Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα για να διαπιστώσει τί κάνει ο άνδρας της - Μόλις βλέπει την αλήθεια παθαίνει το απόλυτο σοκ!

Απίστευτα τα όσα ανακάλυψε

3 Οκτωβρίου 2022 17:06
27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα για να διαπιστώσει τί κάνει ο άνδρας της - Μόλις βλέπει την αλήθεια παθαίνει το απόλυτο σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία. Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. Επίσης, μια 26χρονη είχε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστής και μετά μόλις τον έκλεισε νόμιζε ότι αυτή δεν κατέγραφε το τι έκανε μέσα στο σπίτι της αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν την απατά ο φίλος της - Μόλις τον είδε να την έχει αγκαλιά δεν φαντάζεστε τι έκανε (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νάνος έβαλε κρυφή κάμερα και βγήκε στους δρόμους – Δείτε πώς του συμπεριφέρονταν οι περαστικοί!

Ακόμα και σήμερα, ζούμε σε ένα κόσμο γεμάτο διακρίσεις, σχολιάζοντας αρνητικά ότι μας φαίνεται διαφορετικό από τον γενικό κανόνα. Ωστόσο, οφείλουμε να σεβόμαστε όλους τους συνανθρώπους μας.

Σε αυτό το βίντεο, θα γνωρίσετε τον 22χρονο Jonathan ΝονίοΚ που πάσχει από νανισμό και ζει στη Νέα Υόρκη. Μπορεί να είχε μια φυσιολογική παιδική ηλικία, ωστόσο, όταν το περιβάλλον του αντιλήφθηκε ότι δεν έχει κανονική ανάπτυξη όπως τα υπόλοιπα παιδιά, τότε, ξεκίνησαν τα σχόλια.

Σε αυτό το μικρό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε με τίτλο «Don’t Look Down On Me», έβαλε μια κρυφή κάμερα στα ρούχα και περπάτησε στους δρόμους της πόλης, θέλοντας να αποτυπώσει πως είναι η καθημερινότητα ενός νάνου. Οι αντιδράσεις των περιστατικών και τα σχόλια τους είναι ασφαλώς ανεπιθύμητα και προσβλητικά. Για αυτό το λόγο, στόχος του βίντεο είναι να καταλάβουμε όλοι, ότι δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον αρνητικά, απλά και μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share