Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν πήγε καλά αυτό: Γαμπρός ήθελε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο με μηχανή στον γάμο - Έφαγε τούμπα και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Μήπως δεν ήταν τελικά η πιο... τυχερή του μέρα;

5 Οκτωβρίου 2022 14:06
Δεν πήγε καλά αυτό: Γαμπρός ήθελε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο με μηχανή στον γάμο - Έφαγε τούμπα και κατέληξε στο νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O γαμπρός ήθελε να εντυπωσιακή είσοδο στον γάμου του στην Πάρμα, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο πρωταγωνιστής της παρακάτω ιστορίας είναι λάτρης των μηχανών και έτσι αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκκλησία με μία τέτοια, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων του.

γαμπροσ-γαμοσ-μηχανη-νοσοκομειο-5-10

Μόνο που στην τελευταία στροφή πριν τον χώρα της τελετής στην Πάρμα, έπρεπε να κάνει ένα μπαντιλίκι, το οποίο δεν του βγήκε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να πέσει με άσχημο τρόπο κάτω. Κατέληξε να έχει σπάσει ένα κόκκαλο στον αυχένα και να κάνει 5 ράμματα στο κεφάλι, στο κοντινό νοσοκομείο, με τη νύφη να είναι δίπλα του, φορώντας ακόμα το νυφικό της.

γαμπροσ-γαμοσ-μηχανη-νοσοκομειο-5-10

Η νύφη ήταν έτοιμη για το γάμο μέχρι που ο γαμπρός έγινε «Λούης» - Δε φαντάζεστε γιατί έφυγε από την εκκλησία

Το Athensmagazine.gr μετά την απίστευτη ιστορία με το γαμπρό και τη δύσκολη χρονιά, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία η οποία μας άφησε άφωνους, καθώς ένας γαμπρός ξεκίνησε να τρέχει εκτός... εκκλησίας. Ο λόγος είναι... επικός.

Οι καλεσμένοι του Στιούαρτ θα μπορούσαν να είχαν μαντέψει ότι θα είχε προγραμματιστεί κάποια έκπληξη. Αλλά όταν η ερώτηση, "Μπορώ να έχω τα δαχτυλίδια, παρακαλώ;" έγινε από τον Μπράτον, το μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο του Στιούαρτ έδωσε σε όλους την περίεργη αίσθηση, ότι θα έκανε κάτι ασυνήθιστο. Στη συνέχεια, η μέρα του γάμου απέκτησε ενδιαφέρον.

Μία εβδομάδα πριν από το γάμο του με τη Βίκυ, έκανε όλες τις προετοιμασίες για το περίτεχνο σχέδιό του και ο μόνος που εμπλέκονταν ήταν ο Μπράτον. Η αντίδρασή του καθώς βρισκόταν δίπλα στον γαμπρό και τη νύφη κατά την αλλαγή των δαχτυλιδιών, έδειξε, ότι το σχέδιο του δουλεύει πραγματικά. Η Βίκυ περίμενε κάποια πλάκα από τον μελλοντικό σύζυγό της, αλλά παρακολουθήστε την έκφρασή της καθώς βλέπει το σχέδιο του να ξεδιπλώνεται.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share