Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Κόκκαλο» γαμπρός και νύφη στον γάμο - Ο κουμπάρος σηκώθηκε να μιλήσει και αυτό που ακολούθησε σόκαρε άπαντες

Αδιανόητο περιστατικό!

14 Οκτωβρίου 2022 09:17
«Κόκκαλο» γαμπρός και νύφη στον γάμο - Ο κουμπάρος σηκώθηκε να μιλήσει και αυτό που ακολούθησε σόκαρε άπαντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα απρόοπτα στους γάμους είναι ίσως... από τα αγαπημένα αν είσαι μέσα στους καλεσμένους, αλλά μάλλον δεν ισχύει το ίδιο για την νύφη, τον γαμπρό και τους άμεσα εμπλεκόμενους σε αυτή την ιερή στιγμή.

Αυτό συνέβη και σε μια περίπτωση, όπου ο κουμπάρος έκανε ό,τι μπορούσε, για να καταστρέψει το γάμο, αν και φυσικά το έκανε άθελά του. Ο ίδιος χρειάστηκε να μιλήσει στο γάμο του ζευγαριού, καθώς ήταν η στιγμή, όπου όλοι έπρεπε να βγάλουν τους λόγους τους.

Ήταν η σειρά του να μιλήσει αλλά...

Κάπως έτσι, είχε έρθει η ώρα του κουμπάρου, ο οποίος σηκώθηκε και, κοιτάζοντας το κοινό, ένιωσε τα συναισθήματα να τον πνίγουν. Το χρώμα του έγινε... κάτασπρο και φαινόταν να μην είναι καλά, όταν αποφάσισε να κάνει κάτι, που άφησε άπαντες «κόκκαλο».

Συγκεκριμένα, ο κουμπάρος αποφάσισε να... σηκωθεί και να φύγει από το γάμο, αρχίζοντας να τρέχει έξω από την αίθουσα και προκαλώντας χάος. Το ζευγάρι ένιωσε αρκετά άνετα, αφήνοντας φυσικά το γλέντι κατά μέρος, ώστε να τον ηρεμήσει, αν και το περιστατικό δεν ήταν τόσο κακό όσο η στιγμή που η νύφη πλακώθηκε με την ξαδέλφη της.

γαμοσ-γαμπροσ-νυφη-κουμπαροσ-14-10

Δεν πήγε καλά αυτό: Γαμπρός ήθελε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο με μηχανή στον γάμο - Έφαγε τούμπα και κατέληξε στο νοσοκομείο!

O γαμπρός ήθελε να εντυπωσιακή είσοδο στον γάμου του στην Πάρμα, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο πρωταγωνιστής της παρακάτω ιστορίας είναι λάτρης των μηχανών και έτσι αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκκλησία με μία τέτοια, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων του.

Μόνο που στην τελευταία στροφή πριν τον χώρα της τελετής στην Πάρμα, έπρεπε να κάνει ένα μπαντιλίκι, το οποίο δεν του βγήκε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να πέσει με άσχημο τρόπο κάτω. Κατέληξε να έχει σπάσει ένα κόκκαλο στον αυχένα και να κάνει 5 ράμματα στο κεφάλι, στο κοντινό νοσοκομείο, με τη νύφη να είναι δίπλα του, φορώντας ακόμα το νυφικό της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share