Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιαγιά σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Λίγο αργότερα οι γείτονες καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και μένουν «παγοκολώνες»

Άπαντες έπαθαν σοκ με το θέαμα!

1 Δεκεμβρίου 2022 07:35
Γιαγιά σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Λίγο αργότερα οι γείτονες καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και μένουν «παγοκολώνες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που αντίκρισαν οι γείτονες μιας ηλικιωμένης γυναίκας, που την έβλεπαν επί ώρα να κάνει κάτι σαν... οικοδομικές εργασίες στον κήπο του σπιτιού της, κουβαλώντας με καρότσι χώμα και σκάβοντας έναν λάκκο.

Πλησιάζοντας διαπίστωσαν πως ο λάκκος ήταν σε σχήμα τάφου, «παγώνοντας» με το θέαμα και αντιλαμβανόμενοι κατόπιν πως υπάρχει η μορφή ενός ανθρώπους μέσα σε αυτόν. Αρχικά μάλιστα, άντρες και γυναίκες από τα γειτονικά σπίτια πίστεψαν πως η κατάκοπη γιαγιά χρειάζεται τη βοήθειά τους για εργασίες κηπουρικής, μένοντας αμέσως με το στόμα ανοιχτό μόλις είδαν να ξεπροβάλλουν παπούτσια στο κάτω μέρος του λάκκου.

Παράλληλα, να σας θυμίσουμε το περιστατικό με σκυλίτσα που "πνίγηκε" στα δάκρυα: Αρνείται να αποχωριστεί τα μικρά της αφού τα έχασε στη γέννα

Ατάραχη η ίδια, συνέχισε με χαμόγελο να γεμίζει τον «τάφο» με χώμα, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα και ένα τεχνητό πρόσωπο ανθρώπου με γυαλιά ηλίου. Ενώ όλοι ήταν σε σοκ, η γιαγιά-πειραχτήρι αποκάλυψε σε όλους πως τραβά το σκηνικό και τις αντιδράσεις τους μια κάμερα και έτσι άρχισαν να ξεσπούν σε γέλια, παρότι την… πάτησαν άσχημα!

78χρονος παππούς πηγαίνει κάθε μέρα στον τάφο της γυναίκας του, τα τελευταία 7 χρόνια

Ο Fred Gilland από το Νόξβιλ της Τενεσί, πριν από επτά χρόνια έχασε τη γυναίκα του Janice. Ο ίδιος τηρεί την υπόσχεση που της είχε δώσει και πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο. Ακόμα κι αν εκείνη έφυγε από τη ζωή, αυτός ο άντρας αποδεικνύει ότι όχι μόνο υπάρχει η αληθινή αγάπη αλλά και ότι ζει αιώνια.

«Την αγάπησα από την πρώτη φορά που την είδα,» είπε ο 78χρονος Gilland για τη σύζυγό του Janice. «Πάντα ήταν όμορφη.»

Δυστυχώς, ο Fred έπρεπε να θάψει την Janice, τη γυναίκα των ονείρων του, πριν από επτά χρόνια. Ωστόσο, κάθε μέρα από τότε, ο Fred επισκέπτεται το νεκροταφείο Lynnhurst όπου είναι θαμμένη η Janice απλά για να είναι μαζί της και για να περάσει την ημέρα του με τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share