Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Τι άλλο θα δούμε: 37χρονη που παντρεύτηκε μία κούκλα καταγγέλλει ότι την… απάτησε με άλλη – Μαζί με τον Μαρσέλο έχουν και ένα «παιδί»

«Τον ρώτησα με ποια πήγε και δεν απάντησε»

16 Νοεμβρίου 2022 22:24
Τι άλλο θα δούμε: 37χρονη που παντρεύτηκε μία κούκλα καταγγέλλει ότι την… απάτησε με άλλη – Μαζί με τον Μαρσέλο έχουν και ένα «παιδί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο μιας κουρελιασμένης κούκλας, την οποία παντρεύτηκε, ενώ στη συνέχεια έκαναν «παιδί», όμως πλέον είναι σε διάσταση, αφού αυτός την απάτησε.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Απίστευτο κι όμως αληθινό: Μεθυσμένοι ελέφαντες παραπατούν στο δάσος (photo)

Πιο αναλυτικά, η 37χρονη Meirivone Rocha Moraes είναι μια γυναίκα που μέχρι πριν από κάποια χρόνια ένιωθε μόνη και ότι δεν είχε κάποιον στο πλευρό της, όπως αναφέρει η mirror.co.uk.

Έτσι, η μητέρα της έραψε μια κουρελιασμένη κούκλα τον Marcelo για να της κάνει παρέα. Τότε, η γυναίκα τον ερωτεύτηκε και ένιωσε πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία, οπότε παντρεύτηκαν στις 18 Δεκεμβρίου του 2021 μπροστά σε 250 καλεσμένους.

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά μεγάλωσε η οικογένεια τους, αφού η 37χρονη έφερε στο κόσμο το κουρελιασμένο κουκλάκι τους, που ονομάζεται Marcelinho.

Οι ρωγμές δεν άρχιζαν να φανούν όμως στο γάμο τους, αφού φίλοι της Meirivone είδαν τον Marcelo να μπαίνει σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα. Τότε, εκείνη του ζήτησε τον λόγο και δεν έλαβε ποτέ απάντηση, οπότε πλέον κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια.

«Μου είπαν ότι είδαν τον Marcelo να μπαίνει σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα, ενώ εγώ νοσηλευόμουν για τρεις νύχτες και τρεις ημέρες με τον Marcelinho, τον γιο μας, ο οποίος είχε ίωση. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ψέματα, αλλά μετά άρχισα να κοιτάζω μέσα από το τηλέφωνό του και είδα τις συζητήσεις, που με έκαναν να βεβαιωθώ ότι με απατούσε. Συνέχισε να αρνείται τα πάντα και είπε ότι με αγαπάει πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Meirivone σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok κι έχει ξεπεράσει τις 1,6 εκατομμύρια προβολές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share