Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

39χρονη μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Μόλις είδε τι έκανε η babysitter έπαθε σοκ

Δεν είχε πάει το μυαλό τους

10 Νοεμβρίου 2022 11:58
39χρονη μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Μόλις είδε τι έκανε η babysitter έπαθε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 39χρονη Ρόμπσον δήλωσε ότι «αισθάνθηκε άρρωστη» και «δεν μπορούσε να αναπνεύσει» όταν είδε στην κρυφή κάμερα τι έκανε η babysitter που είχε προσλάβει. Παράλληλα, σοκ προκαλεί η ιστορία μίας 29χρονης που νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε λόγω βλάβης. Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα.

Άναυδη μία 39χρονη γυναίκα από το Λίβερπουλ όταν είδε το υλικό από την κάμερα ασφαλείας μέσα στο σπίτι της. Όλα ξεκίνησαν όταν το 2013 η Σαμάνθα Ρόμπσον αναζητούσε μια νταντά για τον τότε 2χρονο γιο της Γιούαν. Οι δυο τους έγιναν καλές φίλες και η Σαμάνθα εμπιστεύτηκε τόσο την Τάνια Σέλαρς που της έδωσε ακόμη και κλειδί από το σπίτι της.

Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα η 39χρονη Ρόμπσον δήλωσε ότι «αισθάνθηκε άρρωστη» και «δεν μπορούσε να αναπνεύσει» όταν είδε στην κρυφή κάμερα τι έκανε η Σέλαρς.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2013 η Σαμάνθα Ρόμπσον αναζητούσε μια νταντά για τον τότε 2χρονο γιο της Γιούαν, που πλέον είναι εννέα ετών. Οι δυο τους έγιναν καλές φίλες και η Σαμάνθα εμπιστεύτηκε τόσο την Τάνια Σέλαρς που της έδωσε ακόμη και κλειδί από το σπίτι της.

Στις αρχές του 2017 το ανδρόγυνο άρχισε να παρατηρεί ότι λείπουν χρήματα από το σπίτι. Η Σαμάνθα και ο Μαρκ τοποθέτησαν κάμερα ασφαλείας για να καταγράψουν τις κινήσεις μέσα στο σπίτι τους.

κρυφή κάμερα babysitter

Ήταν τον Ιούλιο του 2017 που έμειναν άναυδοι να παρακολουθούν την Τάνια να μπαίνει στο σπίτι τους με το αντικλείδι της και αναζητώντας βρήκε το πορτοφόλι του γιου τους και το άδειασε. Συνολικά ξάφρισε από το σπίτι τους 1.390 λίρες.

Το ζευγάρι πήγε στην αστυνομία και παρέδωσε το υλικό στην αστυνομία ενώ τον Αύγουστο του 2017 η Τάνια προηγήθηκε ενώπιον του δικαστή. Η Τάνια δήλωσε ένοχη για διάρρηξη και κλοπή τον Μάρτιο του 2018 σε δικαστήριο του Λίβερπουλ.

94χρονη γιαγιά ήταν γεμάτη μελανιές γιατί «έπεφτε» απ’ το καροτσάκι - Όταν όμως είδαν τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα «πάγωσαν» (Video)

Μια 94χρονη γιαγιά ήταν γεμάτη μελανιές γιατί «έπεφτε» απ’ το καροτσάκι, όταν όμως είδαν τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα «πάγωσαν». Συγκεκριμένα, η Minnie Graham, μία 94χρονη γυναίκα από το Garland του Τέξας, είπε στην οικογένειά της πως μία από τους υπάλληλους δεν της φερόταν καλά.

Η υπάλληλος υποστήριξε πως η Minnie είχε πέσει από το αναπηρικό καροτσάκι αλλά η οικογένεια δεν πείστηκε. Έτσι, αποφάσισαν να βάλουν μία κρυφή κάμερα και έμαθαν τελικά την αλήθεια. Η Minnie δεν είχε πέσει από το καροτσάκι. Την είχαν σπρώξει, χτυπήσει και τσιμπήσει.

Οι δύο νοσοκόμες που έπρεπε να την φροντίζουν, μόνο αυτό δεν έκαναν και όλα καταγράφτηκαν από την κάμερα. Η ιστορία τους δεν τελειώνει εκεί. Επίσης, ένα βίντεο ντροπής από κρυφή κάμερα με ληστή να μπαίνει στο σπίτι 90χρονης γιαγιάς έρχεται στο φως της δημοσιότητας καταγράφοντας τη φρίκη!

Δείτε αναλυτικά την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share