Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μοντέλο ποζάρει στην κάμερα για μια φωτογράφιση στην παραλία - Τότε ένας παππούς πάει από πίσω της και... (Video)

Απίθανο περιστατικό

3 Δεκεμβρίου 2022 08:10
Μοντέλο ποζάρει στην κάμερα για μια φωτογράφιση στην παραλία - Τότε ένας παππούς πάει από πίσω της και... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νεαρό μοντέλο ποζάρει μεν στην κάμερα για μια φωτογράφιση στην παραλία, αλλά τα βλέμματα είναι όλα στραμμένα στον ηλιοκαμένο παππού που βρίσκεται στο παρασκήνιο. Ενώ, θέση ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν είχε η σοκαριστική ανακάλυψη μιας γυναίκας για τον παράνομο δεσμό του συζύγου της. Αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα, μουδιάζοντας όταν αντίκρισε το θέαμα.

Το μοντέλο συνέχισε να παίρνει τις καλύτερες πόζες της, αφού δεν γνώριζε ότι ο ηλικιωμένος άντρας, έκλεβε το φως της δημοσιότητας. Αυτή είναι η στιγμή, που η προκλητική φωτογράφιση ενός μοντέλου με μπικίνι στην παραλία καταστράφηκε, από έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος περνάει από το πλάνο καμαρωτός.

Δείτε το βίντεο:

Κρυφή κάμερα δείχνει παππού με αλτσχάιμερ τη στιγμή που βλέπει το δισεγγονάκι του - Μετά από χρόνια συμβαίνει κάτι μαγικό!

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου όπου ένας παππούς με Αλτσχάιμερ βιώνει κάτι μοναδικό όταν βλέπει το δισέγγονό του.

Το πόση μαγική δύναμη μπορεί να κρύβει ένα μωρό είναι πραγματικά απίστευτο. Και αυτό, αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση ενός παππού που βλέπει για πρώτη φορά το δισεγγονάκι του. Όπως περιγράφει η μητέρα του μωρού, ο παππούς της είναι 94 ετών, πάσχει από Αλτσχάιμερ και είχε πολλούς μήνες να μιλήσει.

«Όταν όμως του έφερα το 6 μηνών κοριτσάκι μου, συνέβη κάτι μαγικό: Ζωντάντεψε τόσο πολύ με τρόπο που είχα χρόνια να δω. Ήταν μία υπέροχη στιγμή που δεν θα ξεχάσω το ποτέ. Το μωρό μου και η μουσική ήταν φάρμακο για τον παππού μου. Κάθε φορά που τη βλέπει αλλάζει. Είναι υπέροχο», περιγράφει η μαμά.

Γαμπρός έπιασε με κρυφή κάμερα τη νύφη να κάνει κάτι ασυγχώρητο - Το βίντεο έπαιξε στον γάμο και έγινε «το έλα να δεις»

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους ετοιμάζονταν να ζήσουν ένας γαμπρός και μία νύφη κανείς όμως δεν περίμενε τι θα ακολουθήσει.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται κατά την είσοδο του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης μετά την τελετή του γάμου να προβάλλεται ένα βίντεο με στιγμές του ζευγαριού. Κι ενώ έχουμε δει πολλά ευτράπελα σε γάμους που μας έχουν σοκάρει, με τρανό παράδειγμα, εκείνο του γαμπρού που παράτησε την νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι αντίστοιχο όμως με αυτό που συνέβη στον συγκεκριμένο γάμο σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο γαμπρός, λίγο πριν τον γάμο κατάλαβε πως η αρραβωνιαστικιά του τον απατούσε. Και όχι με κάποιον ξένο αλλά με τον σύζυγο της αδερφής της. Η οποία μάλιστα είναι έξι μηνών έγκυος! Ο δαιμόνιος και απατημένος γαμπρός, εγκατέστησε κρυφές κάμερες. Και δεν άργησε να δει την σύντροφό του να… περνάει καλά με τον γαμπρό της. Και κάπου εδώ ξεκινά η εκδίκηση.

Την παντρεύτηκε και δεν είπε σε κανέναν τίποτα. Όλα κυλούσαν ομαλά και φτάνουμε στην δεξίωση. Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα, ακούστηκε από το μικρόφωνο μια φωνή να αναφέρει: «Και τώρα ας δούμε εικόνες από το παρελθόν του ζευγαριού».

Δευτερόλεπτα αργότερα εικόνες από σκληρό πορνό εμφανίστηκαν μπροστά στους καλεσμένους. Και αμέσως το σοκ διαδέχτηκε ένα ακόμα μεγαλύτερο: Η νύφη ήταν πρωταγωνίστρια και ο σύζυγος της αδερφής της, παρτενέρ! Για την ιστορία, η νύφη παραδέχτηκε τον δεσμό, προφανώς ο γαμπρός ζήτησε διαζύγιο και η τύχη του συζύγου της απατημένης αδερφής είναι άγνωστη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share