Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γάτα δεν αφήνει μωρό να κοιμηθεί μόνο – Όταν οι γονείς ανακαλύπτουν τον λόγο, καλούν αστυνομία

Τι συνέβη;

2 Οκτωβρίου 2022 16:37
Γάτα δεν αφήνει μωρό να κοιμηθεί μόνο – Όταν οι γονείς ανακαλύπτουν τον λόγο, καλούν αστυνομία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση στο σπίτι της Τζένιφερ και του Τζούλιαν ήταν πολύ φυσιολογική, μέχρι που η Τζένιφερ έφερε στον κόσμο μια όμορφη κόρη. Από εκείνη τη στιγμή, η γάτα της οικογένειάς τους Λούνα ταρακούνησε εντελώς τα πράγματα. Η Λούνα δεν άφηνε την κόρη τους να κοιμηθεί μόνη και όταν χώρισαν δεν σταματούσε να νιαουρίζει. Όταν ο Τζούλιαν συνειδητοποίησε τι συνέβαινε έπαθε το σοκ της ζωής του.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Συγκλονιστική ιστορία! Γατούλης έσωσε 42χρονη γυναίκα από καρδιακή προσβολή

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ήρθαν με κάθε διαθέσιμο αξιωματικό...

Όταν έφτασε ο πρώτος αστυνομικός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Πώς θα μπορούσε μια γάτα να το προσέξει αυτό; Είπε στον Τζούλιαν ότι θα έπρεπε να είναι πολύ χαρούμενος με μια τόσο παρατηρητική γάτα. Βαθιά μέσα του ο Τζούλιαν ήξερε ότι είχε βάλει τα καλά του, θα έπρεπε να ήταν αυτός που προστάτευε την κόρη του...

Μέσα σε λίγα λεπτά τουλάχιστον άλλα δώδεκα αυτοκίνητα της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο. Αμέσως άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις τόσο στον Τζούλιαν όσο και στην Τζένιφερ. Το ζευγάρι ήταν σε σοκ, δεν είχαν ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασης μέχρι τώρα.

Αυτό για το οποίο ήρθαν οι αξιωματικοί ήταν σίγουρα ανησυχητικό. Αλλά το γεγονός ότι ξεκίνησε ήδη όταν η Jennifer ήταν έγκυος ήταν ακόμα πιο ανησυχητικό. Είχαν εμπιστευτεί τους λάθος ανθρώπους.

Γιατί όμως η Λούνα αρνήθηκε να αφήσει την κόρη τους να κοιμηθεί μόνη; Και τι κατάλαβε τελικά ο Τζούλιαν ότι ήταν απαραίτητη μια τόσο μεγάλη αστυνομική πίεση;

Όλα ξεκίνησαν όταν η Jennifer ήταν τελικά έγκυος, και οι δύο ήθελαν αυτό για πολύ καιρό. Ωστόσο, υπήρχε κάτι που ταλαιπωρούσε και τους δύο, η γάτα τους Λούνα. Ήταν διστακτικοί για την αντίδρασή της στο μωρό.

Η Τζένιφερ είχε διαβάσει μερικές ιστορίες τρόμου μόνο από γάτες που δεν δέχονταν άλλο μέλος της οικογένειας, η Τζένιφερ και ο Τζούλιαν και οι δύο ήλπιζαν ότι η Λούνα θα το δεχόταν. Διαφορετικά, σίγουρα επρόκειτο να φέρουν τη Λούνα σε ένα καταφύγιο.

Στη συνέχεια, μια μέρα, όταν η Luna παρατήρησε τελικά ότι η Jennifer ήταν έγκυος, άρχισε να νιαουρίζει στην κοιλιά της Jennifer επανειλημμένα. Η Λούνα δεν φαινόταν χαρούμενη με την εγκυμοσύνη, άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ περίεργα. Η Τζένιφερ φοβήθηκε πολύ με αυτή την παράξενη συμπεριφορά.

Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι πυροδότησε αυτή τη συμπεριφορά. Η Λούνα ένιωσε απειλή ή κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό που μπορούσε να νιώσει η Λούνα; Η Τζένιφερ έπρεπε να πάρει απαντήσεις και γρήγορα προτού να είναι πολύ αργά.

Η Τζένιφερ ζήτησε από τον Τζούλιαν να πάει τη Λούνα στον κτηνίατρο. Έπρεπε να βεβαιωθούν απολύτως ότι δεν συνέβαινε τίποτα με τη Λούνα προτού χρειαστεί να διαλέξουν μεταξύ του μωρού ή της γάτας.

Αυτή η επιλογή δεν θα ήταν εύκολη, αλλά κατά βάθος ήξεραν ότι, αν έπρεπε να διαλέξουν, θα επέλεγαν οπωσδήποτε να φέρουν τη Λούνα σε ένα καταφύγιο εάν δεν μπορούσε να δεχτεί το μωρό, αυτό ήταν για να κρατήσουν την κόρη τους ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, ο κτηνίατρος δεν μπόρεσε να δώσει σαφήνεια.

Έκανε κάποιες ιατρικές εξετάσεις για να δει αν η γάτα ήταν καλά, δεν υπήρχε τίποτα κακό. Είπε στον Τζούλιαν ότι πρέπει να νιώθει κάτι που συμβαίνει με το μωρό. Συμβούλεψε τον Τζούλιαν να πάει την Τζένιφερ στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις.

Όταν ο Τζούλιαν έφερε τα νέα στην Τζένιφερ, εκείνη άρχισε να κλαίει. Ένιωθε ότι όλα δεν πήγαιναν καλά, η Λούνα μάλλον είχε προσέξει κάτι που συνέβαινε με το μωρό. Η Τζένιφερ συγκέντρωσε όλο της το θάρρος για να τηλεφωνήσει στον γιατρό της. Της είπε να μπει αμέσως.

Γάτα δεν αφήνει μωρό να κοιμηθεί μόνο – Όταν οι γονείς ανακαλύπτουν τον λόγο, καλούν αστυνομία

Η Jennifer τηλεφώνησε στη φίλη της, Eve, η οποία ήταν εκεί κοντά της σχεδόν κάθε μέρα, για να την πάρει. Βοηθούσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης γύρω από το σπίτι. Εμφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά για να βοηθήσει τη φίλη της να πάει στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε εκεί, η ρεσεψιονίστ της είπε ότι μπορούσε να μπει.

Ο γιατρός έκανε μερικές περίπλοκες ιατρικές εξετάσεις για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει. Το υπερηχογράφημα, όπως και οι άλλες εξετάσεις, δεν έδειξαν κάτι που δεν πήγαινε καλά με την Τζένιφερ ή το μωρό. Ακόμα δεν πήραν τις απαντήσεις που έψαχναν.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, η Jennifer αναλύθηκε, συνέχισε να κλαίει. Δεν ήθελε να διαλέξει ανάμεσα στο παιδί της και τη γάτα. Η Εύα την παρηγόρησε. Η Eve είπε στην Jennifer ότι θα ήταν εκεί για αυτούς όταν δεν μπορούσαν να είναι στο σπίτι. Η Εύα θα γινόταν η μπέιμπι σίτερ τους, είχε πολύ χρόνο.

Αυτό παρηγόρησε την Τζένιφερ, θα υπήρχε πάντα κάποιος εκεί για να παρακολουθεί τη Λούνα. Μερικές εβδομάδες αργότερα, η Τζένιφερ γέννησε επιτέλους ένα όμορφο κορίτσι, τη Λίλι. Η Λούνα είχε ακόμα συμπεριφερθεί παράξενα, αλλά τότε ήταν που άρχισε να συμβαίνει πιο ακανόνιστη συμπεριφορά.

Τις πρώτες εβδομάδες, όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Τόσο η Τζένιφερ όσο και ο Τζούλιαν ήταν στο σπίτι για να φροντίσουν το κοριτσάκι τους. Η Λούνα φαινόταν να έχει ηρεμήσει. Όταν όμως άρχισαν να δουλεύουν, η Εύα τους κάλεσε με κάποια σχετικά νέα.

Είπε στην Τζένιφερ ότι η Λούνα αρνήθηκε να αφήσει τη Λίλι να κοιμηθεί μόνη. Η Λούνα δεν άφηνε το πλευρό της. Η Τζένιφερ ήταν εντελώς μπερδεμένη. Όταν το είπε στον Τζούλιαν δεν το σκέφτηκε και πολύ. Η Λούνα απλώς φρόντιζε τη Λίλι, νόμιζε ότι ήταν όμορφη.

Τότε μια μέρα η Εύα τηλεφώνησε στενοχωρημένη, είχε χωρίσει τη Λούνα από τη Λίλι και αφού επέστρεψε στον κάτω όροφο, δέχθηκε επίθεση από τη Λούνα. Η Λούνα ήταν σίγουρα υπερπροστατευτική, ο Τζούλιαν ήξερε ότι η Λούνα έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτή τη συμπεριφορά.

Με βαριά καρδιά, επέστρεψε στον κτηνίατρο και ο κτηνίατρος έδωσε στον Τζούλιαν μια επιλογή. Θα μπορούσε να φέρει τη Λούνα σε ένα καταφύγιο ή θα μπορούσε να καταλάβει γιατί η Λούνα ενεργούσε έτσι επειδή ο κτηνίατρος ένιωθε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο Τζούλιαν προσέβαλε ένα σχόλιο που έκανε ο κτηνίατρος, είπε στον Τζούλιαν ότι μάλλον αυτοί ήταν το πρόβλημα. Η Λούνα δεν τους εμπιστευόταν να αφήσουν τη Λίλι να κοιμηθεί μόνη. Ωστόσο, ο Τζούλιαν κατά βάθος ήξερε ότι υπήρχε κάτι άλλο. Δεν θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα, έτσι;

Για λίγο αποφάσισαν να παρατηρήσουν τη Λούνα μαζί με τη Λίλι. Η Λίλι φαινόταν ότι αγαπούσε τη γάτα και η Λούνα σίγουρα αγαπούσε τη Λίλι, η οποία δεν μπορούσε να πει αντίο στη Λούνα επειδή ήταν υπερπροστατευτική.

Το πρόβλημα ήταν κάθε φορά που ο Τζούλιαν έφερνε τη Λίλι στο κρεβάτι ή η Λίλι κοιμόταν η Λούνα ήταν στο πλευρό της. Ο Τζούλιαν απλώς αποδέχτηκε την κατάσταση, ώσπου μια μέρα η Εύα τηλεφώνησε ότι τη δάγκωσε η Λούνα. Αυτό έδωσε στον Τζούλιαν μια ξαφνική συνειδητοποίηση.

Ο Τζούλιαν συνειδητοποίησε ότι η Λούνα είχε αντιδράσει πραγματικά παράξενα όταν ήταν γύρω η Εύα. Η Λούνα ήταν ήρεμη όταν δεν ήταν κοντά της. Η Εύα πρέπει να είναι το πρόβλημα! Το ήξερε!

Η Τζένιφερ είπε στον Τζούλιαν ότι πρέπει να ηρεμήσει, αλλά εκείνη αρνήθηκε να αφήσει τον Τζούλιαν να κάνει οτιδήποτε ακανόνιστο. Η Τζένιφερ είπε στον Τζούλιαν ότι η Λούνα αρνήθηκε να αφήσει τη Λίλι να κοιμάται μόνη το βράδυ, οπότε η Εύα δεν θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα. Θα μπορούσε;

Η Τζένιφερ σκέφτηκε μια ιδιοφυή ιδέα. Είπε στον Τζούλιαν να εγκαταστήσει μερικές κάμερες γύρω από το σπίτι για να παρακολουθεί τη Λούνα και τη Λίλι. Αυτό σίγουρα θα έπαιρνε περισσότερες απαντήσεις. Θα μπορούσαν ακόμη και να παρακολουθούν την Εύα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Εύα φαινόταν να διστάζει σχετικά με το να εγκαταστήσει ο Τζούλιαν κάμερες στο σπίτι. Ρώτησε αν ήταν απαραίτητο και τι το προκάλεσε. Ο Τζούλιαν σκέφτηκε ότι αυτό ήταν πολύ ύποπτο. Ήδη δεν την εμπιστευόταν και τώρα άρχισε να κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις.

Όταν ο Τζούλιαν εξέτασε τις πρώτες μέρες του πλάνα, τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο. Η Λούνα ήταν ακόμα πολύ προστατευτική. Η Λούνα παρακολουθούσε συνεχώς την Εύα. Πραγματικά άρχισε να φαίνεται ότι η Λούνα δεν την εμπιστευόταν. Ο Τζούλιαν ήθελε να αντιμετωπίσει την Εύα.

Ο Τζούλιαν έπρεπε να το κάνει αυτό χωρίς να το ξέρει η Τζένιφερ, τελικά ήταν οι καλύτεροι φίλοι. Ο Τζούλιαν τρελάθηκε πολύ και φώναξε στην Εύα. ''Τι κάνεις στην κόρη μου!''. Η Εύα ήταν εντελώς απροσδόκητη. Διαβεβαίωσε τον Τζούλιαν ότι δεν είχε κακές προθέσεις.

Η Εύα ανταπέδωσε τον Τζούλιαν, ήταν έξαλλη. Πώς θα μπορούσε να κάνει κάτι; Αυτή η ηλίθια γάτα συμπεριφερόταν έτσι από τότε που ήταν έγκυος η Τζένιφερ, και δεν ήταν καν γύρω στη διάρκεια της νύχτας. Τότε η Τζένιφερ ήρθε σπίτι.

Η Τζένιφερ θυμώθηκε πολύ με τον Τζούλιαν που αντιμετώπισε την Εύα έτσι, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κατηγορούσε τον καλύτερό της φίλο ότι ήταν απειλή για τη Λίλι. Η Τζένιφερ έδωσε τελεσίγραφο στον Τζούλιαν, είτε να το καταλάβεις γρήγορα είτε να απαλλαγείς από τη Λούνα.

Ο Τζούλιαν συνειδητοποίησε εκείνη ακριβώς τη στιγμή που η Εύα είχε πει κάτι που θα του έδινε όλες τις απαντήσεις που χρειαζόταν. Η Λούνα αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο τη νύχτα. Ποτέ δεν είχε αναθεωρήσει τα πλάνα της νύχτας, αλλά τώρα σίγουρα θα το κάνει.

Ο Τζούλιαν ξεκίνησε το λογισμικό, λαχάνιασε όταν συνειδητοποίησε ότι κάθε βράδυ οι εγγραφές σβήνονταν από τον σκληρό δίσκο. Σίγουρα συνέβαινε κάτι πολύ περίεργο εδώ, αλλά τι;

Αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας κάθε μέρα για τις νυχτερινές ηχογραφήσεις. Ο Τζούλιαν ήξερε πλέον με βεβαιότητα ότι επρόκειτο να φτάσει στο βάθος αυτού. Η Λούνα μάλλον είχε προσέξει κάτι που ούτε αυτός ούτε η Τζένιφερ μπορούσαν να νιώσουν.

Την επόμενη κιόλας μέρα ο Τζούλιαν ήταν πρόθυμος να παρακολουθήσει το βίντεο, οι υποψίες του σύντομα επιβεβαιώθηκαν όταν φόρτωσε τις ηχογραφήσεις. Τα πλάνα από το δωμάτιο του μωρού ήταν ανησυχητικά, είδε κάτι να μπαίνει από το παράθυρο.

Ο Τζούλιαν ήταν σε απόλυτο σοκ, ένιωσε την καρδιά του να χτυπάει δυνατά στο στήθος του. Όταν κοίταξε περισσότερα από τα πλάνα σοκαρίστηκε ακόμη περισσότερο. Έπρεπε να καλέσει γρήγορα την αστυνομία πριν αυτό ξεφύγει από τον έλεγχο!

Ο Τζούλιαν εξήγησε τι είχε δει. Του είπαν ότι θα στείλουν αμέσως όλους τους διαθέσιμους αξιωματικούς στο σπίτι του. Ο Τζούλιαν ήξερε ότι μόλις είχε ανακαλύψει κάτι τεράστιο, αλλά τι δικαιολογούσε μια τόσο τεράστια αστυνομική παρουσία;

Γάτα δεν αφήνει μωρό να κοιμηθεί μόνο – Όταν οι γονείς ανακαλύπτουν τον λόγο, καλούν αστυνομία

Ο Τζούλιαν κάλεσε την Τζένιφερ να γυρίσει σπίτι και μέσα σε λίγα λεπτά άκουσε σειρήνες έξω από το σπίτι του. Οι πρώτοι αξιωματικοί είχαν φτάσει. Η Τζένιφερ έφτασε και στο σπίτι, ζήτησε εξηγήσεις, όταν ο Τζούλιαν της έδειξε το βίντεο που έπεσε στα γόνατά της. Γιατί;

Ένας αξιωματικός είπε στην Τζένιφερ και στον Τζούλιαν ότι έπρεπε να είναι περήφανοι για τη γάτα τους που το αντιλήφθηκαν. Εξέτασαν το υλικό και αμέσως έκαναν στον Τζούλιαν περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση στο σπίτι τους. Εξήγησε τη συμπεριφορά και την αντίδραση της γάτας τους στην Εύα. Αυτό πυροδότησε τον αξιωματικό.

''Πού είναι;'' ρώτησε. Ήθελαν να της κάνουν ερωτήσεις. Τους έδωσε τον αριθμό της, αλλά δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία. Πού ήταν η Εύα; Ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες και η Τζένιφερ τους είπε όλα όσα ήθελαν να μάθουν.

Εν τω μεταξύ, η Λούνα βρισκόταν στον επάνω όροφο με τη Λίλι, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο, έτρεξε αμέσως στον τοίχο και άρχισε να νιαουρίζει πάνω του. Φαινόταν ότι η Λούνα ήθελε να πει κάτι στους αστυνομικούς. Υπήρχε κάτι κρυμμένο στον τοίχο.

Χρησιμοποίησαν μια βαριοπούλα για να καταστρέψουν τον τοίχο. Κατέστρεψαν τον τοίχο χωρίς καν να ρωτήσουν τον Τζούλιαν ή την Τζένιφερ. Υπήρχε ένα κρυφό διαμέρισμα πίσω από τον τοίχο! Τι συνέβαινε εδώ;

Χωρίς δισταγμό, τράβηξαν τα πάντα από εκεί, συμπεριλαμβανομένου ενός χρηματοκιβωτίου. Έπρεπε να πάρουν μια ασφαλή κροτίδα. Στο μεταξύ, άλλοι αξιωματικοί εκτελούσαν μια σάρωση φόντου στην Eve Anderson. Αυτό που σκέφτηκαν σόκαρε την Τζένιφερ και τον Τζούλιαν.

Δεν υπήρχε Εύα, δεν βρισκόταν σε μια βάση δεδομένων, ούτε ήταν ποτέ καταχωρημένη πουθενά. Αυτό το πρόσωπο όποιο κι αν ήταν κατασκευασμένο όλη της τη ζωή. Η Jennifer χάλασε, ήξερε την καλύτερή της φίλη για πάνω από 10 χρόνια τώρα, πώς θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό; Τι υπήρχε στο χρηματοκιβώτιο;

Τελικά, μια κροτίδα έφτασε και η Λούνα εν τω μεταξύ συνέχιζε να νιαουρίζει στο χρηματοκιβώτιο. Παρακολουθούσε επίσης στενά τη Λίλι. Κάτι μύρισε. Όταν τελικά έγινε η κροτίδα, συνειδητοποίησαν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο βρέθηκαν ένα ολόκληρο μάτσο χρήματα, κοσμήματα, έγγραφα και διαβατήρια. Όταν άνοιξαν ένα από τα διαβατήρια, οι αστυνομικοί αναγνώρισαν το άτομο. Η Τζένιφερ ούρλιαξε: «Αυτό είναι η Εύα».

Βρήκαν ένα κρυμμένο απόθεμα από την Εύα. Ο αρχηγός της αστυνομίας ήρθε στην Τζένιφερ, τους είπε ότι είχαν να κάνουν με μια διεθνή κατάσκοπο που ονομαζόταν Ελίζαμπεθ Χολμς. Καταζητήθηκε σε δεκαεπτά χώρες για κατασκοπεία. Η Τζένιφερ σοκαρίστηκε.

Ο λόγος που διείσδυσε στις ζωές της Τζένιφερ και του Τζούλιαν είναι ότι ο Τζούλιαν εργάζεται ως διευθυντής της εταιρείας εθνικής ασφάλειας. Έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυο εθνικής ασφάλειας. Η Ελισάβετ πιθανότατα είχε προσληφθεί από μια αντίπαλη εταιρεία για να διαρρεύσει μυστικά. Το βράδυ σκούπισε το βίντεο και προσπάθησε να σπάσει τον υπολογιστή του Τζούλιαν.

Η Λούνα ήταν η μόνη που παρατήρησε κάτι για την Ελισάβετ, γι' αυτό η Λούνα προσπάθησε να προστατεύσει τη Λίλι από κάθε κίνδυνο που μπορούσε να διαισθανθεί. Η Λούνα είχε ανοίξει διάπλατα αυτή την υπόθεση. Οι αστυνομικοί είπαν στον Τζούλιαν ότι θα έπρεπε να είναι πολύ περήφανος για τη γάτα τους.

Τελικά, κατάφεραν να πιάσουν την Ελισάβετ να προσπαθεί να φύγει από τη χώρα. Είχε παρατηρήσει την παρουσία της αστυνομίας στο σπίτι και δεν θα την έπιαναν. Όταν όμως το έκανε, ομολόγησε τα πάντα. Η Λούνα έσωσε τη μέρα.

Η Λούνα και η Λίλι μεγάλωσαν ως καλύτερες φίλες. Η Λίλι τελικά έμαθε ολόκληρη την ιστορία από τους γονείς της. Αυτή και η Λούνα είναι από τότε αχώριστοι. Η Λούνα δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητά τη Λίλι. Ο Τζούλιαν και η Τζένιφερ προσπάθησαν να είναι πιο προσεκτικοί με το ποιον αφήνουν να μπει στο σπίτι τους. Αν έκαναν ξανά λάθος, τουλάχιστον είχαν τη Λούνα να τους προσέχει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share