Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανεπανάληπτο: Γυναίκα έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε δίδυμα!

Απίστευτο περιστατικό!

15 Νοεμβρίου 2022 12:15
Ανεπανάληπτο: Γυναίκα έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε δίδυμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Cara Winhold ήθελε να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι και παρά τις επαναλαμβανόμενες και επώδυνες αποβολές, τα κατάφερε με τον πιο απίστευτο τρόπο. Έμεινε έγκυος 2φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε διδυμάκια! Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι αληθινό γεγονός που μάλιστα, εξηγείται επιστημονικά.

Δείτε επίσης: Ανακοινώνει στους γονείς της ότι είναι έγκυος ενώ τους καταγράφει με κρυφή κάμερα. Η αντίδραση του πατέρα; Ανεκτίμητη! (Video)

H απίστευτη διπλή εγκυμοσύνη της είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, γνωστό ως επικύηση και συμβαίνει όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η Winhold και ο σύζυγός της απέκτησαν τον πρωτότοκο γιο τους Wyatt, ο οποίος είναι 3 ετών σήμερα, το 2018 και θέλανε να του χαρίσουνε ένα αδερφάκι. Αλλά δυστυχώς, η Cara απέβαλε συνεχώς. Μάλιστα η δεύτερη αποβολή ήταν μια τραυματική εμπειρία για το ζευγάρι.

«Το μωράκι είχε κολλήσει στον τράχηλο της μήτρας και αιμορραγούσα ακατάπαυστα. Έκανα δύο μεταγγίσεις αίματος», δήλωσε ενώ παραδέχτηκε ότι φοβόταν να μείνει ξανά έγκυος.

«Φοβόμουν πολύ να μείνω ξανά έγκυος, αλλά ήθελα κι άλλο παιδάκι. Ήμουν αισιόδοξη και δεν ήθελα να τα παρατήσω», είπε η Winhold η οποία δικαιώθηκε το 2021 όπου έμεινε έγκυος 2 φορές! Μετά την γέννηση των γιων της είπε ότι η ζωή βρήκε τον τρόπο να την ξεπληρώσει μετά τις επαναλαμβανόμενες απώλειες που βίωσε.

Νόμιζαν ότι αυτή η 17χρονη ήταν έγκυος...Όταν όμως οι γιατροί είδαν την αξονική της πάγωσαν!

Εγκυος γυναικα υπερηχογραφημα

Όταν αυτή η 17χρονη έφηβη, η Ολίβια Κέι, πήγε στον γιατρό της, έχοντας μια φουσκωμένη κοιλιά, που πονούσε, τότε εκείνος νόμιζε ότι ήταν έγκυος. Όλα όμως άλλαξαν με αυτό που είδε στην αξονική της λίγο αργότερα...

Μη μπορώντας να διαχειριστεί το πόνο άλλο, η Ολίβια , πλέον 17 ετών, αναγκάστηκε να σπεύσει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μπόρεσαν να καταλάβουν τι πήγαινε στραβά με το «μωρό». Έτσι ενώ πολλές γυναίκες ανακαλύπτουν τρομακτικά πράγματα για το τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά τους με έναν υπέρηχο, αυτή η έφηβη δεν περίμενε αυτό που της συνέβη!

Όπως αποδείχθηκε, η Ολίβια δεν ήταν έγκυος, αλλά είχε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκη, που ήταν περικυκλωμένη από μια τεράστια κύστη. Ενώ ο ίδιος ο όγκος δεν ήταν μεγάλος, οι διαστάσεις της κύστης ήταν απίστευτες. Όταν οι γιατροί είδαν την αξονική της, ανακάλυψαν ότι η κύστη της Ολίβια είχε φτάσει το μέγεθος ενός καρπουζιού.

“Ή κύστη ήταν τόσο μεγάλη που πίστευα ότι θα σκάσει σαν μπαλόνι οποιαδήποτε στιγμή – και φοβόμουν ότι ο καρκίνος θα έκανε μετάσταση σε όλο μου το σώμα, ” θυμάται η έφηβη. Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της κύστης, μήκους 30 εκατοστών, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Ολίβια ότι ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί.

“Ευτυχώς, οι χειρουργοί αφαίρεσαν επιτυχώς και τα δύο και ο καρκίνος δεν επεκτάθηκε άλλο, ” δήλωσε η Ολίβια. “Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να έχει καρκίνο σε τόσο νεαρή ηλικία, και πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε σένα.”

Μερικές εβδομάδες μετά την εγχείρηση, η Ολίβια επέστρεψε στις παλιές της δραστηριότητες, κάνοντας αθλητισμό και κάνοντας βόλτες με τους φίλους της.

Ο Δρ. Ρίτσαρντ Χάτσον, ο γυναικολόγος – ογκολόγος που ήταν επικεφαλής της επείγουσας εγχείρησης της Ολίβια , είχε και άλλα απίστευτα νέα για την νεαρή κοπέλα. Αν και οι γιατροί αφαίρεσαν τον όγκο και την τεράστια κύστη από την ωοθήκη της, η γονιμότητα της Ολίβια δεν επηρεάστηκε καθόλου από την εγχείρηση. Μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιατρική περίπτωση με τους φίλους σας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share