Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νύφη φέρεται «τρελά» την ημέρα του γάμου της - Στη συνέχεια ο γιατρός κοιτάζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και «το βλέπει»... (Video)

Σοκαριστική ιστορία

19 Νοεμβρίου 2022 09:19
Νύφη φέρεται «τρελά» την ημέρα του γάμου της - Στη συνέχεια ο γιατρός κοιτάζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και «το βλέπει»... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δρ Edward Panacek του Σακραμέντο, αντιμετώπισε μια πανικόβλητη νύφη την ημέρα του γάμου της. Παράλληλα, ένας γάμος εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης όταν ο πατέρας του γαμπρού – ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ- άρπαξε τη νύφη και τη φίλησε με πάθος και διάρκεια ενώπιον των εκατοντάδων καλεσμένων, οι οποίοι έμειναν άναυδοι.

Η Kelly ήταν έτοιμη να παντρευτεί αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απροσδόκητη στάση στο νοσοκομείο! Η μητέρα της Kelly είπε στον γιατρό Δρ Panacek ότι ηκόρη της βίωνε άγχος και ψευδαισθήσεις.

Ίσως ήταν ο πανικός του γάμου που ξέφυγε από τον έλεγχο, ή προηγουμένως απαρατήρητα θέματα συμπεριφοράς. Όποια και αν ήταν, η ξέφρενη μητέρα της νύφης σκέφτηκε ότι η Kelly είχε τρελαθεί και ζητούσε έναν ψυχίατρος να την αξιολογήσει εγκαίρως για το γάμο.

Αλλά ο Δρ Panacek δεν νομίζε ότι ήταν ένα ψυχιατρικό πρόβλημα. Απλά, όταν η Kelly είπε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, ο Δρ Panacek της ζήτησε να μείνει ακίνητη ενώ επιθεώρησε το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. «Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν», είπε.

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία πίσω από τα παράπονα της νύφης, και όπως αποδείχθηκε, η Kelly δεν ήταν τρελή. Ο Δρ Panacek τράβηξε από το κεφάλι της Kelly μια προνύμφη αλογόμυγας μήκους ενός εκατοστού που μεγάλωνε σε ένα τραύμα στο κρανίο της. Αλλά δεν υπήρχε μόνο μια προνύμφη στο κεφάλι της Kelly!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανατριχιαστική ιστορία:

Νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό και αυτός μένει «στήλη άλατος» - Παρατηρήστε τα χέρια της (Video)

Σε κάποιους γάμους, μία κίνηση από τον γαμπρό ή τη νύφη, μπορεί να μείνει για πολύ καιρό χαραγμένοι στη μνήμη των καλεσμένων.

Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. Στην παραπάνω φωτογραφία, θα παρατηρήσετε ότι η νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό, και εκείνος μένει άναυδος.

Για λίγο νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της! Ο γαμπρός είναι κωφός και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share