Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα ψαράκι ήθελε να ταΐσει - Πού να φανταζόταν τι την περιμένει (video)

Εγκεφαλικό!

30 Σεπτεμβρίου 2022 22:37
Ένα ψαράκι ήθελε να ταΐσει - Πού να φανταζόταν τι την περιμένει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ψαράκι ήθελε να ταΐσει η κοπέλα στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά μια τρομακτική έκπληξη την περίμενε. Γιατί πολλές φορές κανείς δεν ξέρει τι τον περιμένει στην γωνία.

Εμάς αν μας τύχαινε κάτι παρόμοι, θα είχαμε πάθει εγκεφαλικό.

Το αποτυχημένο πείραμα ενός άνδρα γίνεται viral και διχάζει την κοινή γνώμη - Πώς είναι να είσαι έγκυος για μια μέρα;

Ένας άνδρας που ήθελε να δει πώς είναι να είσαι έγκυος για μια μέρα, έγινε viral στο TikTok καθώς δεν κατάφερε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι του.

Ο Μέιτλαντ Χένλεϊ, από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας, έβαλε ένα καρπούζι στο στομάχι του, τυλίγοντάς του με διαφανή μεμβράνη και δύο πεπόνια στο στήθος του για να δώσει την εντύπωση μεγαλύτερου στήθος.

Δείτε επίσης: Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα της Ελληνικής showbiz - Αποκάλυψε τα φύλα των δίδυμων μωρών της

Το αποτυχημένο πείραμα

Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο likes στο Tik Tok, φαίνεται να ξαπλώνει στο κρεβάτι του, έτοιμος να ξεκινήσει την ημέρα του ως έγκυος. Λίγες στιγμές αργότερα, μια γυναικεία φωνή ακούγεται να υποδύεται τον ήχο ενός συναγερμού, πριν του πει ότι ήρθε η ώρα να σηκωθεί για να ξεκινήσει τη μέρα του.

Νιώθοντας υπερβολική αυτοπεποίθηση με την τεράστια κοιλιά του, ο Μέιτλαντ λέει: «προσέξτε αυτό» καθώς προσπαθεί να σηκωθεί. Ωστόσο το βάρος και το περίεργο σχήμα της νέας του προσθήκης τον καθιστά πολύ δύσκολο να σηκωθεί σε όρθια θέση.

Μη θέλοντας να τα παρατήσει, ο Μέιτλαντ προσπαθεί ξανά και αυτή τη φορά, καταφέρνει να συγκεντρώσει αρκετή δύναμη ώστε να κουνήσει τα πόδια του από το κρεβάτι και να τα ακουμπήσει στο πάτωμα. Και πάλι, όμως, δεν έχει αρκετή δύναμη για να σταθεί όρθιος. Καθώς το βίντεο τελειώνει, ο άνδρας παραδέχεται: «Νόμιζα ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο».

Φυσικά, οι χρήστες των social media έσπευσαν να αστειευτούν με το ατυχές πείραμα. Κάποιοι ξέσπασαν σε γέλια ενώ άλλοι σχολίασαν τη δύναμη που χρειάστηκε ο Μέιτλαντ για να σηκωθεί. «Πρέπει να κυλάς, δεν μπορείς απλά να σηκωθείς διαφορετικά θα τραβήξεις κανένα σύνδεσμο στην πλάτη» σχολίασε κάποιος με έναν δεύτερο να προσθέτει:

Μακάρι να μπορούσαμε να σηκωθούμε έτσι χωρίς να τραβήξουμε κάποιον μυ ενώ ένας ακόμη αστειεύτηκε: «Γιατί δε χρησιμοποιεί τα χέρια του; Η εγκυμοσύνη του πήρε την ικανότητα να σκέφτεται». Τέλος, ένας ακόμη έγραψε: «Πέθανα στα γέλια».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share