Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Αδιανοήτο: Φίδι επιχειρεί να καταπιεί ολόκληρο αυγό κότας - Το ανατριχιαστικό αποτέλεσμα (Video)

Κόβει την ανάσα!

29 Σεπτεμβρίου 2022 14:06
Αδιανοήτο: Φίδι επιχειρεί να καταπιεί ολόκληρο αυγό κότας - Το ανατριχιαστικό αποτέλεσμα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα φίδια τρελαίνονται για τα αυγά και στο βίντεο θα δείτε τον τρόπο με τον οποίο ένα φίδι επιχειρεί να καταπιεί ολόκληρο αυγό.

Επική μάχη φιδιού με κροκόδειλο για να τον κατασπαράξει: Ποιος κερδίζει την ανατριχιαστική μάχη! (video)

Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε ένα φίδι μπορεί να χωρέσει ένα ολόκληρος κροκόδειλος. Και όμως, έπεσε θύμα ενός πεινασμένου φιδιού, που δεν λογάριασε τίποτα και τον κατασπάραξε. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την μάχη που ακολουθεί και θα σοκαριστείτε!

Η μάχη εκτυλίχθηκε στη λίμνη Μοντάρα του όρους Ίσα στην Αυστραλία. Διήρκεσε πέντε ώρες με κροκόδειλο και φίδι να μάχονται για την επιβίωση τους και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο... Το φίδι ήταν βέβαια πύθωνας, και τυλίχτηκε γύρω από το θύμα του.

Τόσο γρήγορα το τεράστιο φίδι κατάπιε τον κροκόδειλο, αφού τον χώνεψε μέσα σε 15 λεπτά, παρά την πολύωρη μάχη!

Αυτή η γυναίκα κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το κατοικίδιο φίδι της ώσπου έμαθε τη φρικτή αλήθεια!

Τα κατοικίδια ζώα είναι κομμάτι της οικογένειας μας. Ζουν μαζί μας και κάθε μέρα της κοινής μας ζωής, μας προσφέρουν συναισθηματική ανακούφιση και αγάπη. Κάποιοι μάλιστα άνθρωποι δεν αποχωρίζονται τον καλύτερο τους φίλο ούτε στον ύπνο τους, είτε είναι σκύλος, είτε γάτα, ή ακόμη και το κατοικίδιο φίδι τους.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι όλα τα κατοικίδια ζώα κατάλληλα για να μοιράζονται το κρεβάτι σας. Ένας σκύλος μπορεί να είναι εντάξει, μια γάτα μπορεί να είναι εντάξει, αλλά το παράδειγμα του φιδιού που μόλις αναφέραμε, ίσως να μην είναι και μια τόσο καλή ιδέα…

Δείτε με την ευκαιρία: Απορούσε γιατί εξαφανίζονταν τα πρόβατά του, μέχρι που ανακάλυψε αυτό!

Μια γυναίκα το έμαθε με το σκληρό τρόπο, καθώς είχε τη συνήθεια να κοιμάται αγκαλιά με ένα πύθωνα κάθε βράδυ. Ο πύθωνας είχε τέτοιο μάλιστα μέγεθος που απλωνόταν γύρω από όλο της το σώμα, από το κεφάλι έως τα δάχτυλα της.

Ξαφνικά μία ημέρα ο πύθωνας σταμάτησε να τρώει. Η γυναίκα από αγάπη για το κατοικίδιο της ζώο, το μετέφερε στον κτηνίατρο.

Ο εξειδικευμένος κτηνίατρος κάνοντας ερωτήσεις ρουτίνας, έμαθε σύντομα για την ιδιαίτερη σχέση και συνήθεια ανάμεσα στο φίδι και τη γυναίκα και ξαφνικά οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο συγκεκριμένες.

Τότε ο κτηνίατρος της αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό. Ο λόγος που ο πύθωνας είχε σταματήσει να τρώει ήταν βασικά επειδή προετοίμαζε το στομάχι του. Ή μάλλον, όπως θα μπορούσε κάποιος να πει, δημιουργούσε χώρο μέσα στο στομάχι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα μεγάλο γεύμα. Και το μεγάλο γεύμα; Ήταν η ίδια η γυναίκα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share