Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

11χρονη έφηβη φαινόταν να έμεινε έγκυος - Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί τελικά ήταν πολύ χειρότερο

Η αλήθεια είναι σοκαριστική

27 Σεπτεμβρίου 2022 15:39
11χρονη έφηβη φαινόταν να έμεινε έγκυος - Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί τελικά ήταν πολύ χειρότερο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γιατροί ανακοίνωσαν στην μητέρα αυτής της 11χρονης κοπέλας ότι ήταν έγκυος, κάτι που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος. Η αλήθεια ήταν ακόμα χειρότερη...

Όταν η 11χρονη Τσέρις- Ρόους Λαβέλ διαμαρτυρήθηκε για πολλούς πόνους, η μητέρα της σκέφτηκε ότι δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο. Η προσωπικότητα της έφηβης είχε αλλάξει και είχε γίνει υπέρβαρη.

Και αρκετά σύντομα η Τσέρις- Ρόους ένιωσε κάτι στην κοιλιά της. Δεν ήξερε τι θα μπορούσε να είναι. Αλλά οι γιατροί πίστευαν ότι ήξεραν. Κατηγορούσαν την έφηβη ότι ήταν έγκυος και στη συνέχεια της έκαναν τεστ για να μάθουν αν είχαν δίκιο.

Η Τσέρις- Ρόους όμως δεν ήταν έγκυος, όπως σκέφτηκαν οι γιατροί. Είχε έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά της που ζύγιζε 10 κιλά! Και αυξανόταν στις ωοθήκες της έφηβης, όπως συνέβη και σε αυτή την 22χρονη, όταν η κοιλιά της ολοένα και μεγάλωνε.

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει ότι η Τσέρις- Ρόους συμπεριφερόταν διαφορετικά τους τελευταίους μήνες. Παλιά είχε μια ευφάνταστη προσωπικότητα. Αλλά πριν από δύο μήνες, τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά.

Ο όγκος δυστυχώς αποδείχθηκε καρκινικός και ήταν σπάνιο για την ηλικία ενός κοριτσιού σαν της Τσέρις- Ρόους. Η μητέρα της σχεδιάζει να πουλήσει το κατάστημα της επιχείρησής της, για να έχει χρόνο φροντίζοντας την κόρη της στο νοσοκομείο.

Η μητέρα της Τσέρις- Ρόους έτρεξε σε πολλά σενάρια όταν διαπίστωσε τις αλλαγές στην κόρη της. Υποψιάζεται ότι έπασχε από κάποια διατροφική διαταραχή σε ένα σημείο. Αλλά τότε έμαθε ότι ήταν ο κακοήθης όγκος.

«Αυτό που μας συμβαίνει είναι κάτι που θέλω όλοι οι γονείς να γνωρίζουν, καθώς σκέφτηκα ότι υπέφερε από μια διατροφική διαταραχή από το bullying επειδή ήταν υπέρβαροι», είπε η μητέρα της.

«Όταν μου είπαν ότι είχε καρκίνο δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, έσπασε η καρδιά μου. Τώρα μου είπαν ότι ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος και είμαι τόσο ανακουφισμένη. Τώρα η ζωή μου έχει αλλάξει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, μόνο η κόρη μου».

Οι γιατροί θα κάνουν αρχικά τη χημειοθεραπεία για να συρρικνωθεί ο τεράστιος όγκος. Όταν είναι έτοιμη, η Τσέρις- Ρόους θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share