Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Έπεσε από τα σύννεφα» μητέρα που έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της - Όταν είδε πώς περνούν τα παιδιά με τον μπαμπά τους έπαθε σοκ (video)

Απίστευτο!

4 Οκτωβρίου 2022 18:21
«Έπεσε από τα σύννεφα» μητέρα που έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της - Όταν είδε πώς περνούν τα παιδιά με τον μπαμπά τους έπαθε σοκ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποιες μητέρες είναι πολύ σκεπτικές για το αν πρέπει να αφήσουν τα παιδιά με τον μπαμπά τους. Όταν ανησυχείς και σκέφτεσαι τα μικρά σου κάθε δευτερόλεπτο είναι δύσκολο να τα αφήσεις ακόμη και για λίγο με τον μεγαλύτερο λάτρη τους.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: 27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα για να διαπιστώσει τί κάνει ο άνδρας της - Μόλις βλέπει την αλήθεια παθαίνει το απόλυτο σοκ!

Για αυτό τον λόγο μια μητέρα τοποθέτησε κρυφή κάμερα όταν έφυγε από το σπίτι και άφησε τον άνδρα της υπεύθυνο για τα δύο μικρά παιδιά τους. Αυτό που ανακάλυψε όταν είδε το βίντεο ήταν απλά ξεκαρδιστικό, καταπληκτικό και της έφτιαξε τη διάθεση.

Οι περισσότεροι μπαμπάδες είναι πολύ άνετοι. Σίγουρα ο συγκεκριμένος δεν είναι ο καλύτερος χορευτής που υπάρχει αλλά χωρίς καμία αμφιβολία θα έκανε τα πάντα για να δεί τα παιδιά του να του χαμογελούν. Η σύζυγός του δεν έχει τίποτα να φοβάται όταν τα μικρά πρέπει να μείνουν μόνα μαζί του.

Απολαύστε το παρακάτω βίντεο με τον κεφάτο πατέρα και τα μικρά του και σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Πεθερός και «γαμπρός» βάζουν κρυφή κάμερα για να παρακολουθήσουν την κοπέλα του - Τότε την είδαν...

Ο πεθερός και ο γιος του έβαλαν κρυφή κάμερα για να τεστάρουν κατά πόσο η κοπέλα του είναι πιστή. Αυτό που κατέγραψε δεν το περίμεναν.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον επεισόδιο παρουσιάζει η εκπομπή «To Catch a Cheater». Αυτή τη φορά ένας νεαρός που είναι εκπαιδευόμενος αστυνομικός μαζί με τον πατέρα της κοπέλας του, τον Sergeant Renolds δοκιμάζει την αφοσίωση της κοπέλας του ρίχνοντας για δόλωμα έναν όμορφο νεαρό. Μπορεί αυτό που κατέγραψε να μην είναι τόσο σοκαριστικό, σαν αυτό που είδε ένας άλλος πατέρας να κάνει η κόρη του, αλλά σίγουρα αξίζει να το δείτε.

Θέλετε να μάθετε πως το χειρίστηκε η κοπέλα και πως αντέδρασαν πεθερός και «γαμπρός»; Δείτε το βίντεο…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share