Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη - Αυτό που είδαν ξεπερνά κάθε φαντασία... (Video)

Απίστευτο και όμως αληθινό!

20 Οκτωβρίου 2022 10:11
Έβαλαν κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη - Αυτό που είδαν ξεπερνά κάθε φαντασία... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο έβαλε κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν τους άφησε με το στόμα ανοικτό! Συγκεκριμένα, ένα κινηματογραφικό συνεργείο επισκέφτηκε την Tony στο διαμέρισμά της για να καταγράψει τη ζωή της 98χρονης. Δεν έχει πολλές συναναστροφές με την άμεση οικογένειά της, και τον περισσότερο καιρό είναι μόνη.

«Δεν με πειράζει. Τι θα κάνω; Που θα πάω; Είμαι μόνη μου», απαντάει η Tony όταν το συνεργείο τη ρωτά για τις συνθήκες ζωής της. Ο μεγαλύτερος αγώνας της είναι να περνά η ώρα χωρίς να βαριέται τελείως. . Επίσης, ένας 33χρονος έβαλε κρυφή κάμερα γιατί πίστευε πως το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο. Τελικά κατέγραψε τη σύντροφό του να...

«Ξέρετε τι κάνω; Μη γελάσετε», εξηγεί η Tony. «Παίρνω την άχρηστη αλληλογραφία και την ανοίγω. Αφού την ανοίξω, την κόβω σε μικρά κομμάτια και τη βάζω σε μια σακούλα και μετά στα σκουπίδια.» Μετά κρυφογελάει πριν παραδεχτεί: «Πρέπει να κάνω κάτι, αλλιώς θα τρελαθώ». Κάποιος πρέπει να της δείξει το Facebook.

Δείτε το βίντεο και σχολιάστε:

61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού - Μετά από λίγα δευτερόλεπτα... (Video)

Μια 61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού, μετά όμως από λίγα δευτερόλεπτα συνέβη κάτι το σοκαριστικό. Συγκεκριμένα, η Valerie Sharp, είναι μια γιαγιά η οποία προσέχει την εγγονή της όταν οι γονείς της είναι στη δουλειά. Η Valerie, είναι μια πολύ κοντή γυναίκα, πράγμα που τη δυσκολεύει λίγο όταν πρέπει να κρατάει το μωρό.

Για παράδειγμα, για να βάλει το μωρό μέσα στην κούνια, πρέπει να χρησιμοποιήσει σκαμπό για να φτάσει. Συνήθως, με τη βοήθεια του σκαμπό όλα πάνε καλά και το μωρό μπαίνει στην κούνια του με επιτυχία.

Να που ήρθε όμως μια μέρα, που κάτι «στράβωσε». Τη στιγμή που ανέβηκε στο σκαμπό για να βάλει το μωρό στη κούνια, έχασε την ισορροπία της καταλήγοντας και η ίδια μέσα στη κούνια. Ακόμα σε μία περίεργη ιστορία μια 67χρονη γιαγιά κρατά αγκαλιά το εγγόνι της όταν πάει να ρίξει ένα ποτήρι. Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Η πτώση της Valerie, κατάφερε να ξυπνήσει το μωρό που έκπληκτο προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται. Όταν η κόρη της 61χρονης γιαγιάς, είδε το συγκεκριμένο βίντεο, ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share