Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

85χρονη γιαγιά ζει καμπουριασμένη εδώ και δεκαετίες μέχρι που ξεκινά να κάνει…γιόγκα!

Έμοιαζε με τον Κουασιμόδο

13 Νοεμβρίου 2022 11:43
85χρονη γιαγιά ζει καμπουριασμένη εδώ και δεκαετίες μέχρι που ξεκινά να κάνει…γιόγκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να ζεις με ένα χρόνιο πόνο είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Μερικές φορές, οι εξάρσεις του πόνου φαίνεται να μην φεύγουν ποτέ. Ακόμη κι αν η κατάσταση είναι πιο ήπια απ’ ότι συνήθως, υπάρχει πάντα ο φόβος ότι ο πόνος θα δυναμώσει πάλι ξαφνικά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Απίστευτη γιαγιά γέννησε στα 56 την... εγγονή της! (Video)

Η 85χρονη Anna Pesce, δεν χρειαζόταν να ανησυχεί αν θα επανέλθει ο πόνος, γιατί ποτέ δεν την είχε αφήσει. Για δεκαετίες, η Pesce πάλευε με παθήσεις όπως η δισκοκήλη, η σκολίωση και η οστεοπόρωση.

Κάθε φορά που επισκεπτόταν τα παιδιά και τα εγγόνια της, έπρεπε να παραμένει σε μια αναπηρική καρέκλα, ή να περιμένει κάποιον να την μεταφέρει από τις σκάλες.

Ακόμη και με την καμπούρα της από πίσω, αυτή η γυναίκα είχε κατά κάποιο τρόπο ακόμα ελπίδες. Πήγε σε αμέτρητους γιατρούς, βελονιστές, χειροπράκτες και ειδικούς της πλάτης. Αλλά ό,τι κι αν έκανε, τα πράγματα γίνονταν όλο και χειρότερα.

Κάποια στιγμή, όμως, η Pesce αποφάσισε να ξεκινήσει γιόγκα. Τον πρώτο καιρό, οι δύσκολες κινήσεις ήταν οδυνηρές γι’ αυτήν, αλλά τελικά, άρχισε να έχει περισσότερη ευλυγισία και δύναμη. Αργά αλλά σταθερά, άρχισε να μαθαίνει ποιες κινήσεις θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν να καταπολεμήσει τον πόνο που αντιμετώπιζε. Και εντός δύο μηνών, η Pesce είχε κάνει εξαιρετική πρόοδο.

85χρονη γιαγιά ζει καμπουριασμένη εδώ και δεκαετίες μέχρι που ξεκινά να κάνει…γιόγκα!

Είναι σε θέση να σταθεί ψηλά και πάλι. Πλέον, η Pesce μπορεί να δει τον κόσμο με άλλη ματιά. Χάρη στη βοήθεια μιας εκπαιδεύτριας γιόγκα που ασχολείται ειδικά με ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιους πόνους, η Pesce απέκτησε ξανά την ανεξαρτησία της, κάτι που την έκανε πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

«Νιάτο» γιαγιά ετών... 32: «Έκλαψα όταν η 14χρονη κόρη μου έμεινε έγκυος»

Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok για την προσωπική της ζωή, αφού είναι μόλις 32 ετών, όμως όχι μόνο έχει παιδί, αλλά έγινε και γιαγιά για πρώτη φορά, ξεσπώντας σε κλάματα χαράς, όταν έμαθε για τον ερχομό της εγγονής της.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: 82χρονη γιαγιά βγάζει μια φωτογραφία με έναν νεαρό άντρα - Μόλις την είδαν οι δικοί της... κέρωσαν!

Σύμφωνα με την thesun.co.uk η 14χρονη Brooke έκανε τεστ εγκυμοσύνης και έμαθε ότι περίμενε παιδί, οπότε ανακοίνωσε τα νέα στη μητέρα της. Εκείνη τότε έβαλε τα κλάματα και την αγκάλιασε, ευχαριστώντας της, επειδή θα την κάνει γιαγιά, ιδιαίτερα σε τόσο νεαρή ηλικία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα σε μια σειρά από βίντεο, η μητέρα της είναι υποστηρικτική, αφού «της αρέσει να αγοράζει βρεφικά είδη. Έχει αποδεχτεί το γεγονός». Παράλληλα, μόλις άρχισε να μένει μαζί με τον φίλο της, με τον οποίο απέκτησαν το παιδί.

Οι αντιδράσεις λοιπόν, κάτω από τα βίντεο της νεαρής κοπέλας έπεσαν «βροχή», με πολλούς χρήστες να ρωτούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Πόσα χρόνια διαφορά έχετε» και «σίγουρα είναι αληθινή ιστορία;», ήταν μόνο μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις».

«Ήταν 32 ετών και εγώ 14 όταν έμεινα έγκυος… Οπότε έχουμε 19 χρόνια διαφορά», απάντησε η κοπέλα, με πολλούς να μην μπορούν να πιστέψουν το γεγονός.

«Η μητέρα σου έγινε γιαγιά στην ηλικία που η μαμά μου έμεινε έγκυος για πρώτη φορά», σχολίασε ένας χρήστης, με πολλούς να εύχονται τα καλύτερα στη νεαρή μητέρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share