Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γαμπρός και νύφη ζήτησαν από τις 4 γιαγιάδες τους να έχουν έναν ξεχωριστό ρόλο στον γάμο τους...Δεν πάει το μυαλό σας!

Θα συγκινηθείτε!

2 Οκτωβρίου 2022 09:21
Γαμπρός και νύφη ζήτησαν από τις 4 γιαγιάδες τους να έχουν έναν ξεχωριστό ρόλο στον γάμο τους...Δεν πάει το μυαλό σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το ζευγάρι όταν αποφάσισε να παντρευτεί έκανε κάτι που λίγοι θα μπορούσαν να σκεφτούν. Μιας και η κάθε γιαγιά παίζει σημαντικό ρόλο στην οικογένεια και στην καρδιά του καθενός, αποφάσισαν να τις ανταμείψουν!

Το ζευγάρι απο το Τενεσί ήταν μαζί για δύο χρόνια όταν αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Αμέσως, η όμορφη νύφη ήξερε ότι ήθελε να τιμήσει και τις τέσσερις γιαγιάδες της. Παράλληλα, 71χρονη γιαγιά παντρεύεται τον 17χρονο φίλο του γιου της. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι το που γνωρίστηκαν!

Φυσικά, όλοι συμφώνησαν στο έργο – με ενθουσιασμό! Ευτυχώς, η ταλαντούχος φωτογράφος του γάμου Νάταλι Κάχο ήταν εκεί για να συλλάβει τις όμορφες στιγμές στην κάμερα.

Αυτή είναι ο Τάννερ και η Λίντσει Ράμπι, το υπέροχο ζευγάρι που ζήτησε από τις γιαγιάδες τους να είναι κορίτσια λουλουδιών στο γάμο τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Ocoee Crest στο Benton, Tennessee.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου του 2019. Ο κλασικός γάμος τους είχε μερικές ιδιαίτερες εκπλήξεις – συμπεριλαμβανομένων των κοριτσιών λουλουδιών που ήταν τόσο χαριτωμένα όσο θα μπορούσαν να είναι.

Το μεγαλύτερο ‘παρανυφάκι’ ήταν η 90χρονη γιαγιά της νύφης.

γιαγιά παράνυφος

Ήταν η ιδέα της νύφης να τιμήσει την γιαγιά της και τις κόρες της με αυτόν τον ειδικό τρόπο.

«Ήξερα ότι μόλις ήμουν έτοιμη για εκείνη την ώρα ήθελα να εμπλέξω τις γιαγιάδες μου», δήλωσε η νύφη στο HuffPost. «Ένιωσα τόσο ευλογημένη να τους έχουμε όλους εδώ, γι ‘αυτό ήθελα να συμμετάσχουν.»

Όλοι δεν είναι αρκετά τυχεροί ώστε οι γιαγιάδες τους (και ακόμη και η γιαγιά τους) να είναι ακόμα ζωντανές όταν παντρεύονται, οπότε η Λίντσει ήθελε να επωφεληθεί πλήρως.

Η Λίντσει είπε ότι όλες οι γιαγιάδες ήταν «παρα πολύ πρόθυμες» όταν τους ζήτησε να είναι κορίτσια λουλουδιών.

Η 72χρονη γιαγιά της νύφης, Μπέτι Μπράουν, και η γιαγιά 76 ετών, Γουάντα Γκράντ, έκαναν τα κορίτσια με λουλούδια, καθώς περπατούσαν στο διάδρομο δίπλα-δίπλα.

Επιπλέον, η 70χρονη γιαγιά του γαμπρού, Τζόις Ράμπι, εντάχθηκε στην ταξιαρχία των χαμογελαστών κοριτσιών λουλουδιών.

Αυτά τα τέσσερα ηλικιωμένα κορίτσια ήταν περισσότερο από πρόθυμα να προσθέσουν μια παιχνιδιάρικη νότα στον παραδοσιακό ρόλο παράνυμφου . Ήταν τιμή τους να συμπεριληφθούν ως μέρος του μυστηρίου.

Η Λίντσεϊ κατέστησε σαφές ότι η ημέρα του γάμου της δεν θα ήταν πλήρης χωρίς εκείνες.Έτσι, όλοι γύρισαν κάτω από το διάδρομο φορώντας μεγάλα χαμόγελα και πετώντας πέταλα λουλουδιών από τα λευκά καλάθια τους.

Βλέποντάς τους ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του καθενός που παρακολούθησαν το γάμο, ειδικά η νύφη και ο γαμπρός.

Η Λίντσεϊ είπε ότι δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από αυτό.

Όλα τα όνειρα της γαμήλιας ημέρας έγιναν πραγματικότητα με τόσο όμορφο τρόπο …

γιαγιά γάμος

Η Λίντσει αστειεύτηκε ότι οι γιαγιάδες της ήταν ακόμα πιο ενθουσιασμένες για να γίνουν μέρος του γάμου από τις αλλες παράνυμφούς της.

«Πιστεύω ότι ήταν πιο ενθουσιασμένοι από τις άλλες παράνυμφες μου», δήλωσε ο Λίντσει .

Η φωτογράφος μοιράστηκε μια φωτογραφία από το γάμο στο Instagram με τη λεζάντα ότι είδε πολλά χαριτωμένα κορίτσια λουλουδιών την ημέρα της «αλλά αυτά τα τέσσερα κορίτσια παίρνουν το κέικ».

«Τα περισσότερα κορίτσια έχουν την τύχη να έχουν και μια γιαγιά. Και το γεγονός ότι η [Λίντσεϊ] είχε τέσσερις ήταν μια μεγάλη υπόθεση που ήθελε να απολαύσει «, πρόσθεσε ο Καό.

Από τότε η ιδέα έχει τραβήξει την προσοχή σχεδόν όλων στο Διαδίκτυο. Ως αποτέλεσμα, τα εισερχόμενα του Κάο έχουν πλημμυρίσει με αιτήματα των μέσων ενημέρωσης. Όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον πρόσθετο ειδικό γάμο.

«Σήμερα τα εισερχόμενά μου πλημμυρίστηκαν με μυνηματα απο ανθρώπους Τύπο που δεν φανταζόμουν ποτέ να μιλήσω,»,

«Εάν είστε έτοιμοι για να έχετε κάτι έξω από το συνηθισμένο στο γάμο σας αυτό να το κάνετε ! Ειδικά αν σημαίνει κάτι τόσο γλυκό όπως αυτό που κάναμε «, πρόσθεσε.

Σκέφτεστε να κάνετε τη γιαγιά σας ή κάποιο άλλο αναπάντεχο μέλος της οικογένειας, κορίτσι λουλουδιών, κορίτσι τιμής κ.λπ .; Ο Λίντσεϊ λέει να το πάει.

«Σημαίνει τόσο πολύ γι ‘αυτούς και αυτό θα σημαίνει πολύ περισσότερο για εσάς», είπε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share