Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

73χρονος παππούς 1 εβδομάδα μετά τον θάνατο του 2χρονου εγγονού του πήγε σούπερ μάρκετ - Όταν είδε τι κράταγε ένα παιδάκι...

Απίστευτο και όμως αληθινό!

3 Οκτωβρίου 2022 09:44
73χρονος παππούς 1 εβδομάδα μετά τον θάνατο του 2χρονου εγγονού του πήγε σούπερ μάρκετ - Όταν είδε τι κράταγε ένα παιδάκι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια βδομάδα μετά τον θάνατο του 2χρονου εγγονού του, ένας 73χρονος παππούς όταν είδε τι είχε ένα παιδί μέσα στο καλάθι με τα ψώνια «πάγωσε». Συγκεκριμένα, η Alyssa Hecker από την Oklahoma ψώνιζε με τον γιο της, Owen, όταν συνάντησαν έναν ηλικιωμένο άντρα. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Όταν ο Owen χαιρέτησε τον παππού που πέρασε από δίπλα τους, σταμάτησε και τους πλησίασε. Αυτό που συνέβη στην συνέχεια ήταν τόσο συγκινητικό, που η Alyssa έβαλε τα κλάματα. Κοινοποίησε την εμπειρία της στο Facebook: «Ψωνίζαμε και περιμέναμε την γιαγιά. Βρήκαμε κάτι δεινόσαυρους.

Ο Owen τους πήρε και τους τρεις και προσπαθούσαμε να διαλέξουμε ποιον ήθελε, όταν φώναξε “Γεια!”, σε έναν παππού που πέρασε από δίπλα μας. Παράλληλα δείτε και άλλη μια συγκινητική ιστορία με έναν παππού του οποίου του έδιναν 9 μήνες ζωή λόγω καρκίνου... Όμως εκείνος πήγε στην Ικαρία και έγινε το θαύμα.

73χρονος παππούς 1 εβδομάδα μετά τον θάνατο του 2χρονου εγγονού του πήγε σούπερ μάρκετ - Όταν είδε τι κράταγε ένα παιδάκι...

Τι έγραψε στο Facebook η μητέρα του παιδιού

Εκείνος γύρισε και είπε, “Γεια σου, γλυκό αγόρι”. Άρχισε να παίζει με τους δεινόσαυρους μαζί με τον Owen, αλλά στον τρελό κόσμο που ζούμε, δίσταζα, αφού ήταν πολύ κοντά του. Ο άντρας έβγαλε το πορτοφόλι του και έβαλε 20 δολάρια, τα έβαλε στην τσέπη του Owen και είπε, “Μόλις έχασα τον 2χρονο εγγονό μου την περασμένη εβδομάδα.

Πάρε αυτά τα χρήματα και αγόρασε στο παιδί και τους 3 δεινόσαυρούς”. Χάιδεψε την πλάτη του Owen, σκούπισε τα δάκρυα του και έφυγε. Όταν o Οwen του φώναξε “Ευχαριστώ”, εκείνος γύρισε! Υπάρχει ακόμα καλό στον κόσμο.»

Η κόρη τους έπεσε σε κώμα - Αυτό που έκανε όμως η μητέρα της έχει συγκλονίσει τον πλανήτη! (Video)

H Lindsey Lourenco ήταν μαχήτρια. Και δεν το λέμε απλά έτσι: Η Lindsey ήταν μόλις 18 χρονών και είχε περάσει 6 χρόνια της ζωής της παλεύοντας με την λευχαιμία. Κάθε φορά που αυτή η γενναία ψυχή ανάρρωνε από έναν εξαντλητικό γύρο χημειοθεραπείας, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά είχε νικήσει τον καρκίνο, η φρικτή ασθένεια επέστρεφε.

Η τελευταία φορά ήταν χειρότερη από όλες τις προηγούμενες. Τελικά έπεσε σε κώμα από το οποίο δεν ξύπνησε. Μια μέρα, η μητέρα της κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου και της χάρισε αυτές τις όμορφες εικόνες αγάπης. Η αγάπη μιας μητέρας για το παιδί της είναι μοναδική. Το βίντεο δείχνει μια θλιβερή αλλά όμορφη στιγμή ανάμεσα στην Lindsey και την μητέρα της με τον εύστοχο και συγκινητικό τρόπο.

Η οικογένεια Lourenco είναι σίγουρη ότι η Lindsey ένιωσε αυτό το απίστευτα όμορφο τραγούδι από την μητέρα της, παρ’όλο που ήταν σε κώμα. Κοινοποιήστε το βίντεο για να αντλήσουν και άλλοι άνθρωποι δύναμη από το τραγούδι της Darlene. Παράλληλα δείτε και τα 9 προειδοποιητικά συμπτώματα της λευχαιμίας που συχνά αγνοούνται.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share