Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Νύφη πέταξε την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες - Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς (Video)

Έμειναν άναυδοι όλοι με το στιγμιότυπο

27 Σεπτεμβρίου 2022 09:33
Νύφη πέταξε την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες - Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νύφη, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του γάμου της, μετά την τελετή, αποφάσισε να πετάξει την ανθοδέσμη της στις ανύπαντρες γυναίκες που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το περίμενε κανείς! Κάτι πολύ δυσάρεστο περίμενε το νυφικό μπουκέτο, που η νεαρή πέταξε πολύ ψηλά και το οποίο... διαμελίστηκε, χωρίς να μείνει ούτε δείγμα του.

Δείτε το βίντεο:

Ενώ, ένας γάμος εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης όταν ο πατέρας του γαμπρού – ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ- άρπαξε τη νύφη και τη φίλησε με πάθος και διάρκεια ενώπιον των εκατοντάδων καλεσμένων, οι οποίοι έμειναν άναυδοι.

Γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για άλλη γυναίκα - Η αντίδραση της νύφης...

Ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει. Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, δεσμευόταν και προς την κόρη της, η οποία είναι μόλις 8 χρονών.

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της. Επίσης, ένας γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και μόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη. Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share