Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Νύφη έκανε μπάχαλο τον γάμο της - Η απαίτηση του γαμπρού που πυροδότησε την ένταση

ο γαμπρός θεωρεί πως το αλκοόλ θα αποτελούσε «πειρασμό» το...

29 Σεπτεμβρίου 2022 15:01
Απίστευτο: Νύφη έκανε μπάχαλο τον γάμο της - Η απαίτηση του γαμπρού που πυροδότησε την ένταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νωρίς… σχόλασε ο γάμος μετά την απαίτηση του γαμπρού για δεξίωση χωρίς αλκόολ. Ο γαμπρός νοιαζόταν την αδερφή του που ήταν για χρόνια εξαρτημένη από το αλκοόλ.

Συμβουλές για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της ζήτησε μία νύφη η οποία ήρθε σε αντιπαράθεση με τον μέλλοντα σύζυγό της, λόγω της… αδελφής του.

Η νύφη, απευθυνόμενη στο reddit.com, εξήγησε πως την ημέρα του γάμου τους ο σύντροφός της της ανακοίνωσε πως δεν θα επιτραπούν τα ποτά κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, λόγω του ότι η αδελφή του παλεύει χρόνια με τον εθισμό της στο αλκοόλ. Όμως η ίδια δηλώνει δυσαρεστημένη καθώς θα ήθελε να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα ποτήρι σαμπάνια τη συγκεκριμένη ημέρα!

Δείτε επίσης: Πεθερός και «γαμπρός» βάζουν κρυφή κάμερα για να παρακολουθήσουν την κοπέλα του - Τότε την είδαν...

Η άποψη της νύφης

νυφη-χαμοσ-σε-γαμο-απαιτηση-γαμπρου-29-9

«Η αδερφή του, όπως οι περισσότεροι εξαρτημένοι, είναι ένα τρομερά χειριστικό άτομο που αρνείται να ζητήσει βοήθεια» έγραψε η νύφη, εξηγώντας ότι η μέλλουσα κουνιάδα της ήταν αλκοολική και τα έξι χρόνια που τη γνώριζε. «Πλέον λαμβάνει βοήθεια για το πρόβλημά της, κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη. Επομένως μέχρι να γίνει ο γάμος μας, θα είναι έξι μήνες νηφάλια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όμως, σύμφωνα με τη νύφη, ο γαμπρός θεωρεί πως το αλκοόλ θα αποτελούσε «πειρασμό» για την αδελφή του.

Ωστόσο, σε επόμενη ανάρτηση, η νύφη διευκρίνισε ότι η αδελφή του δεν θα έχει πρόβλημα να μην παρευρεθεί στον γάμο προκειμένου να αποφύγει ένα ενδεχόμενο πισωγύρισμα, όμως ο γαμπρός «τη θέλει πραγματικά εκεί και πιέζει γι’ αυτό» κάτι που στη νύφη δεν αρέσει καθόλου.

«Νομίζω ότι χωρίς αλκοόλ, η δεξίωση δεν θα είναι ωραία. Ο σύντροφός μου και η οικογένειά του έκαναν πάντα ό,τι είναι δυνατό για να είναι ευτυχισμένη και νιώθω ότι αυτή είναι μια άλλη προσπάθεια» έγραψε η νύφη και συμπλήρωσε ότι η οικογένεια έχει πληρώσει περισσότερα από 500.000 δολάρια όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να σωθεί η κοπέλα από τη φυλακή, καθώς και για αγορές καινούριων οχημάτων, και τώρα, «πρέπει να μπει ένα τέλος».

«Αυτή είναι η ημέρα μου και νιώθω ότι πρέπει να μου επιτραπεί να πιώ ένα ποτήρι σαμπάνια στον γάμο μου» έγραψε. «Ο αρραβωνιαστικός μου, από την άλλη, πιστεύει ότι αν πρόκειται να είναι εκεί, θα πρέπει να την υποδεχτούμε. Εξαιτίας αυτού, τα σχέδια του γάμου μας έχουν πάει πίσω και νιώθω ότι επιλέγει εκείνη αντί για εμένα».

Οι συμβουλές των χρηστών

Οι χρήστες του Reddit έσπευσαν να βοηθήσουν με συμβουλές τη νύφη. Ένας χρήστης ανέφερε πως καλό θα ήταν να συμβιβαστεί, γράφοντας το εξής: «Για παράδειγμα, ίσως να μην υπάρχει αλκοόλ πριν από τη δεξίωση, οπότε η αδερφή του να μπορεί να παρευρεθεί στην τελετή».

«Θα μπορούσατε ακόμη και να κάνετε την τελετή και τη δεξίωση σε διαφορετικές τοποθεσίες, ώστε να μην μπει στον πειρασμό. Ή να πιείτε μόνο ένα μπουκάλι σαμπάνια, εσύ με τον γαμπρό» έγραψε κάποιος άλλος.

Η νύφη απάντησε λέγοντας ότι θα εξετάσει όλες τις συμβουλές, ωστόσο, σχολίασε πως χρειάζεται αυτοέλεγχο, καταλήγοντας στο ότι θα συζητήσει την επιλογή του να έχουν μόνο ένα μπουκάλι, εκείνη και ο άντρας της. Όμως ένας χρήστης τής απάντησε πως θα ήταν αγενές να είχαν μόνο ένα μπουκάλι σαμπάνιας και να πίνουν οι δυο τους.

«Κατά τη γνώμη μου, [η αδερφή] μπορεί να διαχειριστεί τον εθισμό της με όποιον τρόπο θέλει. Ίσως μπορεί να ζητήσει από ένα μέλος της οικογένειας να τη συνοδεύσει προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν πίνει. Ίσως η σαμπάνια μπορεί να σερβιριστεί μετά την πρώτη ώρα και η [αδερφή] μπορεί να φύγει πιο πριν» έγραψε ένας χρήστης, προσθέτοντας πως «η νύφη και ο γαμπρός πρέπει να προχωρήσουν και να κάνουν τον γάμο όπως θέλουν».

Ακόμη, ένας άλλος σχολίασε: «Τι θα συμβεί στην υπόλοιπη ζωή τους; Δεν πρέπει ποτέ να έχουν αλκοόλ στο σπίτι τους όποτε τους κάνει επίσκεψη;» Εντέλει, η νύφη έγραψε πως ο γάμος έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας, καθώς περιμένει να κατευνάσει τα συναισθήματά της προς την αδελφή του συντρόφου της.

«Δεν έχω άλλα συναισθήματα πέρα από αγάπη για τον μέλλοντα σύζυγό μου και για την αδελφή του, αλλά συνειδητοποίησα πως μέσω του γάμου αν δεν ερχόταν, θα αισθανόταν αποκομμένη και θα ήταν δικό μου φταίξιμο, κάτι που δεν θέλω να συμβεί. Δεν θέλω τίποτα άλλο από το να παντρευτώ τον σύντροφό μου και να δω την αδερφή του νηφάλια, αλλά αυτή τη στιγμή είναι τοξικό για όλους μας. Θα πρέπει να βρω έναν τρόπο να μιλήσω στον αρραβωνιαστικό μου» κατέληξε η νύφη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share