Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκανε το "κόμπλεξ" της λεφτά και τώρα "θησαυρίζει" (video)

Bγάζει πάνω από 285.000 ευρώ το μήνα

18 Νοεμβρίου 2022 09:23
Έκανε το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 27χρονη κοπέλα για πολλά χρόνια δεν ένιωθε καθόλου άνετα και όμορφα με το ύψος της σε σημείο που να σκέφτεται να κάνει αλλάγές μέχρι που...

Δείτε επίσης πια είναι η καινούργια μέθοδος αδυνατίσματος του TikTok

«Ήμουν πραγματικά ανασφαλής για το ύψος μου μέχρι που ένα βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλέον έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση» είπε η 27χρονη.

Η 27χρονη Marie Temara ένιωθε ανασφάλεια για τα μακριά της πόδια για χρόνια, μέχρι που της «βγήκε το όνομα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανασφάλεια της την είχε ωθήσει ακόμη και να σκέφτεται χειρουργικές επεμβάσεις μείωσης του ύψους ως έφηβη, αλλά τώρα έχει αγκαλιάσει το ότι είναι ψηλή και λατρεύει να φοράει μέχρι και ψηλά τακούνια.

Οι θαυμαστές της τώρα την θαυμάζουν για το ψηλό της ανάστημα, αντί να την εκφοβίζουν και να την αποκαλούν «γίγαντα» όπως οι πρώην συμμαθητές της κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων.

Τόσο η Marie όσο και η πανύψηλη αδερφή της Christine αγωνίζονται να βρουν ρούχα που να ταιριάζουν στα μακριά τους άκρα και συχνά πρέπει να αγοράζουν ανδρικά ρούχα ή να αποφεύγουν να φορούν μακριά παντελόνια.

Η Marie, άφησε τη παλιά της δουλειά ως λογίστρια αφού έχει πλέον μετατρέψει το ύψος της σε καριέρα και εισπράττει έως και 250 χιλιάδες ευρώ σε έναν καλό μήνα από το Only Fans και 160 χιλιάδες ευρώ κατά μέσο όρο.

Παλιά ήθελα να συρρικνωθώ, αλλά τώρα μου αρέσει να είμαι ψηλή. Έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Η Christine μπόρεσε επίσης να αποκτήσει αυτοπεποίθηση από το βήμα της Marie και πάλεψε και η ίδια με τον εκφοβισμό όταν μεγάλωνε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share