Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυναίκα έφερε στον κόσμο μωρό που ζυγίζει... 6,3 κιλά! Γεννήθηκε ο μικρός "γίγαντας"

Αληθινή ιστορία

13 Νοεμβρίου 2022 13:46
Γυναίκα έφερε στον κόσμο μωρό που ζυγίζει... 6,3 κιλά! Γεννήθηκε ο μικρός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα μωρά να γεννιούνται συνήθως γύρω στα τρία, τριάμισι κιλά, ωστόσο στην περίπτωση ενώ νεογέννητου από την Αριζόνα, το νούμερο πήγε πολύ πάνω.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τύπισσα έχασε 13 κιλά τρώγοντας μπριζόλες, λουκάνικα και μπέργκερ – «Θα βουλώσουν οι αρτηρίες σου», τρώει "κράξιμο" στο TikTok

Συγκεκριμένα, ο μικρός Φίνλεϊ γεννήθηκε 6,3 κιλά (!) μέσω καισαρικής τομής και φοράει φορμάκια που κανονικά προορίζονται για μωρά έξι με εννέα μηνών!

Η μαμά, Κάρι Πάτοναϊ, δήλωσε πως «όλοι έλεγαν “Θεέ μου, είναι τεράστιος” και πως δεν έχουν ξαναδεί τόσο μεγάλο μωρό. Χρειάστηκε σχεδόν το διπλάσιο αμνιακό υγρό από τα περισσότερα μωρά, συνεπώς αντιλαμβάνεστε πως η κοιλιά μου είχε γίνει τεράστια».

Στα 28 του ζύγιζε 320 κιλά! Αν δείτε πως είναι σήμερα θα πάθετε πλάκα! (Video)

Στα 28 του, ο Τζες Σαντ ζούσε σαν ερημίτης στο σπίτι της μητέρας του. Ήταν υπερβολικά παχύσαρκος και είχε φτάσει να ζυγίζει πάνω από 320 κιλά. Το μόνο πράγμα που φαινόταν να τον κάνει να νιώθει καλύτερα ήταν να κάνει bullying σε bodybuilders που έβλεπε στο διαδίκτυο.

Ο Τζες έγινε ένα τρολ του διαδικτύου που κρυβόταν πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του και προσπαθούσε να κάνει τους άλλους να νιώθουν άσχημα για την υγεία και την εμφάνισή τους. Στο μεταξύ όμως, ήταν πολύ δυστυχισμένος και ντρεπόταν για το σώμα του.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε την είδηση: 20 διάσημες που άγγιξαν τον εφιάλτη της ανορεξίας! Με την 3η θα τα χάσετε!

Τελικά, οι bodybuilders απελπίστηκαν από τις προσπάθειές του και του ζήτησαν να τους δείξει φωτογραφίες του, αφού πίστευε πως ήταν “πολύ καλύτερος” από εκείνους.

Έτσι και έκανε. Αλλά αντί να τον κοροϊδέψουν για την εμφάνισή του, όπως έκανε εκείνος, υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν. Σήμερα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά.

Δείτε την εκπληκτική του ιστορία:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share