Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλαν τον 74χρονο παππού τους μέσα στον καταψύκτη - Μετά από 20 ώρες... (Video)

Ανατριχιαστικό περιστατικό!

15 Νοεμβρίου 2022 09:37
Έβαλαν τον 74χρονο παππού τους μέσα στον καταψύκτη - Μετά από 20 ώρες... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον 74χρονο παππού τους, Balasubramaniya Kumar, τον έβαλαν σε έναν καταψύκτη μετά τον θάνατό του, ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτο το σώμα του για το ύστατο χαίρε. Όλοι αυτό υπέθεσαν, πως ο παππούς ήταν νεκρός. Στο παγωμένο φέρετρο τον έβαλε εξάλλου ο ίδιος του ο αδερφός, σε πόλη της πολιτείας Καμίλ Ναντού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «New India Express», όταν την επομένη ήρθαν οι υπάλληλοι για να πάρουν τον καταψύκτη, παρατήρησαν ότι ο Kumar κουνιόταν και ανέπνεε κανονικά. «Τα χέρια του τρέμουν, πώς γίνεται;», ακούμε τον άνθρωπο που βιντεοσκοπεί τον ηλικιωμένο να ρωτά με απορία.

Ο αδελφός του εκλιπόντος μάλιστα, Saravanan, εμφανίζεται να του απαντά «σπασμοί», καθησυχάζοντάς τον: «Η ψυχή του δεν έχει φύγει ακόμα». Παράλληλα δείτε και άλλο ένα περίεργο περιστατικό με έναν παππού που του έδιναν 9 μήνες ζωής λόγω καρκίνου και αυτός πήγε στην Ικαρία και έγινε το... θαύμα!

Ευτυχώς ο Kumar διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο

Ο Kumar διακομίστηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τους «Times of India», «ανταποκρίνεται στη θεραπεία και αναρρώνει», όπως δήλωσε ο δρ R. Balajnathan. Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί στον 70χρονο αδερφό, ο οποίος κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια, σύμφωνα με τον «Independent».

Για την ώρα δεν έχει συλληφθεί, υπάρχουν ωστόσο αναφορές που ισχυρίζονται πως ο αδερφός πάσχει από ψυχικά νοσήματα. «Θα αναλάβουμε δράση κατά του Saravanan μετά την έρευνα», δήλωσε αξιωματούχος στους «Times of India».

77χρονος παππούς θέλησε να κατέβει απ' τη στέγη χωρίς σκάλα - Δεν φαντάζεστε τι συνέβη...

Έναν ιδιαίτερα περίεργο τρόπο για να κατέβει από τη στέγη βρήκε ένας 77χρονος παππούς. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βρεθεί εκεί για να ολοκληρώσει κάποιες εργασίες και μόλις τελείωσε, θέλησε να κατέβει, χωρίς να υπάρχει σκάλα.

Το περιστατικό έγινε στην Κίνα και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο παππούς έχει γίνει viral. Βλέπετε, ο ηλικιωμένος κατάφερε να κατέβει με τη βοήθεια δύο κονταριών που είχε βάλει και ενός φτυαριού. Ενώ, σοκάρει η ιστορία ενός 74χρονου παππού, όπου χώρισε την σύζυγό του για μια 21χρονη που ήταν παντρεμένη με 60χρονο!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share