Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η νύφη ήταν έτοιμη για το γάμο μέχρι που ο γαμπρός έγινε «Λούης» - Δε φαντάζεστε γιατί έφυγε από την εκκλησία

Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

4 Οκτωβρίου 2022 08:01
Η νύφη ήταν έτοιμη για το γάμο μέχρι που ο γαμπρός έγινε «Λούης»  - Δε φαντάζεστε γιατί έφυγε από την εκκλησία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr μετά την απίστευτη ιστορία με το γαμπρό και τη δύσκολη χρονιά, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία η οποία μας άφησε άφωνους, καθώς ένας γαμπρός ξεκίνησε να τρέχει εκτός... εκκλησίας. Ο λόγος είναι... επικός.

Οι καλεσμένοι του Στιούαρτ θα μπορούσαν να είχαν μαντέψει ότι θα είχε προγραμματιστεί κάποια έκπληξη. Αλλά όταν η ερώτηση, "Μπορώ να έχω τα δαχτυλίδια, παρακαλώ;" έγινε από τον Μπράτον, το μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο του Στιούαρτ έδωσε σε όλους την περίεργη αίσθηση, ότι θα έκανε κάτι ασυνήθιστο. Στη συνέχεια, η μέρα του γάμου απέκτησε ενδιαφέρον.

Μία εβδομάδα πριν από το γάμο του με τη Βίκυ, έκανε όλες τις προετοιμασίες για το περίτεχνο σχέδιό του και ο μόνος που εμπλέκονταν ήταν ο Μπράτον. Η αντίδρασή του καθώς βρισκόταν δίπλα στον γαμπρό και τη νύφη κατά την αλλαγή των δαχτυλιδιών, έδειξε, ότι το σχέδιο του δουλεύει πραγματικά.

Η Βίκυ περίμενε κάποια πλάκα από τον μελλοντικό σύζυγό της, αλλά παρακολουθήστε την έκφρασή της καθώς βλέπει το σχέδιο του να ξεδιπλώνεται.

Δείτε το βίντεο:

Η φωτογράφος ζήτησε από το γαμπρό να φιλήσει τη νύφη - Τότε το παρανυφάκι έκανε το απίστευτο

Η πιο σημαντική στιγμή σε έναν γάμο που περιμένουν πως και πως τόσο ο γαμπρός και η νύφη όσο και οι καλεσμένοι είναι το πρώτο φιλί. Απ' ότι φαίνεται αυτό το πρώτο φιλί περίμενε εν αγωνίως και το παρανυφάκι σε αυτό το γάμο.

Ιστορίες από γάμους κυκλοφορούν αμέτρητες, δείτε εδώ μια νύφη που ξέσπασε σε κλάματα όταν σταμάτησε η μουσική στη δεξίωση, σίγουρα όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό δεν έχουμε ξαναδεί.

Αυτό το 4χρονο κοριτσάκι είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που θα γινόταν παρανυφάκι που από νωρίς το πρωί έκανε ακριβώς ότι και η νύφη. Όταν λοιπόν ντύθηκε με το λευκό της φορεματάκι κι έβαλε τα λουλούδια στα μαλλιά της ένιωθε σαν να είναι νύφη κι εκείνη και φυσικά με αντίστοιχο γαμπρό ένα 3χρονο αγοράκι.

Η χαριτωμένη μικρή είναι η κόρη της νύφης κι απ' ότι φαίνεται ήθελε να κλέψει λίγη δόξα από τη μαμά της. Όταν το ζευγάρι έβγαζε τις αναμνηστικές φωτογραφίες, τους ζητήθηκε να φιληθούν. Στο άκουσμα της φράσης "να φιληθεί το ζευγάρι", η χαριτωμένη μικρή δεν έχασε ευκαιρία και φίλησε τον... μικρό γαμπρό αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η μικρή ρωτήθηκε για την εμπειρία της και εκείνη είπε με χαρά και καμάρι "ήμουν το καλύτερο παρανυφάκι του κόσμου"!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share