Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μια ζωή την αποκαλούσαν «η άσχημη» - Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Αδιανόητη μεταμόρφωση!

17 Νοεμβρίου 2022 08:24
Μια ζωή την αποκαλούσαν «η άσχημη» - Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερικές φορές είναι αστείο όταν κάποιος έχει στραβά δόντια, αλλά στην περίπτωση μίας γυναίκας από την Βρετανία, το πράγμα είχε ξεφύγει εντελώς. Στην Βρετανία είναι γνωστή ως η ‘Κυρία Δόντι’.

Η Gemma Swift είχε πάει σε μία εκπομπή της Βρετανίας πέρυσι για να ζητήσει από την πρώην κοπέλα του φίλου της να σταματήσει να την ενοχλεί.

Η Gemma είχε βιώσει μία πολύ άσχημη εμπειρία σαν παιδί, που την άφησε με πολύ στραβά μπροστινά δόντια. Έτσι την πείραζαν συνεχώς και την βασάνιζαν, αλλά τελικά είχε βρει κάποιον που την αγαπούσε γι’αυτό που ήταν.

Όλα όμως επανήλθαν όταν η πρώην του αγοριού της άρχισε να την ενοχλεί. Ελπίζοντας να δώσει ένα τέλος σ’αυτό, βγήκε σε μία τηλεοπτική εκπομπή για να ζητήσει έλεος.

Αλλά όπως φάνηκε μόνο χειρότερα έγιναν έτσι τα πράγματα. Μόλις οι θεατές την είδαν, έβγαλαν το χειρότερό τους πρόσωπο στα social media.

Μια ιστορία που μας φέρνει στο μυαλό και την ανάλογη χθεσινή: Πριν λίγα χρόνια μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες ως το πιο χοντρό κορίτσι του κόσμου. Δείτε την σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Τα σχόλιά τους ήταν πραγματικά φρικτά:

‘Η τύπισσα αυτή είναι σε άλλο επίπεδο! Θα μπορούσε να φάει μήλο μέσα από τρίφτη τυριού #horsehead’

‘Καλύτερο θα ήταν να πήγαινε σε ένα σόου με οδοντιάτρους.’

Ο παρουσιαστής της εκπομπής όμως, Jeremy Kyle, πήρε στα σοβαρά την προσβολή. Έτσι, έβαλε την εκπομπή του να πληρώσει για να φτιάξει τα δόντια της, σε μία μεταμόρφωση που κόστισε £10,000.

Και αυτή την εβδομάδα βγήκε ξανά στο σόου αλλά αυτή τη φορά είχε τα καινούργια της δόντια. Το κοινό δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν ανέβηκε στην σκηνή με λαμπερά μαλλιά και τέλειο χαμόγελο. Τελικά είχε την ευκαιρία να δείξει σε όλους πόσο όμορφη μπορούσε να γίνει.

Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε. Τα τρολς του διαδικτύου άρχισαν να την πειράζουν ξανά και να την γελοιοποιούν. ‘Ακόμα άσχημη είναι, απλά τώρα είναι λίγο πιο υποφερτό το πρόσωπό της. Άμα συνεχίσει έτσι μπορεί να κερδίσει και καμία πλαστική.

Τουλάχιστον υπήρχαν και αυτοί που την υπερασπίστηκαν: ‘Αντί να ασχολούνται με τα δόντια της, μήπως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξουν τις ζωές τους; Ή μήπως είναι τόσο βαρετές που δεν βρίσκουν καθόλου ενδιαφέρον;’

Παρά την κριτική που δέχτηκε, είπε στον Jeremy πως πια νιώθει καλά με τον εαυτό της. ‘Είμαι άλλος άνθρωπος,’ είπε. ‘Έχει αλλάξει εντελώς η ζωή μου. Μπορώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην ανησυχώ για τίποτα.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr πως είναι σήμερα:

Μια ζωή την αποκαλούσαν «η άσχημη». Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Μια ζωή την αποκαλούσαν «η άσχημη». Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share