Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

25χρονος έχει σχέση με 80χρονη γιαγιά - Η αποστομωτική απάντησή του σε όσους δεν πιστεύουν ότι την αγαπά (Video)

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά...

20 Οκτωβρίου 2022 10:54
25χρονος έχει σχέση με 80χρονη γιαγιά - Η αποστομωτική απάντησή του σε όσους δεν πιστεύουν ότι την αγαπά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκείνη είναι 80χρονη γιαγιά και εκείνος 25 και όμως χαίρονται τον έρωτα τους. Μπορεί κάποιοι να σοκάρονται και να λένε ότι ο 25χρονος βγαίνει με την 80χρονη για κάποιον άλλο λόγο, αλλά αυτό είναι κάτι που και οι δυο τους διαψεύδουν. Επίσης, θα πάθετε πλάκα με το λόγο, που μια γιαγιά 102 ετών συνελήφθη μεν, αλλά… χαιρόταν για το εν λόγω γεγονός, προκαλώντας φοβερή εντύπωση.

Μάλιστα ο 25χρονος είναι αποστομωτικός στους επικριτές του: «Όποιος δεν πιστεύει ότι με ελκύει ερωτικά η Ίρις, μπορεί να καεί στην κόλαση» λέει. Ο Μοχαμέτ Αχμέτ Ιμπριχάμ είναι από την Αίγυπτο και μέσω facebook, γνώρισε την 80χρονη Ίρις Τζόουνς.

Άρχισαν να μιλάνε μέσω ίντερνετ και κάποια στιγμή η Ίρις αποφάσισε να φύγει από την Αγγλία και να πάει στην Αίγυπτο να συναντηθεί με τον Μοχαμέντ. Πλέον οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μένουν στην Αγγλία στην έπαυλη της γυναίκας και ζουν και χαίρονται τον έρωτα τους.

Ο έρωτας τους μάλιστα έγινε και θέμα στην Αγγλία, όπου τους προσκάλεσαν μαζί σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί ο Μοχαμέντ βγήκε από τα ρούχα του επειδή τον κατέκριναν που ήταν με την κατά 55 χρόνια μεγαλύτερη του και ξέσπασε.

Αυτή η 72χρονη γιαγιά σηκώνεται κάθε πρωί και πάει... - Η συνέχεια θα σας σοκάρει

Είσαι όσο νιώθεις λέει ένα ρητό και αυτή η γιαγιά είναι είναι η περίτρανη απόδειξη πως ισχύει με αυτό που κάνει κάθε πρωί.

Η 72χρονη Λόρεν είναι η γυναίκα που θα σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου με τη δύναμη που εκείνη δείχνει. Καθημερινά πηγαίνει στο γυμναστήριο και κάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες ασκήσεις και μάλιστα δεν δείχνει να κοπιάζει καθόλου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική γιαγιά που δεν δείχνει να πτοείται από την ηλικία της, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά τράβηξε μια φωτογραφία με έναν νεαρό άντρα.

Η γιαγιά ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής και φροντίζει να μην χάνει ποτέ τις προπονήσεις της καθώς όπως η ίδια λέει, η γυμναστική είναι αυτή που την κάνει να νιώθει ζωντανή.

Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο να γυμνάζεται:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share