Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδιές η μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού: «Ανυπομονούμε να ζήσουμε και με τα δυο μωράκια μας κάτω από την ίδια στέγη»

Μας συγκίνησε!

7 Οκτωβρίου 2022 14:36
Ραγίζει καρδιές η μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού: «Ανυπομονούμε να ζήσουμε και με τα δυο μωράκια μας κάτω από την ίδια στέγη»
Πηγή: dailymail.co.uk
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μικρούλα Addy γεννήθηκε πρόωρα τον Δεκέμβριο του 2019 και ανέπτυξε χρόνια πνευμονοπάθεια. Η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 2 ολόκληρα χρόνια προτού πάρει εξιτήριο και πάει για πρώτη φορά σπίτι της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Άκρως συγκινητικό: Γυναίκα φεύγει από την εκκλησία στον γάμο της για να χορέψει τον πρώτο χορό με τον άρρωστο πατέρα της (Video)

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών και της οικογένειάς της, υπήρχαν φορές που δεν ήξεραν αν το παιδί θα τα κατάφερνε στο τέλος. Όμως, αποδείχθηκε πως η μικρούλα ήταν αληθινή μαχήτρια και πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη ζωή της.

«Είναι απίστευτο το πόσα έχει αντέξει. Είναι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο», είπε ο πατέρας της, Chris Smith, ενώ δήλωσε ότι η κόρη του είναι η ηρωίδα του.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού: «Ανυπομονούμε να ζήσουμε και με τα δυο μωράκια μας κάτω από την ίδια στέγη»

Οι γονείς της Addy νοίκιαζαν σπίτι απέναντι απ’ το νοσοκομείο, έτσι ώστε να βρίσκονται στο πλευρό της κόρης τους ανά πάσα ώρα και στιγμή. «Δεν ξέραμε αν θα επιζήσει», είπε η μητέρα της.

Οι γιατροί δήλωσαν ότι δεν έχουν ξαναδεί περίπτωση όπως αυτή της Addy. Είχε αναπνευστική ανεπάρκεια και χρειαζόταν συνεχώς αναπνευστήρα. Πιστεύουν ωστόσο, ότι η υγεία της θα βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο.

Πέρασαν 848 ημέρες μέχρι η μικρούλα να μπορέσει να πάει σπίτι της. Στο μεταξύ είχε γεννηθεί ο αδερφός της, ο οποίος τώρα είναι 6 μηνών. «Ανυπομονούμε να ζήσουμε και με τα δυο μωράκια μας κάτω από την ίδια στέγη», δήλωσε συγκινημένη η μητέρα.

Το μωρό τους αρρώσταινε συνεχώς! Μόλις ανακάλυψαν την αιτία το σοκ τους ήταν τεράστιο!

Η μεγαλύτερη φοβία και αγωνία ενός γονιού είναι να μην αρρωστήσει το παιδάκι του και ειδικά όταν είναι ακόμη μωρό που η φαρμακευτική αγωγή είναι σχεδόν απαγορευτική. Δεν υπάρχει γονιός που να μην έχει ανησυχήσει έστω και για ένα απλό τσίμπημα ή μια γρατζουνιά, ας θυμηθούμε το παιδάκι που γεννήθηκε με ένα σημάδι καρδιάς στο πρόσωπο και παρά τις ανησυχίες των γονιών του αργότερα έγινε viral!

Στην περίπτωση του γιου της Πένυ και του Σιμόν Πάπουελ, ο μικρός αρρώσταινε συνεχώς και η κατάσταση του επιδεινώνονταν χωρίς κανένα προφανή λόγο.

Οπότε αυτό όπως καταλαβαίνεται είναι αρκετό για να ανησυχήσει τον κάθε γονιό, αλλά για καλή τους τύχη, ο Σιμόν είχε μία υποψία ότι για όλα αυτά μπορεί να έφταιγε το πλαστικό παγούρι που έπινε νερό – και τελικά είχε δίκιο!

ποτήρι

Ο γιος του χρησιμοποιούσε ένα ειδικό πλαστικό κύπελλο για νερό, το οποίο ήταν σχεδιάσμένο έτσι ώστε να μην χύνεται καθόλου νερό και αποτελούσε μία μεγάλη σωτηρία για πολλούς γονείς παγκοσμίως.

Αντί αυτού, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι συγκέντρωνε υγρά σε ένα σημείο όπου και δημιουργούταν μούχλα. Ναι καλά διαβάσατε, Μούχλα!

μούχλα
Ο Σιμόν και η Πένυ εξαγριώθηκαν, και αφού μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους στο Facebook, έμαθαν ότι δεν ήταν οι μόνοι που είχαν πάθει ζημιά από αυτό.

Το μωρό αυτό φαινόταν να μην αναπνέει από το τζάμι του αυτοκινήτου! Όταν το είδαν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι...

Μια μέρα το περασμένο καλοκαίρι, η Κάρολιν Σέιφερτ από το New Hampshire είχε βγει για ψώνια, όταν συνέβη κάτι απρόσμενο. Είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από πολυκατάστημα και είχε αφήσει μέσα το μωρό της, το οποίο φαινόταν να μην αναπνέει...

Ενώ έκανε τις δουλειές της, αρκετά άτομα πέρασαν δίπλα από το αυτοκίνητό της και παρατήρησαν ότι υπήρχε ένα μωρό στο πίσω κάθισμα. Το νεογέννητο ήταν τυλιγμένο με μια ελαφριά κουβέρτα και είχε ένα μπουκάλι με γάλα δίπλα του. Είχε αποπνικτική ζέστη και το μωρό βρισκόταν σε άμεσο ηλιακό φως. Οι διερχόμενοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία για να σώσουν το αβοήθητο παιδί, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, και να μην βιώσουν αυτό που έπαθε μια μητέρα που βρήκε το μωρό της με αίματα στο σπίτι!

Όταν έφτασε η αστυνομία, παρατήρησαν ότι το μωρό ήταν ακίνητο. Δεν έχασαν ούτε λεπτό και έσπασαν το πίσω παράθυρο για να σώσουν το μωρό, που φαινόταν να έχει σταματήσει να αναπνέει. Ένας από τους αστυνομικούς άρχισε να κάνει τεχνητή αναπνοή στο μωρό. Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το μωρό, στην πραγματικότητα, ήταν μια ρεαλιστική κούκλα από σιλικόνη! Ο αστυνομικός ο οποίος προσπάθησε να κάνει τεχνητή αναπνοή στο ψεύτικο μωρό έμεινε άναυδος και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Είχε ξεγελαστεί από μια κούκλα. Παρ ‘όλα αυτά, ήταν σίγουρος ότι ήταν ένα πραγματικό μωρό, και ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε ότι το ένιωσε σαν ένα πραγματικό μωρό, όταν το σήκωσε. Όπως αποδείχθηκε, η Κάρολιν είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια το γιο της και έκτοτε έκανε συλλογή από υπερ-ρεαλιστικές κούκλες.

Το μωρό αυτό φαινόταν να μην αναπνέει από το τζάμι του αυτοκινήτου! Όταν το είδα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι...

Κοστίζουν περίπου 2.000 δολάρια και για την Κάρολιν , ήταν ένας τρόπος να θρηνήσει τον χαμένο της γιο. Έχει στη συλλογή της πάνω από 40 κούκλες και τις παίρνει παντού μαζί της. Εκείνη τη μέρα, πήρε την κούκλα της, την Εινσλεί, και όλοι παραπλανήθηκαν από την ρεαλιστική εμφάνιση της κούκλας.

Όταν η Κάρολιν είδε τι συνέβη στο πάρκινγκ, ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση. Αλλά ο αστυνομικός, ο οποίος έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της, δεν τα έβαλε μαζί της, εξαιτίας της τραγικής εμπειρίας της και αποφάσισε να πληρώσει για τις ζημιές. Αυτή η γυναίκα που έχασε το παιδί της κάνει ό, τι μπορεί για να συνεχίσει τη ζωή της. Αυτές οι κούκλες είναι μια πραγματική παρηγοριά για εκείνη στην καθημερινή ζωή της.

Από τώρα και στο εξής, η Κάρολιν θα κολλάει ένα αυτοκόλλητο στο παράθυρο του αυτοκινήτου της για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους που περνούν δίπλα από το αυτοκίνητό της ότι το μωρό που βρίσκεται μέσα είναι μόνο μια κούκλα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αποτρέψει ένα να επαναληφθεί ένα παρόμοιο περιστατικό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share