Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γάμος-παρωδία: «Γυαλιά καρφιά» με την ερωμένη του γαμπρού να εισβάλλει φορώντας το ίδιο νυφικό με τη νύφη!

Επικό βίντεο με όσα συνέβησαν

10 Οκτωβρίου 2022 16:25
Γάμος-παρωδία: «Γυαλιά καρφιά» με την ερωμένη του γαμπρού να εισβάλλει φορώντας το ίδιο νυφικό με τη νύφη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η νύφη και ο σοκαρισμένος γαμπρός δεν θα ξεχάσουν ποτέ την ημέρα του γάμου τους! Καθώς το ζευγάρι ήταν έτοιμο να δεσμευτεί, η δυσαρεστημένη μυστική ερωμένη του γαμπρού εισέβαλε στην τελετή. Δείτε στο βίντεο το σοκαρισμένο πλήθος να φωνάζει, ενώ εκείνη άρπαξε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους καλεσμένους.

Μιλώντας σε τοπική διάλεκτο, η γυναίκα – φορώντας το ίδιο λευκό νυφικό, άσπρο πέπλο και λευκά γάντια, όπως η νύφη – είπε στους καλεσμένους ότι ο γαμπρός ήταν άπιστος και ψεύτης. Κάποιοι προσπάθησαν να τη διώξουν, αλλά εκείνη αρνήθηκε να φύγει και αντ ‘αυτού συνέχισε την φλογερή ομιλία της.

Η νύφη και ο γαμπρός έμειναν αποσβωλομένοι με τις αποκαλύψεις της. Το περιστατικό, που έλαβε χώρα στην Γκάνα, αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων, αφού αργότερα ακολούθησε έντονος καυγάς μέσα στην αίθουσα. Δεν είναι γνωστό εάν η νύφη και ο γαμπρός παντρεύτηκαν τελικά, μετά τη δραματική αντιπαράθεση.

Μία νύφη συμπεριφέρθηκε σαν μανιακή την ημέρα του γάμου της. Όταν ο γιατρός κοίταξε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της έπαθε εγκεφαλικό!

Ο Δρ Πάνασεκ του Σακραμέντο, αντιμετώπισε μια πανικόβλητη νύφη την ημέρα του γάμου της. Η Κέλι ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απροσδόκητη στάση στο νοσοκομείο. Με νυφικό, κότσο και όλα.Εσείς ξέρατε γιατί δεν κάνει δυο νύφες να συναντηθούν στην ίδια Εκκλησία;

Σε αυτή την αναπαράσταση από το Untold Stories του ER, η μητέρα της Κέλι είπε στον Δρ Πάνασεκ ότι η κόρη της βίωνε άγχος και ψευδαισθήσεις. Ίσως ήταν ο πανικός του γάμου που ξέφυγε από τον έλεγχο, ή προηγουμένως απαρατήρητα θέματα συμπεριφοράς. Όποια και αν ήταν, η ξέφρενη μητέρα της νύφης σκέφτηκε ότι η Kelly είχε τρελαθεί και ζητούσε έναν ψυχίατρος να την αξιολογήσει εγκαίρως για το γάμο.

Αλλά ο Δρ Πανασεκ δεν νομίζε ότι ήταν ένα ψυχιατρικό πρόβλημα. Απλά, όταν η Κέλι είπε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, ο Δρ Πάνασεκ της ζήτησε να μείνει ακίνητη ενώ επιθεώρησε το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. «Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν», είπε.

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία πίσω από τα παράπονα της νύφης, και όπως αποδείχθηκε, η Κέλι δεν ήταν τρελή. Ο Δρ Πάνασεκ τράβηξε από το κεφάλι της Kelly μια προνύμφη αλογόμυγας μήκους ενός εκατοστού που μεγάλωνε σε ένα τραύμα στο κρανίο της. Μπλιάχ! Αλλά δεν υπήρχε μόνο μια προνύμφη στο κεφάλι της Κέλι Ελπίζουμε μόνο η Kelly να πρόλαβε τον γάμο της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share