Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δε σταματούσε να μεγαλώνει: Έτσι είναι σήμερα στα 40 του το μωρό «γίγαντας» που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη τη χώρα (Video)

Ήταν το 1983 όταν η 24χρονη Patricia Clarke έμεινε έγκυος και πίστευε πως το παιδί της θα έβγαινε μεγαλόσωμο

19 Νοεμβρίου 2022 12:40
Δε σταματούσε να μεγαλώνει: Έτσι είναι σήμερα στα 40 του το μωρό «γίγαντας» που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη τη χώρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μωρό «γίγαντας»: Ήταν το 1983, όταν η 24χρονη Patricia Clarke έμεινε έγκυος και πίστευε πως το παιδί της θα έβγαινε μεγαλόσωμο. Παράλληλα, θυμάστε την κούκλα έγκυο που είχε κοιλιακούς μέχρι τον 9ο μήνα; Θα πάθετε πλάκα αν δείτε το μωρό που γέννησε.

Βέβαια η 24χρονη τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο μεγαλόσωμο θα ήταν το μώρο της, μέχρι την ημέρα της γέννας. Το μικρό αγοράκι έγινε θέμα στις ειδήσεις ως το μωρό «γίγαντας».

Ο μικρός Kevin Robert Clark, δεν ήταν μόνο το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε ποτέ στο Κοινοτικό Νοσοκομείο Memorial, αλλά ίσως το μεγαλύτερο μωρό στην πολιτεία του New Jersey.

Συγκεκριμένα το μικρό αγοράκι δεν μπορούσε να χωρέσει σε ένα καρεκλάκι μωρών κανονικού μεγέθους και τα ρούχα του ήταν πολύ μικρά γι΄αυτόν. Βέβαια το σημαντικότερο ήταν πως ήταν και είναι απόλυτα υγιής. Σήμερα ο Kevin είναι 40 χρονών και έχει ύψος σχεδόν 2 μέτρα.

Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της - Μόλις βλέπει τι είχε καταγράψει «παγώνει» το αίμα της!

Μια μητέρα είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της για να ελέγχει τι γίνεται. Μόλις όμως είδε τι είχε καταγράψει «πάγωσε»! Επίσης, ένα βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της!

Πίσω στο 2011, η Whitney και ο Chris καλωσόρισαν το μωρό τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που το ονόμασαν, Raylee. Οι δυο τους είναι κατενθουσιασμένοι που ήρθε στη ζωή τους ένα μωρό και άρχισαν να ζουν όπως όλα τα ζευγάρια που έρχεται ένα μωρό στη ζωή τους.

Σύντομα όμως, τα πάντα άλλαξαν και δεν περίμεναν ποτέ αυτό που θα ερχόταν. Χρειάστηκε να αναθέσουν τη φροντίδα της μικρής σε μια νταντά και τότε ήταν που η μικρή άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Κανείς από τους δυο δεν ήξερε τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί είχε αλλάξει συμπεριφορά η μικρή, γι' αυτό και η Whitney πήρε τα πράγματα στα χέρια της και αποφάσισε να ανακαλύψει την αλήθεια.

Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, πραγματικά τη σόκαρε. Δείτε και εσείς τι ανακάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share