peter δεν του άρεσε ούτε εκείνου να μιλάει με τον William, αλλά ήταν το αναγκαίο κακό. Πήρε τηλέφωνο για να ενημερώσει ότι θα παρευρεθεί και εκείνος στο γάμο και να μην εκπλαγούν με την παρουσία του. Ο William ένιωσε πολύ άσχημα. Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν τόσο καλά μέχρι τώρα, όμως εκείνη η στιγμή ένιωσε μια κατάρρευση.

Ο Peter είπε ότι είναι ειδικά προσκεκλημένος από το ζευγάρι. Είχαν μιλήσει μαζί του πριν και του είχαν εξηγήσει ότι η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική για τα παιδιά. Αυτό εξέπληξε τον William καθώς πίστευε ότι η Debbie δεν είχε τόσο στενές επαφές με τον Peter τους τελευταίους μήνες.

Έπρεπε να το σεβαστεί

Ο William ήταν συντετριμμένος. Μόνο στη σκέψη ότι θα έπρεπε να συναντήσει τον Peter στο γάμο, ήταν για εκείνον καταστροφή. Γνωρίζοντας πόσο πόνο είχε προκαλέσει στη Fiona, άρχισε να θυμώνει. Αυτή η ανατροπή στα σχέδια, έκανε τον William να σκεφτεί να μην πάει καθόλου στο γάμο. Δεν ήξερε αν θα μπορούσε να το διαχειριστεί.

Για χρόνια σκεφτόταν να ρίξει μια μπουνιά στο πρόσωπο σε αυτόν τον άνδρα, αλλά τώρα θα έπρεπε να είχε την καλύτερη συμπεριφορά. Όμως, ήξερε ότι η Debbie άξιζε τον κόπο. Παρόλο που δεν μπορούσε να καταλάβει καθόλου την απόφαση της να καλέσει τον Peter στον γάμο, έπρεπε να τη σεβαστεί.

Η μεγάλη μέρα του γάμου του Anthony και της Debbie επιτέλους είχε φτάσει. Ο William με τη Fiona ήταν από τα πρώτα άτομα που έφτασαν στη δεξίωση και βοήθησαν στο καλωσόρισμα των προσκεκλημένων και να βεβαιωθούν ότι όλα θα πάνε ομαλά στην τελετή.

Η εμφάνιση του Peter

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που εμφανίστηκε ο Peter. Ήταν χειρότερο από ότι είχαν φανταστεί. Είχε καθυστερήσει, μύριζε αλκοόλ και δεν μπορούσε να κοιτάξει τον William στα μάτια ή να τον αναγνωρίσει. Χαιρέτησε μόνο τη Fiona. Μάλιστα, ήθελε να την πάρει μια αγκαλιά, κάτι που εκείνη απέρριψε αμέσως.

Ο Peter ήταν έτοιμος να τσακωθεί που η Fiona δεν τον πήρε αγκαλιά, αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα όταν ο Eric πήρε τον παππού του από το χέρι για να του δείξει που θα κάθεται στην τελετή. Η Fiona με τον William δεν είχαν χρόνο για τσακωμούς καθώς θα έπρεπε και οι ίδιοι να φτάσουν στις θέσεις τους.

Αλλά, όταν έφτασαν στον χώρο, ο William έμεινε έκπληκτος από τη θέση του. Ενώ η Fiona καθόταν μπροστά (και αρκετά κοντά στον Peter), ο William καθόταν στις πίσω και συγκεκριμένα στις τελευταίες θέσεις. Ενώ, υπήρχε μια θέση δίπλα στη Fiona και ήταν εντελώς ελεύθερη για να κάτσει μαζί της.

Η τελετή ξεκίνησε

Ο William ένιωσε βαθιά προσβεβλημένος και λυπημένος καθώς για αυτόν αποκαλύφθηκε η σκληρή πραγματικότητα. Συνειδητοποίησε πόσο πολύ τον εκτιμούσε η Debbie. Τώρα ήξερε ότι δεν τον εκτιμούσε καθόλου. Στη συνέχεια ξεκίνησε η τελετή. Ο Anthony πέρασε πρώτος και πήγε γρήγορα μπροστά και μετά ήρθε η σειρά της Debbie. Πίσω από την πόρτα βγήκε η νύφη με ένα υπέροχο νυφικό. Έδειχνε πάρα πολύ όμορφη.

Ο William περίμενε να τον προσπεράσει χωρίς καν να τον κοιτάξει ότι ήταν εκεί. Αλλά, τότε συνέβη κάτι το απροσδόκητο. Ουσιαστικά σταμάτησε δίπλα του και άπλωσε το χέρι της. Ο William μετά βίας μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε. “Παππού θα μου κάνεις την τιμή να περπατήσεις μαζί μου στον διάδρομο;”.

Το σαγόνι του William είχε πέσει στο πάτωμα. Δεν το περίμενε ποτέ αυτό και δε θα μπορούσε να είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου. Σηκώθηκε όρθιος και αγκαλιά με την εγγονή του πήγαν μέχρι τον Anthony για να την παραδώσει.

Κάθισε δίπλα στη Fiona

Περπάτησαν μαζί όλο το διάδρομο μέχρι να φτάσουν στις μπροστινές θέσεις. Η Debbie του έκανε νόημα να καθίσει δίπλα στη Fiona. Καθώς περπατούσε προς τη θέση του, έριξε μια γρήγορη ματιά στο πρόσωπο του Peter.

Δε φαινόταν καθόλου χαρούμενος και ο William το λάτρευε αυτό. Το υπόλοιπο της τελετής ήταν πολύ όμορφο. Οι ομιλίες στις οποίες η Debbie και ο Anthony μίλησαν για την αγάπη τους, συγκίνησαν όλη την αίθουσα. Όμως, όταν τελείωσαν οι ομιλίες, η Debbie γύρισε στο πλήθος και είπε σε όλους ότι είχε ακόμα ένα μήνυμα να μοιραστεί μαζί τους.

Επικεντρώθηκε στον William

Έστρεψε την προσοχή της στον William, τον οποίο ευχαρίστησε που πλήρωσε για τον γάμο. Αλλά, μετά συνέχισε να λέει στο πλήθος για το πόσο καλός ήταν μαζί της από τότε που έγινε μέλος της οικογένειας, παρόλο που εκείνη ήταν κολλημένη στον βιολογικό της παππού Peter.

Συνέχισε, λέγοντας ότι μόνο όταν άρχισε να έχει λιγότερη επαφή με τον Peter, κατάλαβε πόσο καλύτερος ήταν ο William για εκείνη όλο αυτό το διάστημα και ένιωσε μεγάλη ντροπή για τη συμπεριφορά της. Δεν είχε ιδέα πώς να το φτιάξει τώρα.

Το κάλεσε στη σκηνή

Στη συνέχεια η Debbie, κάλεσε τον William στη σκηνή. Μέχρι εκείνη την ώρα συνόδευε τη Fiona, η οποία ούτε αυτή δεν ήξερε τι συμβαίνει. Ο Anthony έβγαλε ένα χαρτί από την τσέπη του και το έδωσε στην Debbie η οποία είχε δακρύσει και στη συνέχεια εκείνη με τη σειρά της το έδειξε στον William. “William παππού, ήσουν τόσο καλός μαζί μου και ήσουν πραγματικός παππούς για εμένα”, ήταν τα λόγια της Debbie και έκανε τον William να ξεσπάσει σε κλάματα. Ήταν μια καταπληκτική στιγμή!

Ο Peter έφυγε και το ζευγάρι είπε το ναι!

Όλες οι ανησυχίες και η στεναχώρια του William είχαν αλλάξει και είχαν δώσει τη θέση της σε αισθήματα χαράς. Η Fiona δεν ήταν ποτέ τόσο χαρούμενη. Σε αυτό το σημείο, ο Peter είχε φύγει από την αίθουσα. Ήξερε ότι είχε αποτύχει ως παππούς και δεν άντεχε άλλο. Ο William αγκάλιασε το ζευγάρι και γύρισε στη θέση του.

Η προσοχή στράφηκε ξανά στον Anthony και στην Debbie που είπαν το πολυπόθητο ναι και η αγάπη τους σφραγίστηκε αιώνια. Ήταν απίστευτο πόσα πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μία μέρα και πόση ευτυχία μπορεί να έρθει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share